عضو کمیسیون آموزش مجلس: دانشآموزان و معلمان از سرعت پایین اینترنت نگران هستند
گروه استانها- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه "بهروزرسانی سامانه شاد مشکل دارد" گفت: دانشآموزان و معلمان از سرعت پایین اینترنت نگران هستند.
محمدرضا احمدی سنگری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، نگرانیهای دانشآموزان و معلمان از سرعت پایین اینترنت و اینکه سامانه شاد در بهروزرسانی همچنان مشکل دارد را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: بارها گفتهام که بسیاری از دانشآموزان و معلمان به سامانه شاد دسترسی ندارند و باید این مشکل سریعاً حل شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جلسه روز گذشته اعضای این کمیسیون و بحث و بررسی موضوع بازگشایی مدارس و ضعفها و نقاط قوتی که وجود دارد را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: گزارشاتی از سراسر کشور در این زمینه قرائت شد و بنده هم به عنوان نماینده استان گیلان نیز گزارشاتی را پیرامون بازگشایی مدارس ارائه کردم.
احمدیسنگری حضور نمایندگان وزارت بهداشت در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این جلسه صحبت بر سر این موضوع بود که حضور فیزیکی دانشآموزان در مدارس به هیچ عنوان اجباری نباشد و از طرفی خطرات ناشی از حضور فیزیکی دانشآموزان را هم به نماینده وزارت بهداشت اعلام کردیم.
وی مدیریت خانوادهها در امر نحوه تحصیل فرزندانشان و اینکه در این شرایط استفاده از چه روشی برای ادامه فرآیند آموزش برای محصلان مفیدتر است را متذکر شد و گفت: اگر خانوادهها واقعاً احساس میکنند که پروتکلهای بهداشتی به آن صورتی که باید در مدرسه رعایت نمیشود لازم نیست فرزندان خود را به مدرسه بفرستند.
نماینده مردم رشت در مجلس اعلام وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در بحث اینکه وضعیت خوب است و نمیتوانند مدارس را تعطیل کنند را مورد اشاره قرار داد و افزود: به عقیده بنده اینکه بگوییم به طور مثال رشت شرایطش سفید است و تهران قرمز است اصلاً قابل پیشبینی نیست و حتی همین صحبت را که مطرح کردیم آقایان هم قبول کردند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نقش ویژه خانواده دانشآموزان، اولیاء مدارس و خود معلمان در بحث سنجش شرایط برگزاری کلاسهای حضوری و یا استفاده از روشهای مجازی را تعیین کننده خواند و ابراز داشت: اگر خانوادهها قصد اعزام دانشآموزان به مدرسه را دارند باید ماسک و اقلام بهداشتی را حتماً برای آنان تهیه کنند.
احمدیسنگری با بیان اینکه آموزش و پرورش به شکل جدی و اصولی باید به فکر سرویسهای بهداشتی داخل مدارس و آبخوریها باشد امکانات فعلی مدارس را برای شرایط فعلی غیراستاندارد خواند و اظهار داشت: پیشنهادم به خانوادههایی که فرزندان خود را به مدرسه اعزام میکنند این است که وسایل رفاهی را تهیه و در اختیار آنان بگذارند.
وی با انتقاد از اینکه در جهت رفاه حال دانشآموزان و خانوادهها اینترنت رایگان در اختیار مردم قرار داده نشده است سرعت پایین اینترنت در کشور را مشکلی مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: به روزرسانی سامانه شاد هم مشکل دیگری است که هماینک با آن مواجه هستیم و باید در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدامات اساسی و عاجل انجام شود.
نماینده مردم رشت در مجلس با تأکید بر اینکه علاوه بر دانشآموزان تعدادی از خود معلمان هم از گوشی و تبلت مناسب جهت پیگیری آموزشهای آنلاین در سامانه شاد بیبهره هستند تصریح کرد: همه این مشکلات باید دیده شود زیرا چالشهای اینچنینی قطعاً بر روند و کیفیت آموزشی کشور اثرات بدی را برجای میگذارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از یک طرح پیشنهادی که به موجب آن دولت موظف است برای دانشآموزانی که موبایل و تبلت ندارند این امکانات را فراهم کند سخن گفت و عنوان کرد: با توجه به وضعیتی که الان دولت دارد چنین طرحهایی عملی نیست از طرفی بسیاری از دانشآموزان و معلمان هم به سامانه شاد دسترسی ندارند.
انتهای پیام/614/س