موشن گرافیک | چه کسانی شرایط جنگ را در "پاوه" تغییر دادند؟
گروه استانها- در حماسه پاوه افراد و گروههای مختلفی به نبرد برخاستند تا شرایط جنگ تغییر کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه ، حماسه پاوه نخستین رویارویی جبهه حق و باطل بود که با رشادت و ایثار افراد بسیاری به پیروزی جبهه حق منجر شد که پیام تاریخی حضرت امام راحل(ره) فصل الخطاب طلیعه نصرت الهی شد؛ ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه یکی از افرادی بود که در میان مردم ماند تا با جایگاه معنوی خود سبب روحیه آنها در برابر دشمن شود.
شهید آیت شعبانی که از کرمانشاه با تعدادی از یاران به پاوه رسید و با مقاومت جانانه در برابر ضدانقلاب قرار گرفت نیز شخصیت موثر دیگر در حماسه پاوه بود؛ همچنین خلبانان هوانیروز کرمانشاه و فرمانده وقت این پایگاه رزمی که در زیر آتش سنگین دشمن مهمات را به رزمندگان پاوه رساندند تا پاسداران از شهر بتوانند در برابر دشمن دوام بیاورند دیگر قهرمانان این نبرد بودند.
شهید فوزیه شیردل پرستار بیمارستان پاوه بود که تا آخرین قطره خون برای مداوای زخمیها دست به کار بود و رشادت این پرستار سبب شد در سال 1393 پس از سالها گمنامی به عنوان شهید شاخص سال انتخاب شود.
صفیه و خانوادههای پاوهای که در برابر دشمن ایستادند و به مدافعان شهر کمک میکردند؛ مادران و پدرانی که با دستهای خالی در برابر ضدانقلاب قرار گرفتند تا دیارشان سقوط نکند، قهرمانان گمنام این حماسه هستند.
شهید اصغر وصالی که فرمانده دستمال سرخها بود که با رشادت توانست برگ دیگری به تاریخ حماسه پاوه اضافه کند. یکی از ماموریتهای این گروه بازپسگیری تپههای مشرف بر شهر پاوه از دست ضدانقلاب بود و این رشادت در تاریخ ماندگار شده است.
این شخصیتها در کنار فرماندهی شهید چمران توانستند حماسه پاوه را رقم بزنند.
انتهای پیام/ 831/ ع