کرمان| خرید گوشی اختصاصی برای فرزندان زیر ۱۶ سال را هیچ کارشناسی در دنیا توصیه نمی‌کند


کرمان| خرید گوشی اختصاصی برای فرزندان زیر 16 سال را هیچ کارشناسی در دنیا توصیه نمی‌کند

گروه استان‌ها- مسئول دفتر سازمان سراج در استان کرمان گفت: خرید گوشی اختصاصی برای فرزندان زیر ۱۶ سال را هیچ کارشناسی در دنیا توصیه نمی‌کند.

رحمان جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به شرایط ایجا شده در کشور در حوزه آموزش مجازی و توجه خانواده‌ها به مزیت‌ها و آسیب‌های ورود دانش آموزان به فضای مجازی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در ارتباط با آموزش مجازی و شبکه شاد ضمن تایید کلیات آن دو ملاحظه جدی در ارتباط با عدالت آموزشی و مصون ماندن دانش آموزان در فضای مجازی مطرح کردند که باید مورد توجه نسئولان و خانواده‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به مسئله مجازی شدن آموزش نباید نگاه موقتی داشته باشیم و تصور کنیم که تنها یکی دو سال به دلیل شیوع ویروس کرونا آموزش مجازی دانش آموزان را داریم افزود: قبل از شیوع ویروس کرونا این مسئله مطرح شده بود که آموزش در یک افق نزدیک 5 تا 10 ساله به سمت مجازی شدن کامل پیش می‌رود که شیوع کرونا مانند یک کاتالیزور عمل کرده و این بازه کوتاه شده است.

مسئول دفتر استانی سازمان سراج در استان کرمان با اشاره به اینکه برای فضای مجازی و آموزش مجازی دانش آموزان باید نگاه دیگری داشته باشیم گفت: مدیریت این فضا در حقیقت هم دست مسئولان است و هم دست خانواده‌ها و والدین نباید فرزندان خود را در این فضا به راحتی رها کنند.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت این فضا باید حتما توسط خانواده‌ها انجام شود افزود: خرید گوشی اختصاصی برای فرزندان زیر 16 سال را هیچ کارشناسی در حوزه روان شناسی، علوم تربیتی و رسانه با هر نوع نگاهی در دنیا توصیه نمی‌کند.

جلالی با اشاره به اینکه والدین شبکه شاد را روی گوشی خودشان نصب کرده و باید دانش آموزان را توجیه کنند که این گوشی صرفا برای آموزش در اختیار آنها قرار می‌گیرد گفت: استفاده از سیم کارت‌های دانش آموزی با سطح درسترسی تنظیم شده برای دانش آموزان نیز به خانواده‌ها توصیه می‌شود.

این کارشناس رسانه و فضای مجازی ادامه داد: مسئله دیگری که در این نوع آموزش وجود دارد و باید از سمت مسئولان و خانواده‌ها به طور جدی مدنظر قرار گیرد تعطیل شدن زنگ‌های تفریح، فعالیت‌های فوق برنامه و پرورشی است که نیازمند تدابیر ویژه‌ای است.

وی با بیان اینکه در یک بازه یک تا سه ساله باید اجراد زیرساخت‌های شبکه بومی، امن و سالم که همان شبکه ملی اطلاعات است در کشور ایجاد شود گفت: هر مشکلی که در حوزه فضای مجازی برای کشور ایجاد می‌شد به دلیل نبود زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات است.

جلالی با اشاره به اینکه باید ارائه یکسری خدمات حمایتی به خانواده‌ها برای تهیه ابزارهای لازم برای آموزش مجازی دانش آموزان برای خرید تجهیزاتی چون تبلت و لبتاب امن و سالم در نظر گرفته شود افزود: اگر مسئولان و خانواده‌ها در کنار هم قرار بگیرند و نسبت به آموزش مجازی فرزندان حساسیت بیشتری به‌خرج دهند می‌توانند با کمترین آسیب این اتفاق را مدیریت کنند.

انتهای پیام/511/ی

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon