۵۰ خانه ورزش در استان چهارمحال و بختیاری به بهره‌برداری می‌رسد

50 خانه ورزش در استان چهارمحال و بختیاری به بهره‌برداری می‌رسد

گروه استان‌ها- مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری از راه‌اندازی ۳۰۰ خانه ورزش و ۱۰ خانه کشتی در دو سال گذشته خبر داد و گفت: ۵۰ خانه ورزش دیگر به‌زودی در استان افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حمید کریمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر علت نرخ بالای فعالیت در اماکن ورزشی در استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ورزش در کشور و به تبع آن در استان گران است و تا زمانی که به بخش خصوصی واگذار نشود با گرانی در این حوزه روبرو هستیم.

وی افزود: کمیته نرخ‌گذاری این اداره‌کل، متناسب با وضعیت معیشتی مردم شهرستان‌های مختلف قیمت‌گذاری می‌کند و هر سال حدود 5 تا 10 درصد به قیمت‌ رشته‌های مختلف ورزشی افزوده می‌شد اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و کم شدن استفاده ورزشکاران از باشگاه‌های ورزشی به منظور پیشگیری از ورشکستگی باشگاه‌داران 30 درصد به قیمت رشته‌های ورزشی اضافه شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با اشاره به سطح‌بندی باشگاه‌ها برای قیمت‌گذاری‌، عنوان داشت: در کشورهای اروپایی و آمریکایی دولت به بخش ورزش سوبسید اختصاص می‌دهد، اماکن ورزشی تحت مالکیت دولت است و در اختیار فدراسیون‌های ورزشی قرار می‌گیرد، اعتبارات مالی مورد نیاز نیز از سوی دولت به فدراسیون‌ها داده می‌شود.

وی ادامه داد: در کشور ما به دلیل تحریم‌های ظالمانه، شرایط اقتصادی و کمبود اعتبارات امکان اختصاص سوبسید به بخش ورزش وجود ندارد اما با گسترش ورزش همگانی و شهروندی تلاش کردیم فرهنگ ورزش را در بین اقشار محروم استان ترویج کنیم که طی سه سال گذشته بیش از یک میلیارد تومان در ورزش همگانی استان هزینه شد.

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری با اشاره به حمایت از افراد بی‌بضاعت در ورزش مطرح کرد: از افرادی که کمیته امداد معرفی می‌کند حمایت می‌شود و اماکن ورزشی با شهریه‌های متناسب با وضعیت مالی این قشر در اختیارشان قرار می‌گیرد.

وی با تاکید بر لزوم اشتغال ورزشی در استان، عنوان داشت: رفتینگ سال گذشته برای استان 20 میلیارد تومان درآمدزایی داشت و این ورزش ظرفیت افزایش درآمد تا 200 میلیارد تومان را نیز دارد.

کریمی از راه‌اندازی 300 خانه ورزش و 10 خانه کشتی طی دو سال گذشته خبر داد و گفت: 50 خانه ورزش دیگر به زودی افتتاح می‌شود. در سال گذشته 3 میلیارد تومان اعتبار به ورزش روستایی استان اختصاص داده شد.

وی تعداد قهرمانان ورزشی استان را سالانه هزار و 400 نفر اعلام و تشریح کرد: سالانه تا سقف 30 نفر از استان مهاجرت می‌کنند که با توجه به کمبود اعتبارات مالی چهارمحال و بختیاری مهاجرت قهرمانان موجب رشد ورزشی، اشتغال و کسب فرصت‌های بهتر ورزشی می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مهاجرت معکوس نیز در استان داریم، تاکید کرد: برای جلوگیری از مهاجرت قهرمانان و نخبگان ورزشی باید صنعت و ورزش همگام شده و صنایع بزرگ از ورزش استان حمایت کنند.

وی با اشاره به استخدام پنج نفر از قهرمانان در ادارات ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری یادآور شد: استخدام قهرمانان در سیستم اداری با توجه به استعداد و توان این قشر در سایر عرصه‌ها اقدام کاملا درستی نیست و به دلیل کثرت قهرمانان شرایط استخدام آن‌ها محدود و فقط مدال‌آوران المپیک قاره‌ای و جهانی استخدام می‌شوند.

کریمی در پایان به اشتغال 7 هزار نفری در بخش ورزش با وجود 523 هیئت و باشگاه خصوصی اشاره و عنوان کرد: باید تسهیلات بانکی و سرمایه‌گذاری به بخش ورزش وارد شود چراکه ورزش با سرمایه‌گذاری اندک در دینامیک اشتغال استان رتبه اول را دارا است.

انتهای پیام/7540/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon