خانه تکانی در هیئت‌های ورزشی اردبیل؛ بی برنامه‌ها از حمایت باز می‌مانند


خانه تکانی در هیئت‌های ورزشی اردبیل؛ بی برنامه‌ها از حمایت باز می‌مانند

گروه استان ها- ورزشکاران از نابه سامانی در فعالیت بخش عمده‌ای از هیئت‌های ورزشی استان اردبیل گلایه مندند. معضلی که در دستور کار رسیدگی و پایش قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، با وجود اینکه 47 هیئت ورزشی در استان اردبیل دایر است اما خروجی فعالیت ورزشی هیئت‌ها چه در عرصه ورزش قهرمانی و چه در ورزش همگانی محسوس نیست.

ورزشکاران از انتخاب افراد غیرورزشی در رأس هیئت‌های ورزشی و بی‌برنامه بودن هیئت‌ها، اعمال نظرات سلیقه‌ای افراد و طیف‌ها در فعالیت هیئت‌ها، عدم شفافیت مالی، بی‌توجهی به استعداد یابی و غفلت از حمایت ورزشکاران و اعزام به مسابقات گله‌مندند.

موضوعاتی که در سال‌های اخیر نیز بارها شنیده شده و مدیران ورزش استان در جلسات مکرری اعلام کرده‌اند که هیئت‌های ورزشی را ساماندهی خواهند کرد. هر چند این وعده فعلا محقق نشده است اما این امیدواری به وجود آمده که مدیریت فعلی ورزش وجوانان استان اردبیل که خود یک چهره ورزشی است بتواند حداقل یکی از گره های ذکر شده را باز کند.

سجاد انوشیروانی در گفتگو با خبرنگار تسنیم به برنامه‌های متعددی جهت ساماندهی هیئت‌های ورزشی اشاره کرد و قول مساعد داد که هیئت‌های فاقد برنامه از حمایت باز می‌مانند و در مقابل هیئت‌هایی که برنامه واقعی و عملی دارند، تحت حمایت قرار خواهند گرفت.

مداخله‌ای در انتخاب روسای هیئت‌ها نداریم

وی در خصوص روند برگزاری انتخابات هیئت‌ها و انتخاب افراد غیرورزشی و سفارش شده در رأس هیئت‌ها گفت: ورزش و جوانان هیچ مداخله‌ای در انتخاب روسای هیئت‌ها ندارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با تاکید به اینکه هیئت ورزشی یک نهاد غیردولتی وابسته به دولت است و دولت با کمک بلاعوض این مجموعه را حمایت می‌کند، اضافه کرد: معرفی رئیس هیئت هم انتخابی است و نه انتصابی.

انوشیروانی با تاکید به اینکه 95 درصد از اعضای هیئت‌ها از همان خانواده ورزشی است، اضافه کرد: فردی که به عنوان رئیس هیئت انتخاب می‌شود در واقع انتخاب همان اعضا است و هیچ انتخاباتی مهندسی نمی‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی هیئت‌ها مانند کوهنوردی مدت‌ها است با سرپرست اداره می‌شود، ادامه داد: در این هیئت پیگیر برگزاری انتخابات هستیم و ثبت نام هم انجام شده است.

وی با بیان اینکه در هر شاخه ورزشی به دنبال احیای توانمندی‌های بالقوه استان هستیم، اضافه کرد: در رشته‌ای مانند کوهنوردی هم هدف ما ساماندهی اساسی و برنامه ریزی منظم برای این ورزش است.

به گفته مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل برخی هیئت‌ها از جمله کوهنوردی اگر برنامه داشته باشند، بسیار پردرآمد خواهند بود و ما باید به سمتی حرکت کنیم که رشته‌های ورزشی به درآمد مطلوب برسند.

برخورد با هیئت‌های فاقد شفافیت مالی

انوشیروانی با تاکید به اینکه هیئت‌ها موظف به ارائه برنامه نیمه دوم سال شده‌اند، اضافه کرد: 26 هیئت قهرمانی و 11 هیئت همگانی فعال است که از هر کدام برنامه مجزای خود را درخواست کردیم.

وی در پاسخ به این سوال که اگر برنامه‌ها صوری و جهت دریافت حمایت مالی ارائه شود، تکلیف چیست؟، اضافه کرد: هیئت‌ها موظف هستند اسناد مالی خود را به صورت شفاف ارائه دهند و در غیر این صورت حمایت‌ها تداوم نخواهد داشت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل ادامه داد: هر چند پایش هیئت‌ها زمان بر است اما مصمم هستیم این مهم عملیاتی شود و هر هیئتی شفافیت مالی ندارد از حمایت باز ماند.

انوشیروانی با تاکید به اینکه هیئت‌ها مطابق برنامه زمان بندی ارائه شده خود تحت حمایت خواهند بود، اضافه کرد: در چنین وضعیتی هیئت نمی‌تواند با ارائه برنامه صوری جلب حمایت کند. چرا که مرتبا برنامه‌ها پایش می‌شود.

وی تصریح کرد: اولین اولویت در فعالیت هیئت‌ها صرفه جویی مالی است و در ادامه حمایت قهرمانان، نظارت بر تمرینات و استعدادیابی از هیئت‌ها انتظار می‌رود.

به گفته مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل این مجموعه در نظر دارد کیفیت فدای کمیت فعالیت هیئت‌ها نشود و سرمایه گذاری روی هیئت‌های ورزشی به سمت توسعه ورزش همگانی و قهرمانی معطوف باشد.

نهادهای اجرایی یاریگر توسعه ورزش همگانی باشند

انوشیروانی با اذعان به ضرورت توسعه ورزش همگانی در استان با توجه به برخی مشکلات بهداشت و سلامت از جمله شیوع چاقی و پرفشاری خون در اردبیل گفت: انتظار داریم نهادهای اجرایی از جمله علوم پزشکی از ما برنامه و همکاری بخواهند.

وی افزود: از زمانی که بنده متصدی مدیریت ورزش و جوانان استان شده‌ام درخواست و برنامه‌ای برای توسعه ورزش همگانی با هدف کنترل بیماری‌های شایع غیرواگیر ارائه نشده است و این در حالی است که اقدام عاجل در این خصوص ضروری است.

مدیرکل ورزش  جوانان استان اردبیل با اشاره به شیوع چاقی در زنان گفت: لازم است شهرداری با توجه به اینکه اردبیل سومین شهر فعال ورزش همگانی بوده مکان‌هایی جدیدی برای ورزش های صبحگاهی پیش بینی کند.

انوشیروانی اظهار کرد: از سوی انتظار می‌رود شورای شهر نسبت به توسعه ورزش همگانی همکاری لازم را با ما داشته باشد.

وی با بیان اینکه در اجرای بسیاری از برنامه‌های ورزش همگانی به دلیل شیوع بیماری کرونا محدودیت به وجود آمده است، اضافه کرد: با این وجود دریافت برنامه از هیئت‌ها و اجرای برنامه‌ها با رعایت توصیه های بهداشتی بعد از بازگشت اردبیل به وضعیت عادی از سر گرفته می شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل همچنین به اجرای 11 پروژه عمرانی با هزینه کرد 40 میلیارد تومان در سطح استان اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها زیرساخت های قابل توجهی را در اختیار هیئت‌ها قرار خواهد داد.

انوشیروانی تصریح کرد: برخی از این پروژه‌ها مطالبه چندین ساله بوده و با بهره برداری از آن اردبیل می‌تواند میزبان رقابت‌های ملی و بین المللی ورزشی باشد. به همین دلیل انتظار می‌رود هیئت‌ها برنامه جامع و مدونی برای بهره گیری از ظرفیت‌هایی که به زودی ایجاد می‌شود، داشته باشند.

گفت‌وگو: ونوس بهنود

انتهای پیام/136/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران