تسهیلات کرونایی به فعالان حوزه گردشگری استان کردستان پرداخت می‌شود


تسهیلات کرونایی به فعالان حوزه گردشگری استان کردستان پرداخت می‌شود

گروه استان‌ها- معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان گفت: تلاش شده تا با توجه به این شرایط کرونایی، پرداخت تسهیلات به فعالان حوزه گردشگری در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، حمید اسکندری عصر امروز در هشتمین نشست کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج که در محل سالن جلسات اتاق سنندج برگزار شد با اشاره به اینکه تأثیر شرایط کرونا و خسارت وارد شده به حوزه گردشگری بر کسی پوشیده نیست، اظهار داشت: به همین خاطر تلاش شده تا با توجه به این شرایط، پرداخت تسهیلات به فعالان حوزه گردشگری در دستور کار قرار گیرد.

وی درباره وضعیت تأسیسات گردشگری در استان توضیح داد: 32 هتل، 24 مهمان‌پذیر، 48 دفتر خدمات مسافرتی، 21 بوم‌گردی فعال و 40 متقاضی ایجاد درخواست اقامتگاه بوم‌گردی وجود داشته که در کنار این‌ها، تعدادی خانه مسافر نیز در شهرستان بانه و پالنگان کامیاران در بحث اسکان مسافر فعال هستند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان با بیان اینکه تمامی این مراکز ساماندهی خواهند شد، تصریح کرد: به‌خاطر وضعیت هتل‌ها و مهمان‌پذیرهای شهر سنندج، ساماندهی فعالیت‌های این مراکز به صورت دائم به مقطعی و فصلی تبدیل خواهد شد.

وی با اذعان به اینکه شرایط موجود در سطح استان کردستان، وضعیت جاذبه‌های گردشگری و موسیقی این استان پتانسیل‌های خوبی را رقم زده است، اذعان کرد: این در حالی‌ست که جاذبه‌ها کم بوده و پتانسیل‌ها فراوانی لازم است تا بتوان این جاذبه‌ها را برای جذب گردشگر به استان فعال کرد.

اسکندری با اعلام اینکه جاذبه‌های سطح استان به محصول و برند تبدیل نشده است، این موضوع را ضعفی برای فعالیت‌های گردشگری استان دانست و گفت: در شرایط و وضعیت موجود، بسیاری از فعالیت‌های شکل گرفته در این زمینه مسکوت ماند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان از اعلام پیشنهادهایی به اتاق بازرگانی در خصوص مدیریت فعالیت‌های گردشگری، خبر داد و تأکید کرد: با چکش کاری این پیشنهادها، کاربردی‌ترین آنها برای جذب گردشگر به استان به کار گرفته خواهد شد تا به عنوان یک مطالبه عمومی بدان پرداخته شود.

سند راهبردی توسعه گردشگری کردستان تدوین شود

سیدمختار هاشمی، رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی سنندج نیز در این نشست با اشاره به اینکه پیش از هر اقدامی بایستی ارزیابی‌هایی در خصوص فعالیت‌ها و مصوبات گذشته صورت گیرد، اظهار داشت: بر اساس تلاش‌های صورت گرفته، می‌توان نقشه راه آتی را طرح‌ریزی کرد.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم جامعه مدنی را ترسیم کنیم، باید همگی در قبال آن احساس مسئولیت کرده و تنها معطوف به مشکلات اقتصادی نشده و هر کس در جایگاه خود مؤثر واقع شود.

رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی سنندج با اعلام اینکه لایه‌ها و توزیع قدرت متفاوت است، تصریح کرد: ما می‌خواهیم این زنجیره را شکسته و حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه سند راهبردی توسعه گردشگری در 16 شهریور ابلاغ شده است، ادامه داد: مجموعه فعالیت‌هایی که فرد یا افراد در قالب فردی یا گروهی به‌منظور کسب کار نباشد، در قالب مقدمه این طرح بیان شده است.

هاشمی با ذکر اینکه 18 درصد گردشگری جهان، گردشگری کسب و کار است، تأکید کرد: سند راهبردی توسعه گردشگری باید مطالعه شده و پتانسیل‌های استان کردستان به تناسب این سند با محوریت 24 ارگان مرتبط با صنعت گردشگری تعریف ماهیت شود.

وی پرداختن به صنعت گردشگری را سخت توصیف کرد و تصریح کرد: درخواست می‌شود که استانداری کردستان همکاری خود را با سازمان میراث فرهنگی از سر گرفته تا بتوان پروژه ثبت جهانی اورامان که هفته آتی بخشی از این پروژه انجام می‌شود، سرعت بگیرد.

رئیس کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی سنندج؛ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را سه حوزه شایان توجه و نیازمند صیانت دانست و تأکید کرد: نباید مسائل شخصی را به این مقوله وارد کرد و به‌عنوان میراث تاریخی در تلاش برای حفظ آن تلاش کرد.

هاشمی با اشاره به اینکه می‌طلبد هم‌افزایی در خصوص ساماندهی فعالیت‌ها شکل گیرد، عنوان کرد: کمیته‌های تخصصی گردشگری، اقتصاد هنر و اقتصاد ورزش آنچنان که انتظار می‌رود فعال نیستند و برای رفع این چالش به دنبال آسیب‌شناسی هستیم.

انتهای پیام/483/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon