روایت فرمانده دفاع مقدس از مادر شهیدی که فرزندش را تقدیم اسلام و انقلاب کرد

روایت فرمانده دفاع مقدس از مادر شهیدی که فرزندش را تقدیم اسلام و انقلاب کرد

گروه استان‌ها-فرمانده دفاع مقدس به روایتی از مادر شهیدی که فرزندش را تقدیم اسلام و انقلاب کرد، پرداخت.

سردار ذبیح‌الله مالکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج با اشاره به اینکه مردمان استان کردستان نقش پررنگی را در دفاع مقدس داشتند، اظهار داشت: در عملیات والفجر 10 که در مریوان برگزار شد، چند تن از برادران بسیجی که محصل و با هم رفیق بودند، در این عملیات حضور داشتند و یک روز، قرار بر آوردن آب از چاه عراقی‌ها شد و چون دیر رفتند توسط خمپاره نیروهای عراقی شهید شدند.

وی افزود: یکی از این فرزندان ایران زمین بچه روستا بود و ما برای مراسم خاکسپاری ایشان رفتیم که مادرشان از کسانی که گریه می‌کردند پرسید چرا برای فرزندم گریه می‌کنید من این فرزندم را در راه اسلام و انقلاب داده‌ام.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان با بیان اینکه نقش مردم کردستان در دوران دفاع مقدس از سایر استان‌ها کمتر نبوده است، گفت: این امر زمانی پررنگ‌تر می‌شود که ما در دو جبهه می‌جنگیدیم یک جبهه برون مرزی و استکباری و دیگری جبهه داخلی بود.

وی با گریز به خاطره‌ای در خصوص روزهای انقلاب، تصریح کرد: یکی از روحانیون به‌نام مُلاخلیل برای اعزام به جبهه بسیار تلاش کردند، یک‌بار که نیروها را آوردند با ما به خط مقدم آمدند به ایشان گفتم، ماموستا شما این لباس را در بیاورید تا دشمن شما را شناسایی نکند، ایشان در جواب دادند که اگر قسمت بر شهادت باشد چه بهتر که در این لباس شهید شوم، این روحیه در میان تمام روحانیون مبارز وجود داشت و به عنوان الگویی برای جوانان شناخته می‌شدند.

سردار مالکی با ذکر اینکه مناطق کردستانات، مناطقی بودند که دشمن از خوش‌قلبی و مهربانی مردمان آن سوءاستفاده می‌کرد، ادامه داد: مردمان کردستانات پیش از سایر نقاط برای مبارزه با استکبار تلاش کردند چراکه ظلم طاغوت را دیده بودند و به همین خاطر بر علیه طاغوت قیام کردند منتها استکبار در تلاش بود تا صدای انقلاب را خفه کند و مانع از صدور انقلاب شود و در راستای رسیدن به این هدف یک‌سری از افراد را تجهیز کرد و با توهم اینکه این افراد در برقراری امنیت استان نقش دارند، بحث تجزیه را در ذهن این افراد فرو کردند.

وی با تأکید بر اینکه پشمرگان نسبت به این موضوع احساس خطر کردند و پیش آمدند، یادآور شد: هیئت حسن نیت با هدف ممانعت از شکل‌گیری جنگ میان نیروها در این مناطق حضور یافتند و به لشکر 28 کردستان روی آوردند.

فرمانده دوران دفاع مقدس با اعلام اینکه تنها چند نقطه از جمله باشگاه افسران، صدا سیما و فرودگاه در دست ما بود، خاطرنشان کرد: پس از فرمان امام راحل(ره) تمام نیروها بسیج شدند و ارتش وارد عمل شد و در خود سنندج 22 روز مقاومت منتهی به آزادسازی شهر سنندج شد و دیگر دشمن نتوانست راه به جایی ببرد.

وی بیان کرد: گروهک‌های ضدانقلاب زمانی که دیدند برای تضعیف نظام جمهوری اسلامی، توان مقابله با نیروها را ندارند، به آتش کشیدن تجهیزات و کشتار نیروهای خدمت‌رسان از جمله ماموستاها و نیروهای جهاد کشاورزی روی آوردند و 49 ماموستا توسط گروهک‌ها ترور و به شهادت رسیدند.

سردار مالکی با بیان اینکه مردم محرومیت زمان طاغوت را دیده بودند، ادامه داد: مظلومیت این مردم در زمان جنگ نیز ادامه داد و 1400 شهید تقدیم نظام شد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان یادآور شد: وضعیت کنونی و مشکلات ناشی از آن هرگز باعث نمی‌شود که مردم در مقابل نظام قرار بگیرند چراکه مردم ما آگاه هستند و تمام توطئه‌های دشمن را ناکام خواهند کرد.

انتهای پیام/481/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon