تفاهم نامه صندوق کارآفرینی برای حمایت از کالای ایرانی

تفاهم نامه صندوق کارآفرینی برای حمایت از کالای ایرانی

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به انعقاد تفاهم نامه ای برای حمایت از خرید کالای ایرانی گفت: تعداد صندوق‌های تامین مالی روستایی تا سال آینده به پنج هزار صندوق می‌رسد.

اصغر نورالله زاده,مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ،درباره حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: خط اعتباری 400 میلیارد تومانی  را برای حمایت از تعاونی های زنان، جوانان و توان یابان در نظر گرفته ایم که با این کار تعاونی ها کسب و کارهای خود را با ظرفیت بیشتری دنبال می‌کنند.

وی  بازاریابی برای شرکت های تعاونی را مهم خواند و گفت: اینکه تعاونی ها بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند برای ما حائز اهمیت است. به همین منظور ایجاد بازار باری توزیع و فروش محصولات تعاونی را در دستور کار داریم و نقش تعاونی ها در تکمیل زنجیره تولید و ارزش افزوده بسیار مهم است.

 مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید به تفاهم نامه همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و گفت: در راستای این تفاهم نامه هر شرکتی از سوی صندوق به ما معرفی شود تا سقف 400 میلیارد تومان تسهیلات به ودیعه دفتر پرداخت می شود.

 وی ادامه داد: در سال جهش تولید برای حمایت از خرید کالای ایرانی نیز با آپ(آسان پرداخت) تفاهم نامه ای امضا کرده ایم که قرار است 1000 میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از خرید کالای ایرانی پرداخت شود. پرداخت تسهیلات در قالب وام 5میلیون تومانی برای خرید کالاهای سبک و وام 10 میلیون تومانی برای سایر کالاها خواهد بود.

وی در ادامه   به صندوق های تأمین مالی روستا اشاره کرد و گفت: تعداد صندوق‌های تامین مالی روستایی تا سال آینده به پنج هزار صندوق می‌رسد.صندوق‌های تامین مالی در روستاها با آموزش افراد محلی، هیات مدیره و مدیر صندوق دارند و با مشارکت روستاییان سپرده گذاری انجام شده و تسهیلات در اختیار این افراد قرار می‌گیرد.

وی  با بیان اینکه تا سال آینده با همکاری جهاد کشاورزی صندوق های تامین مالی در روستاها به پنج هزار صندوق افزایش می‌یابد، گفت: امیدواریم در چارچوب توافق با شورای عالی استان‌ها از ظرفیت دهیاری‌ها به صورت نظام مند برای توسعه صندوق های مالی در روستاها بهره‌مند شویم.

نورالله ‌زاده گفت: سرمایه اجتماعی و سرمایه نمادینی که در روستاها وجود دارد در نظام تامین مالی به رسمیت شناخته نمی‌شود. یعنی اگر فردی از یک روستا بگوید من فلان فرد خوش نام در فلان روستا هستم بانک و نظام رسمی تامین مالی این موضوع را قبول نمی‌کند. با فعالیت صندوق‌های تامین مالی روستایی دسترسی روستاییان به منابع مالی سهل الوصول تر شده و دیگر آن مسیر سخت و مشقت بار اثبات توانایی طی نخواهد شد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به تحول در کسب و کارهای خانگی افزود: اگر بخواهیم در این زمینه تحول ایجاد کنیم، بازار این نوع کسب و کارها برعهده مدیریت شهری است و با امکاناتی که شهرداری ها و دهیاری‌ها دارند می توان جشنواره‌های محصولی ایجاد کرد.

نورالله ‌زاده با تأکید بر نقش مدیریت شهری در توسعه بازار محصولات تولیدی مناطق مختلف اظهار کرد: محصولی که مزیت رقابتی داشته باشد، باید برای آن بازار ایجاد و محصول عرضه شود.ظرفیت و امکاناتی که در اختیار مدیریت شهری در حوزه کسب و کار قرار دارد، قابل توجه است و اگر از این امکانات بهره برداری شود شاهد تحول خوبی خواهیم بود.

 مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید از نوسازی سه هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل با همکاری شهرداری تهران خبر داد و افزود: علاوه بر این در پنج منطقه بافت فرسوده داریم که طراحی خوبی برای ساخت و بازسازی این بافت با همکاری شهرداری تهران انجام شده است. این آمادگی وجود دارد که با ظرفیت مدیریت شهری بتوانیم به صورت مشترک کار توسعه منطقه ای را در روستاها و شهرها انجام دهیم و ظرفیت های مناطق روستایی را توسعه بخشیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon