1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

ناگفته‌هایی از کادرسازی حاج قاسم در جنگ 8 ساله/ شهید سلیمانی چگونه جبهه مقاومت اسلامی را تشکیل داد؟ + فیلم

  • 03 مهر 1399 - 09:00
  • اخبار استانها
  • اخبار فارس
ناگفته‌هایی از کادرسازی حاج قاسم در جنگ 8 ساله/  شهید سلیمانی چگونه جبهه مقاومت اسلامی را تشکیل داد؟ + فیلم

گروه استان‌ها ـ معاون بازرسی سپاه قدس گفت: شهید سلیمانی از کشورهای مختلف اسلامی جبهه تشکیل داده بود که این یک کار ابتکاری و خلاقیت بود.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، اسطوره‌ها در کشور ما کم نیستند از همان آغاز تاکنون در این سرزمین بودند کسانی که با مقاومت و ایثار نقش خود را برای ابد بر حافظه تاریخی مردم ما حک کردند.

شهید قاسم سلیمانی بدون شک یکی از اسطوره‌هاست که ما در زمان معاصر این بزرگوار را درک کردیم هر چند برای شناخت واقعی این شهید عزیز باید زمان‌ها بگذرد و کتاب‌ها نوشته شود.

سردار لطف‌الله یداللهی، معاون بازرسی سپاه قدس در گفت‌وگو با تسنیم درباره آشنایی‌اش با شهید سلیمانی اظهار داشت: آشنایی ما با شهید سلیمانی از زمان دفاع مقدس بود چون ما در بسیاری از عملیات‌ها در کنار هم بودیم. سردار اسدی هم با شهید سلیمانی خیلی رفیق بودند چون سن آقای اسدی بیشتر از آقای سلیمانی بود معمولا آقای سلیمانی به آقای اسدی بابا می‌گفت.

وی افزود: این رفاقت تا بعد از جنگ ادامه پیدا کرد بعد از جنگ آقای اسدی باز مجددا به ایشان در سوریه در لبنان کمک کرد. من هم تهران که رفتم شهید سلیمانی از من خواست که نیروی قدس بروم که خدمت ایشان رفتم و دوازده سیزده سال هم خدمت ایشان بودیم.

سردار یداللهی درباره دستاورد دفاع مقدس برای کشور بیان کرد: دستاورد دفاع مقدس فقط آزادسازی کشورمان نبود البته آزادسازی خیلی مهم بود حتی در خاک عراق هم که رفتیم برای تسلیم کردن دشمن رفتیم ما قصد کشورگشایی نداشتیم.

قالیباف خاطراتش از شهید سلیمانی را امشب در تلویزیون می‌گوید
«روایت حبیب» با موضوع شهید سلیمانی در دفاع مقدس از امشب روی آنتن شبکه سه می‌رود
آمریکا در صورت عدم خروج از منطقه بهای سنگین آن را می‌پردازد / در انتقام از خون شهید سلیمانی کوتاه نمی‌آییم + فیلم

وی با بیان اینکه ما چشم‌داشتی هم به خاک هیچ کشوری نداشتیم و نداریم، گفت: ما برای به زانو درآوردن دشمن در خاک دشمن رفتیم چون اگر دشمن تسلیم شده و شرایط ما را پذیرفته بود یک آتش‌بس عادلانه رخ داده بود، نیاز نبود وارد خاک دشمن بشویم ولی برای اینکه دشمن را تنبیه کنیم و به زانو دربیاوریم مجبور شدیم در خاک دشمن وارد بشویم.

سردار یداللهی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای دفاع مقدس کادر جنگ بود که یک نمونه‌اش شهید سلیمانی است، افزود: شهید سلیمانی یک روز می‌فرمود: « ما یک روز آرزو داشتیم در اروند دست‌مان به آب بزنیم. کنار اروند رود و وضو بگیرم امروز عمق استراتژیک دفاعی ما دو هزار کیلومتر جلو رفته یعنی کنار دریای مدیترانه رفته».

این پیشکسوت دفاع مقدس افزود: به نظر من شهید سلیمانی خیلی کار بزرگی کرد. علت اینکه شهید سلیمانی در جبهه مقاومت درخشید گذراندن دوره هشت سال دفاع مقدس بود چون ایشان در دفاع مقدس آسیب جدی دیده بود هم از ناحیه کمر و دست همچنین به دلیل شیمیایی که شده بود خیلی از روزها از اشک مصنوعی استفاده می‌کرد چون واقعا چشم‌هایش خشک می‌شد ولی آن اراده قوی که ایشان داشت.

وی بیان کرد: شهید سلیمانی روح بزرگی که داشت جسمش را به دنبال خودش می‌کشید. خداوند یک اراده‌ای به ایشان داده بود که خستگی را خسته کرده بود. من فکر کنم شهید سلیمانی هجده نوزده ساعت با این زخم‌هایی که بر بدن داشت کار می‌کرد.

شهید سلیمانی ذوب در ولایت بود

سردار یداللهی عنوان کرد: البته درایت و تدبیر ایشان خیلی مهم بود، اخلاصش و شجاعتش خیلی مهم بود. همه این درس‌ها از دفاع مقدس در جبهه مقاومت آورده بود که بسیاری از بزرگان دیگر هم با خودش همراه کرد از جمله شهید همدانی، در استان ما شهید اسکندری.

وی تصریح کرد: شهید سلیمانی در صحنه افراد را می‌دید، ارزیابی و به کارگیری می‌کرد. تصمیماتش تصمیمات میدانی بود. شهید سلیمانی جذاب بود الان اگر پنجاه تا کتاب بخواهند در موردش چاپ کنند آمادگی هست.

سردار یداللهی که روزگاری در سپاه قدس و همراه با شهید سلیمانی بوده در توضیح بیشتر درباره این شهید گفت: شهید سلیمانی حرکتش رسانه‌ای بود، به رسانه خیلی توجه می‌کرد. تمام حرکت آقای سلیمانی به قول معروف سوژه‌ساز بود، سوژه کاربردی بود برخوردش با فرزند شهید، با خانواده شهید، با رزمنده در خط مقدم، با نیروهای جبهه‌های مقاومت از افغانستان و پاکستان و عراق.

وی افزود: این‌ها خودش خیلی نکته بسیار مهمی بود. همین طور که دشمن سعی کرده بود از جاهای مختلف تحت عنوان داعش نیرو جمع کند و به قول خودشان تشکیل دولت اسلامی بدهند. در مقابلش شهید سلیمانی از کشورهای مختلف جبهه تشکیل داده بود. این یک کار ابتکاری و  خلاقیت بود. البته همه این‌ها به دلیل این بود که شهید سلیمانی ذوب در ولایت بود یعنی واقعا با عشق و ایثار فرمان مقام معظم رهبری را اجرا می‌کرد.

این پیشکسوت دفاع مقدس بیان کرد: پای‌کار بودن شهید سلیمانی برای اجرای فرمان ولایت مثل دفاع مقدس بود همانگونه که امام فرمود حصر آبادان باید شکسته بشود اینجا مقام معظم رهبری فرموده بودند بشار اسد نباید سقوط کند. همان کاری که شهید سلیمانی در شکست حصر آبادان کرد، در سوریه هم نگذاشت بشار اسد سقوط کند، نگذاشت لبنان ساقط بشود.

وی خاطرنشان کرد: دشمن تا دروازه بغداد پیشروی کرد اما شهید سلیمانی نگذاشت بغداد سقوط کند. شهید سلیمانی کادر زیادی ساخته که امروز حضور دارند و جبهه‌های ما خالی نیست.

سردار یداللهی گفت: همان روند مکتب شهید سلیمانی امروز با یک تجربه بیشتر ساری و جاری است در عراق، در سوریه، در لبنان این‌ها همه دست به دست هم دادند و یک جبهه‌ای در مقابل استکبار تشکیل شده اگر استکبار امروز به ساحت پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) جسارت می‌کند از عصبانیت‌شان است چون ریشه جبهه مقاومت رسول اعظم (ص) است. این‌ها می‌خواهند ریشه را بزنند اما نور خدا را نمی‌توانند خاموش کنند و امروز بیشتر از زمان هشت سال دفاع مقدس جوانان ما آماده هستند که فرمان رهبری را توی جبهه‌های مختلف اجرا کنند و نشان هم داده شده که این آمادگی وجود دارد.

انتهای پیام/424/ش

 
R7533/P
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
نظام مسایل استان ها
بیشتر بخوانید
ساخت فیلم شهید سلیمانی توسط حاتمی‌کیا تکذیب شد
وزیر دفاع در گفت‌وگو با تسنیم: ‌موشک‌های "شهید سلیمانی" و "ابومهدی" ‌نیروهای مسلح را توانمندتر کرد/ همچنان در حال افزایش ‌توان موشکی ایران هستیم
تفکر " شهید سلیمانی" امروز در دنیا طرفدار دارد/ غرب به اسم آزادی بیان به مقدسات مسلمانان اهانت می‌کند
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
گوشتیران
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • بهترین پزشک برای درمان انحراف ستون فقرات
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • استعلام شرکت
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.