غیرحضوری شدن آموزش در ۱۲۰۰ مدرسه بهدلیل عدم امکان رعایت پروتکلهای بهداشتی
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن اشاره به تبدیل ۱۲۰۰ مدرسه از حالت حضوری به غیرحضوری به دلیل عدم امکان رعایت پروتکلهای بهداشتی، شرایط برگزاری مراسم اربعین را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ مهندس محسن فرهادی در نشست خبری امروز خود در استودیو سلامت وزارت بهداشت، درباره وضعیت برگزاری کلاسها در مدارس اظهار کرد: حدود 1200 مدرسه در کشور تاکنون به صورت موقتی از حضوری به غیرحضوری تبدیل شدهاند؛ ما موافق تعطیل کردن آموزش نیستیم اما این مدارس غیرحضوری شدهاند تا مشکلات خود از قبیل نداشتن تهویه مناسب و فضای بزرگ برای حضور دانشآموزان و نبود مواد ضدعفونیکننده را برطرف و سپس بازگشایی کنند.
وی درباره تهویه اماکن تجمعی تصریح کرد: با توجه به فصل سرما، تأمین تهویه باید در اماکن سربسته صورت بگیرد؛ اتوبوسهای برونشهری و درونشهری و مترو نیز حساسیتهای خاص خود را در این زمینه دارند و این موضوع در تدوین پروتکلها مدنظر قرار گرفته است. با شروع فصل سرما، هرجایی که امکان تأمین تهویه مناسب را ندارد باید تا زمانی که این تهویه مناسب دسترسی پیدا کند فعالیت نداشته باشد؛ مثلاً اگر مدرسهای امکان تأمین تهویه مناسب را نداشته باشد باید تا زمان دسترسی به امکانات تهویه، به صورت غیرحضوری کلاسهای خود را برگزار کند.
برگزاری تجمعات ممنوع است
فرهادی اضافه کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی، برگزاری هرگونه جلسات حضوری و تجمعات و همایشها تا اطلاع ثانوی ممنوع است و باید جلسات به صورت مجازی برگزار شود؛ اگر بنا به ضوررت، در جایی مجبور به برگزاری این جلسه بودند، باید اولویت با استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اچتماعی و تعداد کم حضار باشد.
شرایط برگزاری مراسم اربعین حسینی
وی درباره برگزاری مراسم عزاداری در اربعین حسینی تصریح کرد: یک دستورالعمل به تصویب ستاد ملی کرونا رسیده است؛ برای مراسم اربعین، برگزاری هرگونه ایستگاه صلواتی و موکب ممنوع است؛ هرگونه دستهروی و پیادهروی و عزاداری در مجالس سربسته ممنوع است و این شرایط مانند زمان تاسوعا و عاشورای حسینی است؛ عبور از مرزها با ممنوعیت مواجه است و حتی اتباع خارجی نیز اجازه تردد و خروج نخواهند داشت؛ رعایت این نکات باید توسط عزادارن مانند آنچه در تاسوعا و عاشورای حسینی عمدتاً رعایت شد، صورت پذیرد.
وضعیت بازگشایی باشگاههای ورزشی
وی درباره بازگشایی باشگاههای ورزشی تصریح کرد: هماهنگی و همکاری خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون پزشکی ورزشی داریم؛ تا الان اجازه دادیم اردوهای تیم ملی که بنا به ضرورت بینالمللی، مجبور به تشکیل هستند طبق شرایط خاص فعالیت کنند؛ این شرایط این است که قبل اینکه ورزشکار وارد سالن شود از او تست پی سی آر گرفته شود و تست او منفی شود و برای تمرین و مسابقه 6 روز قرنطینه شود که این شرایط شامل لیگ برتر ورزشهایی میشود که انتخاب تیم ملی از آنها صورت میگیرد اما ورزشهایی که ورزشکاران با یکدیگر تماس ندارند محدودیتهای کمتری دارند. علیرغم هشدارهای ما، حتی جشنهای پیروزی نیز بدون رعایت مسائل و پروتکلهای بهداشتی برگزار شده است و انتقال کرونا در این گونه مراسم، قطعی است و ما در حال پیگیری رعایت پروتکلها از فدراسیون پزشکی ورزشی و وزارت ورزش هستیم.
انتهای پیام/