انتقاد از بی توجهی به ۱۳ هزار تکنسین داروخانه در شیوع کرونا

انتقاد از بی توجهی به 13 هزار تکنسین داروخانه در شیوع کرونا

رئیس کانون انجمن های صنفی تکنسین های دارویی سراسر کشور به بهانه حذف اسامی داروخانه ها از دستورالعمل وزارت بهداشت برای مصرف واکسن آنفلوآنزا گفت: کادر درمان، کادربیمارستانی همواره در اولویت هستند و کارکنان داروخانه حذف شده اند.

هادی ابوی، رئیس کانون انجمن های صنفی تکنسین های دارویی سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره آسیب های شغلی برای کارکنان داروخانه های کشور گفت: بیش از 13هزار تکنسین داروخانه در کشور مشغول فعالیت هستند که متأسفانه با کمترین امکانات ایمنی در جریان شیوع کرونامشغول خدمت می باشند. در جریان شیوع این بیماری، افرادی بیشتر در معرض خطر هستند که از نظر ایمنی دستگاه بدن ضعیف باشند. افرادی که در داروخانه های کشور مشغول فعالیت هستند معمولاً با افراد بیمار سر و کار دارند، این مکان، مکان مستعدی برای انتقال این ویروس است. معمولاً‌ در تمام داروخانه ها شیشه و استیل به کار رفته است. ابزار آلاتی که  دوستان با آن کار می کنند می تواند عامل انتقال ویروس باشد. 

رئیس کانون انجمن های صنفی تکنسین های دارویی سراسر کشور گفت: این کارکنان در جریان محافظت های پزشکی اصلاً دیده نشده اند. در دستورالعمل مصرف واکشن انفولانزا, وزارت بهداشت حتی اسمی هم از این کارکنان نیاورده است. جامعه تکنسین های دارویی و کارکنان داروخانه ها در خط مقدم و تمام قدرت و توان برای سلامتی انسان ها ایستاده اند و مطابق تعهد و قسمی که خورده اند و با توجه به خطرات موجود جهادی حرکت کرده و به فکر سلامتی  انسان ها هستند, اما حتی یک تشکر خشک خالی هم از این قشر زحمت کش نمی شود، حتی در درستورالعمل مصرف واکنش انفولانزا هم اسمی از آنها آورده نمی شود.

 ابوی  ادامه داد: در شرایطی که همه افراد به قرنطیه خانگی دعوت شده اند همکاران ما در داروخانه ها مجبور به حضور در محل کار هستند. اما مسئله اینجاست که از ابتدایی ترین امکانات مانند ماسک و دستکش برای استفاده خودشان هم محروم بودند. تفاوت کارکنان بیمارستان ها با افراد شاغل در داروخانه ها این است که شرایط در بیمارستان ها ایزوله است و تلاش می کنند کادر درمان دچار هیچ مشکلی نشوند، اما در داروخانه ها شرایط ایزوله نیست. مریض هایی که به داروخانه مراجعه می کنند در نزدیک ترین حالت قرار می گیرند و با همکار فعال در داروخانه صحبت می کنند. یعنی خطر ابتلا به این ویروس هم برای شاغلین در داروخانه ها وجود دارد و هم برای سایر افرادی که به داروخانه مراجعه می کنند وجود دارد. 

 انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon