کرونا در اروپا| از احتمال قرنطینه سراسری دوم در انگلیس تا عبور مبتلایان روزانه فرانسه از ۱۳هزار نفر


کرونا در اروپا| از احتمال قرنطینه سراسری دوم در انگلیس تا عبور مبتلایان روزانه فرانسه از 13 هزار نفر

جدیدترین اخبار کرونایی در اروپا حاکی از آن است که لندن جریمه‌های نقدی بالایی را برای ناقضان محدودیت‌های کرونایی اعمال کرده و آمار مبتلایان روزانه در فرانسه هم رکورد بالای حدود ۱۳۵۰۰ نفر را بدست آورده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، کرونا و عواقب سیاسی اجتماعی و اقتصادی آن همچنان تیتر اول بسیاری رسانه های اروپایی بوده و با شروع موج دوم آن در برخی کشورهای اروپایی ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است.

احتمال قرنطینه سراسری دوم در انگلیس

جدیدترین اخبار کرونایی در اتحادیه اروپا حاکی از آن است که وزیر بهداشت انگلیس وقوع قرنطینه سراسری دوم در واکنش به افزایش روزافزون آمار مبتلایان جدید به کرونا را ممکن می داند.

وی در گفتگویی با بی بی سی گفته است که من این مسئله را بعید نمی دانم.

وزیر بهداشت انگلیس گفته است: اگر همه به قواعد پایبند باشند در این صورت ما می توانیم از محدودیت های ضد کرونایی ملی اجتناب کنیم.

پیش بینی وقوع موج دوم سخت کرونا در آلمان

"ایزابلا اکرل"، از ویروس شناسان برجسته آلمانی هم برای این کشور انتظار یک موج جدید کرونا با افزایش چشمگیر موارد سخت ابتلا به این بیماری را دارد.

وی تأکید کرد که ما واقعاً زمستان سختی را در پیش رو داریم که باید یک بار دیگر خیلی چیزها را تعدیل کنیم.

اکرل همچنین گفته است: این ویروس تغییر نکرده است. اکثر ما هنوز به آن مبتلا نشده‌ایم و ایمن نیستیم. این ویروس شنای برجسته آلمانی همچنین این مسئله را رد کرد که تنها به دلیل اینکه در حال حاضر موارد حاد کمتر است خطر ویروس کمتر شده است.

جریمه‌های نقدی بالا برای ناقضان محدودیت‌ها در انگلیس

انگلستان هم مجازات های مالی بالایی را برای موارد نقض قواعد ضد کرونایی اعمال می کند.

دولت انگلیس روز شنبه اعلام کرد کسی که قرنطینه کرونایی بعد از مثبت شدن تست کرونایش را نقض کند باید در آینده انتظار جریمه نقدی تا سقف 10 هزار پوند ( 11 هزار یورو) را داشته باشد. مقررات جدید از 28 سپتامبر اعمال می شود.

همچنین در آینده شهروندانی که بعد از یک سفر بین‌المللی در قرنطینه نمی مانند باید جریمه شوند. کم ترین جریمه برای نقض این قانون هزار پوند است. در صورت تکرار و یا نقض جدی این قانون جریمه تا 10 هزار پوند هم برای فرد نقض کننده در نظر گرفته خواهد شد.

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس هم اعلام کرده که ما می توانیم به بهترین شکل با این ویروس مبارزه کنیم در صورتی که هر کسی به قواعد پایبند باشد و در صورتی که خطر گسترش ویروس کرونا از طرف او وجود دارد خود را جدا کند.

وی اعلام کرد که جریمه های جدید پولی اعمال می شود تا هیچ کس اهمیت قوانین ضد کرونایی را دست کم نگیرد.

1345 مورد ابتلای روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم از 1345 مورد ابتلای جدید روزانه به کرونا و 2 مورد مرگ کرونایی خبر داده است.

بازی‌های فوتبال ایتالیا با تماشاگر برگزار می‌شود

ایتالیا هم اجازه حضور تا سقف هزار تماشاگر در بازی های فوتبال سری آ را می دهد. این خبر را وزیر ورزش ایتالیا اعلام کرده است. به دلیل شیوع ویروس کرونا از ماه مارس مسابقات فوتبال در این کشور همواره بدون تماشاگر برگزار می شود.

4422 مورد ابتلای روزانه در انگلیس

نهادهای بهداشتی در انگلیس هم شب گذشته از ابتلای حدود 4422 مورد به کرونا در عرض 24 ساعت خبر دادند که بیشترین آمار ابتلای روزانه از 8 ماه می بوده است.

هشدار درباره وقوع موج دوم کرونا در اتریش

شمار مبتلایان به کرونا در وین اتریش هم به صورت فزاینده‌ای رو به افزایش است و یکی از بیمارستان های مهم این شهر اعلام کرده که دیگر هیچ تخت خالی برای بستری در بخش مراقبت های ویژه برای بیماران کرونایی ندارد.

وزیر بهداشت اتریش با اشاره به افزایش چشمگیر بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های این کشور درباره وقوع موج دوم کرونا در اتریش هشدار داد.

وی درباره افزایش آمار مبتلایان به کرونا در کشورش ابراز نگرانی کرده و سه سناریو را برای آینده ترسیم کرد که اولین مورد تحول پایدار حدود 600 ابتلای روزانه است. دومین سناریو احتمال افزایش تا حدود 1500 ابتلای روزانه و سناریوی سوم احتمال وقوع یک موج انفجاری تا 2500 ابتلای روزانه است.

وی تاکید کرد که بدون شرط باید از این سناریو جلوگیری کرد.

آمار مبتلایان روزانه کرونا در کشور اتریش مرتباً در حال افزایش است و روز شنبه نهادهای بهداشتی این کشور از 813 مورد ابتلای جدید به بیماری کووید 19 در عرض 24 ساعت خبر دادند.

وزیر بهداشت اتریش همچنین از افزایش میزان بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های اتریش خبر داده و گفت: در مقایسه با هفته قبل این موارد 67 درصد افزایش پیدا کرده است. به گفته وی تعداد بیماران بستری در بخش های مراقبت های ویژه هم دو برابر شده است. وی همچنین پیش بینی کرد که تعداد بیماران بستری در بخش های مراقبت های ویژه همچنان روند صعودی را طی کند.

وزیر بهداشت اتریش همچنین ابراز اطمینان کرد که احساس مسئولیت مردم مجدداً مانند بهار بالا خواهد بود و این بار هم اتریش می تواند این بیماری همه گیر را تحت کنترل درآورد.

رکورد بالای مبتلایان روزانه در دانمارک و لیتوانی

کشورهای دانمارک و لیتوانی هم بیشترین آمار مبتلایان روزانه به کرونا را ثبت کرده‌اند. نهادهای بهداشتی دانمارک روز شنبه از ابتلای 589 مورد جدید به این بیماری همه گیر در عرض 24 ساعت خبر دادند که این بیشترین آمار مبتلایان روزانه از زمان شیوع این بیماری در این کشور بوده است.

در لیتوانی هم از ابتلای روزانه 99 مورد خبر داده شده که یک رکورد بالای ابتلای روزانه از زمان شیوع این بیماری را نشان می دهد.

در لیتوانی که حدود 3 میلیون نفر جمعیت دارد تا به حال بیش از 3 هزار و 600 نفر به این بیماری مبتلا شده و 87 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

نهادهای بهداشتی در جمهوری چک هم از ابتلای روزانه 2046 مورد به کرونا خبر داده‌اند. در این کشور کم جمعیت اروپایی هم تا به حال بیش از 48 هزار نفر به کرونا مبتلا شده اند که آمار چشمگیری بوده است.

رکورد بالای جدید ابتلای روزانه در فرانسه

در فرانسه هم مناطق بیشتری زیر چتر محدودیت های شدید برای مقابله با کرونا قرار می گیرند. نهادهای بهداشتی در این کشور شب گذشته از ابتلای 13498 مورد ابتلای جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داده‌اند. در هفت روز گذشته هم نفر3853 به بیمارستان ها مراجعه کرده‌اند که از بین آن ها 593 نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری شده‌اند.

شیوع کرونا در بین پناهندگان اردوگاه سوخته موریا

خبرها همچنین حاکی از آن است که حدود 3 چهارم 12 هزار پناهنده بی سر پناه از اردوگاه سوخته موریا واقع در جزیره لسبوس یونان به یک اردوگاه موقتی منتقل شده‌اند و تست کرونای 214 نفر آن ها مثبت اعلام شده است. اینکه آن ها از این اردوگاه به کجا منتقل خواهند شد مشخص نیست.

دفتر سازمان بهداشت جهانی در بلگراد گفت: عارضه وضعیت اپیدمیولوژیک در کشورهای منطقه بالکان و در سراسر اروپا با عدم رعایت اقدامات حفاظتی در برابر COVID-19 مربوط است و نیاز به افزایش کنترل توسط مقامات دارد.

به گفته سازمان بهداشت جهانی دلایل وخامت (اوضاع اپیدمیولوژیک)، عدم رعایت اقدامات شهروندان به ویژه در تعطیلات، استادیوم‌ها، کلوپ‌های شبانه، اماکن مذهبی و جشنواره‌ها و دیگر اجتماعات گسترده است. جلوگیری از عفونت و کنترل آن به چالشی جدی برای برخی از کشورها تبدیل شده است.

جدیدترین آمارهای کرونایی در کشورهای مهم اروپایی

جدیدترین آمارها نشان می دهد که تا به حال در اسپانیا 659334 نفر به کرونا مبتلا شده و 30495 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در فرانسه هم تا به حال 442194 نفر به کرونا مبتلا شده و 31274 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم تا به حال 390358 نفر به کرونا مبتلا شده و 41759 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در ایتالیا هم تا به حال 296569 نفر به کرونا مبتلا شده و 35692 نفر هم بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در آلمان هم تا به حال 272311 نفر به کرونا مبتلا شده و 9466 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon