بیش از ۳۰ پروژه الکترونیک بیمه سلامت در کشور به نتیجه رسیده است
گروه استانها- دبیر کار گروه راهبری نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیش از ۳۰ پروژه الکترونیک بیمه سلامت در کشور به نتیجه رسیده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمد جعفری صبح امروز در رزمایش سایبری بیمه سلامت که به میزبانی اداره کل بیمه سلامت استان کرمان برگزار شد با بیان اینکه مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت حمایت ویژهای از خدمات الکترونیکی سلامت در کشور داشتند اظهار داشت: ایجاد معاونت فناوری اطلاعات نخستین گامی بود که برای الکترونیکی شدن خدمات برداشته شد که بسیار موثر بود.
وی با بیان اینکه تا کنون بیش از 30 پروژه الکترونیک در سازمان بیمه سلامت به نتیجه رسیده است گفت: رسیدگی الکترونیک اسناد بستری از سال 97 در برنامههای سازمان بیمه سلامت قرار گرفته و هدف این است که روی اسناد پزشکی بررسی دقیقی داشته باشیم و با استفاده از اصول و قواعد بتوانیم مدیریت منطقی روی منابع انجام بدهیم تا عدالت در دسترسی به خدمات سلامت اجرایی شود.
دبیر کار گروه راهبری نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به خدمات بیمه سلامت به بیماران کرونایی و اقدامات این سازمان در دوران شیوع ویروس کرونا بیان کرد: پس از شیوع ویروس کرونا، تمدید اعتبار دفترچههای بیمه سلامت در دو نوبت انجام شد.
وی یکی از مهمترین اقدامات بیمه سلامت از ابتدای شیوع کرونا در کشور را پوشش بیمهای برای افراد فاقد پوشش بیمه روی تخت بیمارستان عنوان کرد و افزود: در شرایط عادی، بیمه شدن روی تخت بیمارستان انجام نمیشد.
جعفری با بیان اینکه افراد برای ارزیابی وسع و پوشش بیمهای باید دوره انتظار را بگذرانند که حداقل یک ماه طول میکشد افزود: با تعاملات انجام شده بین سازمان بیمه سلامت و وزارت رفاه این بازه زمانی در زمان شیوع ویروس کرونا به یک روز کاهش پیدا کرد.
وی با عنوان اینکه در بخش بستری در بیمارستانهای دولتی، 90 درصد هزینهها و در بخش سرپایی نیز پرداخت 70 درصد هزینهها توسط بیمه سلامت پرداخت میشود گفت: سامانه تلفنی 1666 نیز از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور به منظور کاهش حجم مراجعه مردم به بیمارستانها و مراکز درمانی و آرامش دادن به آنها و کاهش اضطراب فعال شد تا به سوالهای بیمهشدگان در این زمینه پاسخ بدهد.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به آخرین اعتبارات تخصیص داده شده به بیمه سلامت افزود: از مجموع اعتبارات مصوب دولت در سال گذشته، 22 درصد آن به سازمان بیمه سلامت تخصیص داده نشده که آثار منفی در پرداخت مطالبات موسسات ارائه دهندگان خدمات درمانی در سال 98 داشته است.
وی با بیان اینکه مجموعه بدهی بیمه سلامت در سال 98 به بیمارستانهای دانشگاهی حدود سه ماه است ادامه داد: مطالبات داروخانهها و بیمارستانهای غیردانشگاهی تا پایان بهمنماه پرداخت شده است.
جعفری با اشاره به اینکه کلیه مطالبات پزشکان، دندانپزشکان و پاراکلینیک تسویه شده است ادامه داد: اتفاق خوبی که در سال گذشته رخ داده این است که مطالبات سال 97 بخشهای دولتی دانشگاهی پرداخت شده است.
وی افزود: تنها مطالبات مربوط به حفظ قدرت خرید اسناد خزانه به مبلغ 100 میلیارد تومان باقیمانده است که معادل هشت روز از عملکرد دانشگاهها است و به محض تامین اعتبار پرداخت میشود.
انتهای پیام/511/ی