آیین نامه انعقاد تفاهم نامه همکاری در حوزه محرومیت زدایی

آئین نامه انعقاد تفاهم نامه همکاری در حوزه محرومیت زدایی

توافق نامه همکاری سازمان بسیج سازندگی با معاونت آب و خاک وزرات جهاد کشاورزی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سالن جلسات بسیج سازندگی برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج سازندگی، در آستانه گام دوم انقلاب و همچنین منویات مقام معظم رهبری، توافق نامه همکاری سازمان بسیج سازندگی با سازمان آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سالن جلسات سازمان بسیج سازندگی برگزار شد. 

در این مراسم جناب آقای مهندس اکبری معاون محترم آب و خاک با عنایت به اینکه کشور ایران از نظر اقلیمی خشک و نیمه خشک قرار دارد، توانایی و ظرفیت‌های کشور در دانشگاه‌ها، تحقیقات، نظامی، بسیج و ... می‌تواند در خدمت این بخش از کشور قرار گیرد. ما کشور توانمندی هستیم و می‌توانیم در زمینه مسائل آب و خاک چاره اندیشی کنیم. ما باید از منابع آب و خاک به درستی استفاده کنیم و بهره برداری بهینه داشته باشیم و تلاش نماییم ضریب خود اتکایی را بالا ببریم.

ایشان با اشاره به اینکه در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تنها 38 هزار هکتار سامانه نوین آبیاری اجرا شده و الان به عدد 2/4 میلیون هکتار رسیده است. همچنین در زمینه شبکه‌های فرعی آبیاری ابتدای انقلاب 100 هزار هکتار بوده و الان 1/6 میلیون هکتار است. خرید گندم در ابتدای انقلاب اسلامی 500 هزارتن بوده و الان متوسط 10 میلیون تن رسیده است.

لذا با عنایت به وجود روحیه جهادی، روحیه انقلابی، توان فنی و تخصصی، ماشین آلات و ظرفیت اعتقادی در بسیج سازندگی امیدواریم بتوانیم با همکاری مشترک در بالا بردن ضریب خود اتکایی کشور که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم هست گام های اساسی برداریم.

سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی نیز با اشاره به ظرفیت های بسیج سازندگی و سپاه در حوزه ماشین‌آلات و نیروهای انسانی و توانمندی های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای توسعه راه‌های روستایی کشور اظهار داشت: با بهره مندی از ظرفیت های طرفین اقدامات شایسته‌ای در راستای توسعه راه‌های روستایی و افزایش اشتغال، کارآفرینی و تسهیل و تسریع حمل محصولات کشاورزی برداشته شود.

وی ابراز امیدواری کرد قرار گرفتن این ظرفیت‌ها در کنار هم، منجر به رفع مشکلات مردم در مناطق روستایی شود و این رویه در استان‌ها تسری یافته و در سال 1399 و سال 1400، شاهد اجرای پروژه‌های توافق شده به صورت هم افزا و هماهنگ باشیم.

در ادامه نیز عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سازمان بسیج سازندگی را در راستای استفاده از پتانسیل و توانایی‌های مشترک طرفین برای توسعه زیرساخت‌های روستایی و کمک به محرومیت زدایی از چهره روستاهای کشور برشمرد.

وی با بیان این که بیش از 90 درصد حمل و نقل کشور در حوزه حمل و نقل جاده‌ای و از بستر راه انجام می‌شود، افزود: در حال حاضر 211 هزار کیلومتر انواع  راه آسفالت است  و 100 هزار کیلومتر جاده خاکی و شوسه به اشکال مختلف در سراسر کشور وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد با حمیت، درایت، مشارکت و همکاری متقابل و بهره گیری و استفاده بهینه از تجهیزات، امکانات و ماشین‌آلات سازمان بسیج سازندگی، بخش عمده‌ای از مشکلات راه‌های روستایی کشور حل و فصل شود و انعقاد این تفاهم نامه و اقدامات مشترک ناشی از آن، چراغ امیدی برای آبادانی و توسعه روستاها و رفع معضلات روستاییان شریف و تلاشگر کشورمان باشد.

انتهای پیام/

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon