عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر نفت با واگذاری ‌پالایشگاه شازند مخالف بود / شکایتی تسلیم دیوان عدالت اداری شد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر نفت با واگذاری ‌پالایشگاه شازند مخالف بود / شکایتی تسلیم دیوان عدالت اداری شد

گروه استان‌ها ـ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به واگذاری ۱۷ درصد سهام پالایشگاه شازند به تامین اجتماعی گفت: از وزیر نفت پیگیری کردیم که اعلام کرد به عنوان وزیر با واگذاری مخالف بودم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود احمدی‌بیغش در نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم مبنی براینکه برخلاف تمام تذکرات 17 درصد سهام پالایشگاه شازند به تامین اجتماعی واگذار شد نظر شما درباره این واگذاری چیست؟، اظهار داشت: موضوع واگذاری پالایشگاه شازند را می‌توان به جرأت جزو پالایشگاه مهم و برتر از نظر برند و تولید محصول دانست، به 3- 4 سال گذشته باز می‌گردد که وقتی صحبت از این واگذاری شد از وزیر نفت پیگیری کردیم که اعلام کرد به عنوان وزیر با واگذاری مخالف هستم ولی شخص رئیس‌جمهور موافق و پیگیر واگذاری پالایشگاه‌ها است.

وی افزود: ما هیچ مخالفتی با خصوصی‌سازی نداریم اما با واگذاری‌هایی مثل هپکو و هفت تپه به شدت مخالف هستیم که این همه مشکلات برای کشور و کارگران به دنبال داشته و 70 درصد واگذاری‌ها در کشور ناموفق بوده حال آیا عاقلانه است بیاییم سرمایه کشور را اینطور به باد بدهیم؟

احمدی‌بیغش تصریح کرد: از ابتدا با این خصوصی‌سازی و واگذاری مخالف بودم، با رئیس سازمان خصوصی‌سازی، وزیر نفت بارها جلسه گذاشتم و حتی شکایتی تسلیم دیوان عدالت اداری داشتم.

وی اضافه کرد: متاسفانه بخش خصوصی کارگر را به چشم یک ابزار می‌بینند به طوری که کسانی که برای راه اندازی مجتمع پتروشیمی الوند در شازند التماس می‌کردند روز گذشته به سادگی کارگران نیروی بومی شازند را اخراج کرده و به کسی هم پاسخگو نیستند.

نماینده مردم شازند در مجلس بیان کرد: موضوع واگذاری پالایشگاه آن قدر مهم بود که نماینده ولی فقیه در استان مرکزی مجموعه موارد را به صورت کاملا کارشناسی به محضر مقام معظم رهبری تقدیم کرد و دفتر رهبرمعظم انقلاب اسلامی درباره ملاحظات این واگذاری مواردی را متذکر شد ولی دولت بدون درنظر گرفتن همه نظرات و نصایح کار را پیش برد و در واقع این اقدام توهین به مردمی است که فردا روزی در انتخابات همین دولتی‌ها به فکر رای مردم هستند.

وحدت بین اکثریت مجمع نمایندگان استان مرکزی

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم درباره وضعیت وحدت و اتحاد در فعالیت مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: من در مجلس هشتم هم نماینده مردم شازند بودم اما با احترام به نمایندگان ادوار دوره هشتم باید بگویم امروز در دوره یازدهم شاهد وحدت یکدست و همدلانه در بین اعضای مجمع نمایندگان استان مرکزی هستیم که قرابت و نزدیکی زیادی بین نمایندگان در پیگیری مطالبات مردم وجود دارد.

وی افزود: مجموعه مجمع نمایندگان همان اکثریت نمایندگان است، در مجموع استان مرکزی 7 نماینده دارد که البته درحال حاضر حوزه انتخابیه فراهان، تفرش و آشتیان فاقد نماینده است و با این حال اکثریت نمایندگان یعنی کریمی، سلیمی، سبزی، نظری و بنده با یکدیگر وحدت داشته و برروی موضوعات به طور اکثریتی تصمیم‌گیری و نظر می‌دهیم و درحقیقت اکثریت همان مجموعه کلی را می‌سازد شاید فردی با نظر کلی مخالف باشد اما این رای اکثریت مجمع نمایندگان است.

احمدی‌بیغش عنوان کرد: قاطعانه اعلام می‌کنم وحدت و انسجام امروز بین نمایندگان استان مرکزی بسیار زیاد و قابل توجه است و در موضوعات مختلف و برای حل مشکلات مردم و صلاح استان مسائل با رای جمعی اکثریتی درحال پیگیری و حل است.

وی عنوان کرد: روند فعالیت بین نمایندگان عضو مجمع یک رفتار توام با احترام متقابل است و اینکه چه کسی چه می‌گوید و چه فکری دارد به خود وی مربوط بوده و برای حضور در جمع اجباری نیست و این نمایندگان براساس حس مسئولیت کنار هم متحد شدند.

استاندار مرکزی در جایگاهی نیست درباره‌اش نظری یا تحلیلی بدهم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم درباره ارزیابی وی از عملکرد استاندار مرکزی و تیم مدیریتی ارشد استان مرکزی گفت: من باید عملکرد وزیر کشور را ارزیابی کنم و درباره نحوه مدیریت و برنامه‌های وی نظر بدهم و کارکرد وی را در دولت و کشور مورد ارزیابی قرار دهم.

وی افزود: سطح و جایگاه ارزیابی استاندار مرکزی در حدی نیست که بنده بخواهم درباره عملکرد وی نظری بدهم بنابراین نظری هم درباره چنین جایگاهی که نسبت به جایگاه نماینده جایگاهی نیست نظر بدهم. 

احمدی بیغش اضافه کرد: افراد باید جایگاه خود را بشناسند برخی با تخریب و فحاشی به دیگری دنبال بزرگ کردن قد کوتاه خود هستند، البته جایگاه این افراد در حدی نبوده که بنده پاسخ آنها را بدهم، بنابراین موضوع را از بزرگتر این افراد پیگیری می‌کنیم.

نماینده مردم شازند در مجلس با اشاره به توهین استاندار مرکزی به مردم و نمایندگان دوره یازدهم در ماه‌های آغاز به کار مجلس یازدهم گفت: اینکه جریانی به ما توهین و فحش دهد حد این افراد و جریانات در این حد است اما اینکه بیایند و به مردمی که در شازند حدود بیش از 60 درصد رای دادند و مورد توهین قرار دهند پذیرفتنی نیست.

وی افزود: موضوع را از طریق مسئولان ارشد دولتی پیگیری کردم حتی در قالب سئوال از وزیر کشور پیگیر شدیم، ولی در نهایت وزیر کشور اعلام کرد در این باره اختیاری ندارم بنابراین سراغ معاون رئیس جمهور رفتم و تمام اسناد موجود را تحویل دادم و امیری قول پیگیری داد، چهارشنبه شبی بعد از جلسه هیئت دولت که موضوع را پیگیر شدم معاون رئیس جمهور اعلام کرد شخص رئیس جمهور اعلام کرده اگر بخواهیم استانداری را عوض کنیم باید تمام استانداران را عوض کنیم پس حرفش را هم نزنید، این یعنی خودشان می‌دانند چه خبر است.

احمدی بیغش عنوان کرد: سوال و استیضاح رئیس جمهور را کلید زدیم اما به هرحال اعلام وصول نشد، موضوع دنبال هم نشد با این حال مگر بنده مردم و حقوق مردم را با یک فرمانداری و بخشداری انتخاب کردن عوض می‌کنم و اعتماد مردم برای ما به عنوان نمایندگان مهمتر است و می‌دانیم مردم ابتدا عزت و احترام و اقتدار را از ما می‌خواهند و بعد موارد دیگر برای من هم این اعتماد مردم شریف و زحمتکش شازند از هرچیزی مهمتر است.

با عدم انتقال حساب و دفتر مرکزی، حضور صنایع در شازند و استان مرکزی هیچ منفعتی ندارد

نماینده مردم شازند در مجلس با اشاره به موضوع وجود حساب و دفاتر صنایع بزرگ در خارج از استان مرکزی گفت: قطعا وجود دفاتر و حساب‌های صنایع در کنار محل موجود این کارخانجات درون استان عامل خیر و برکاتی است که نبودشان خسران را به دنبال دارد چراکه وقتی گردش مالی یک حساب صنعت نفتی در شازند چند میلیارد دلار است قطعا به وضعیت شهرستان هم کمک می‌کند.

وی اضافه کرد: در شازند بانکی داریم که 60 سال قدمت فعالیت دارد ولی امروز به دلیل نبود گردش مالی در شعبه ناگزیر به جمع کردن و بستن این شعبه بانکی هستند.

احمدی بیغش بیان کرد: قاطع می‌گویم صنایع در شازند و استان مرکزی هیچ منفعتی برای استان و شهرستان ندارد و اگر حساب مالی گردش‌های مالی درون استان بود قطعا بانک برای وام‌های 2 تا 5 میلیون مورد نیاز مردم مشکل گردش مالی نداشت البته برای شازند برنامه‌هایی تعریف کرده ایم تا دفاتر و حساب بانکی شرکت ها به طور منطقی به شهرستان شازند منتقل شود.

سیاسی‌کاری مسئولان دولتی مانع فعال شدن کارخانه قند می‌شود

نماینده مردم شازند در مجلس با اشاره به آخرین وضعیت کارخانه قند این شهرستان گفت: معتقدم نباید به این کارخانه به چشم اقتصادی نگاه کنیم بلکه باید بدانیم این کارخانه هویت منطقه شازند است کارخانه‌ای با قدمتی چندین ساله که اشتغال و اقتصاد و درآمدزایی مرحله بعد از این هویت قدیمی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: متاسفانه در کشور هر قشر سیاسی که روی کار می‌آید به این مجموعه براثر سیاسی‌کاری نامهربانی‌هایی داشته که دودش به چشم مردم رفته و نگاه این است که براثر این نگاه سیاسی نمی‌خواهند این مجموعه به دست این فرد یا آن فرد خاص افتتاح شود بلکه می‌خواهند تمام و کمال یک کار را به نام جریان سیاسی خود سند بزنند.

احمدی بیغش ادامه داد: درباره کارخانه قند بخش خصوصی اعلام آمادگی کرده که البته فعالیت بخش خصوصی نیاز به مشارکت همه برای حل مشکلات است چراکه کارخانه قند در مجموعه شهری در مرکز شهر شازند است که به دلیل مسائل باید جابجا شود که با بنیادمستضعفان به عنوان مالک صحبت‌هایی شده تا در یک زمین دیگر بنیاد این مجموعه در شازند فعال شود و از سویی فرسودگی ابزارآلات و ماشین‌آلات این کارخانه نیازمند به روزرسانی است.

"محمود احمدی‌بیغش" نماینده مردم شازند در مجلس معتقد است: قطعا وجود دفاتر و حساب‌های صنایع در کنار محل موجود این کارخانجات درون استان عامل خیر و برکاتی است که نبودشان خسران را به دنبال دارد چراکه وقتی گردش مالی یک حساب صنعت نفتی در شازند چند میلیارد دلار است قطعا به وضعیت شهرستان هم کمک می‌کند...

 

 

مسئولان دولتی باید بدانند کجا براساس چه ضرورتی باید کنگ پروژه‌ای را زد

نماینده مردم شازند در مجلس با اشاره به موضوع ساخت بیمارستان جدید یا تجهیز بیمارستان قبلی در این شهرستان گفت: ما معتقدیم شازند ظرفیت کافی بیمارستانی دارد، مشکل کلنگ زدن‌های کلنگی مسئولان دولتی است که بد و بی‌جا کلنگ می‌زنند چراکه اکنون بیمارستان موجود شازند ظرفیت لازم برای پذیرش و خدمت به رمدم را دارد، مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود.

وی افزود: دلیل مراجعه مردم شازند به اراک به سبب نبود پزشک متخصص در منطقه و تجهیزات است بنابراین با تجهیز و آوردن پزشک متخصص قطعا این موضوع حل خواهد شد که پیگیری‌هایی هم صورت گرفته نهایت امر این است که بیاییم و بیمارستان فعلی را قدری توسعه دهیم و به یک بیمارستان 3 طبقه تبدیل و طبقه‌ای برای سوانح سوختگی ایجاد کنیم چراکه در آتش‌سوزی دوره‌های قبل دلیل انتقال بیماران به اراک هم نبود بیمارستان تخصصی سوختگی بوده است.

احمدی بیغش عنوان کرد: درمانگاهی که در جوار فرمانداری بوده و تخریب شده که باز بسازند بعد گذشت سال‌های سال تنها ستون‌ها علم و کار رها شده حال می‌خواهند بیمارستان بسازند و اینکه می‌گویم دولتی‌ها سیاسی‌کاری می‌کنند رفته‌اند می‌گویند بیمارستان را در مهاجران می‌زنیم، شما که به مردم شازند قول ساخت بیمارستان دادید حالا چرا به مهاجران انتقال دادید؟ زمین که در شازند باید اختصاص می‌یافت چه شد منتقل کردید؟ چون کار براساس نگاه سیاسی است.

تغییرات براساس حزب‌بازی و به دور از تدبیر و صلاح مردم است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به موضوع جابجایی‌ها و تغییرات گسترده در مجموعه فرمانداران استان مرکزی و حتی بخشدارانی که به اسم وی در شهرستان شازند انجام می‌شود گفت: تصمیمات در این دولت از وزرا تا بخشداران براساس تدبیر و عقلایی نبوده و 80 درصد تغییرات عمدتا برپایه حزب‌سالاری و پرورش حزب متبوع شخصیت‌های دولتی بوده است.

وی افزود: برخلاف اینکه باید مردم را مورد توجه قرار داد در این تغییرات تنها حزب و احزاب دولتی‌ها مورد توجه بوده و در تغییر فرمانداران در استان هم همین روند بدون در نظر گرفتن شایستگی تغییر انجام شده، بروید سوابق کسانی که جابجا شده‌اند بررسی کنید، قطعا به همین مسائله می‌رسید.

احمدی بیغش تصریح کرد: البته سیاست یک درس و رشته علمی است و ما به آن احترام می‌گذاریم ولی این دست رفتار درحقیقت سَیاسی است و سَیاسی بازی که مضموم و نکوهیده است.

راه‌اندازی پتروشیمی الوند در شازند مخاطرات زیست محیطی دارد

 نماینده مردم شازند در مجلس با اشاره به موضوع ایجاد پتروشیمی الوند در شازند گفت: براساس صلاح مردم و آلایندگی و مشکلاتی که این پتروشیمی دارد پیگیر موضوع شده‌ام، وزیر نفت در پیگیری بنده اعلام کرد به این موضوع رای منفی داده‌ام حتی وفتی درباره اینکه بیش از 30 سال پیش وزارت نفت محلی را از اوقاف در مکان فعلی پالایشگاه شازند خریداری یا اجاره می‌کند اعلام کرد این از عجایب است.

وی افزود: در حدود 7 سال پیش بخش خصوصی متشکل از دو شخص که یکی وابسته به دولت است، بخشی از پالایشگاه را تصاحب کردند که این موضوع به وزیر نفت منتقل شدو حتی براساس اسناد موجود، مکاتبات رسمی ابتدا با وزیر نفت در این باره آغاز و دلایل مخالفت با این طرح از جمله آلودگی زیست محیطی و قانون عدم ایجاد صنعت در 30 کیلومتری شهر مطرح شد، سپس این موضوع با رئیس سازمان محیط زیست کشور در میان گذاشته شد و وی بیان کرد که نظر ما عدم آلایندگی این پتروشیمی است.

احمدی‌بیغش عنوان کرد: پس از بررسی ها مشخص شد آب سدکمال صالح به این پتروشیمی فروخته شده و این مجموعه در این چند سال تنها یک حصارکشی داشته و اقدام مشخصی انجام نداده و بازهم باید اعلام کنم براساس گفته وزیر نفت این افراد هر ساله برای تمدید مجوز به وزیر نفت مراجعه داشتند که البته از اوایل تیرماه سال 99 مجوز دیگری برای این پتروشیمی صادر نشده بود.

وی اضافه کرد: وزیر در پیگیری بنده پرونده این پتروشیمی را از کشوی میزش درآورد و نشان داد و گفت این مجوز صادر یا تمدید نمی‌شود، اما در نهایت در جلسه هیئت دولت با حضور رئیس جمهور این مجوز تایید شده که به نظر می رسد نظر وزیر نفت لحاظ نشده بوده بعد استاندار مرکزی در نامه‌ای اعلام کرده تمام مجوزهای گرفته شده و مصوبه هیئت دولت دارد، درحالیکه اخیرا این مصوبه داده شده پس چطور مدیر ارشد استان چنین خلافی می‌گوید؟ می‌گویند این پتروشیمی قرار است مواد اولیه تولید کارخانه بافینه ملایر را تولید کند، خوب مجموعه را به همانجا ببرید اما دست های پشت پرده و برخی لابی‌ها و زد و بندها سبب شده این پتروشیمی در شازند جانمایی شود.

احمدی بیغش افزود: برخی ادعا کردند ملایر آب کافی برای فعالیت این پتروشیمی را ندارد، باید در نظر داشت که شازند هم از آب کافی برخوردار نیست و تمام چشم‌ها به سد کمال صالح دوخته شده  در صورتی که سد کمال صالح بر اساس مصوبه وزارت نیرو باید به 46 روستا همزمان با اراک آبرسانی کند، اما هیچکدام اجرایی نشده است و در مجموع صریح می‌گویم براساس اسنادی که وجود دارد این پتروشیمی با منافع زیست محیطی مردم مغایرت دارد.

عدم همراهی  مسئولان و دستگاه‌های متولی برای جلوگیری از افزایش آلودگی

نماینده مردم شازند در مجلس با اشاره به موضوع آلایندگی و حق آلایندگی کارخانجات شازند گفت: اینکه می‌گویند حق آلایندگی شازند باید به اراک هم تخصیص یابد را قبول ندارد چطور باید حق آلایندگی به شهرهای 80 کیلومتری برسد درحالیکه شازند وسط این آلودگی است، اراک هم کارخانجاتی آلاینده دارد که بنابه هر دلیلی حق آلایندگی نمی‌دهند.

وی افزود: استان مرکزی و مخصوصا شازند به دلیل وجود صنایع آلاینده از استان‌‌ها و شهرهای دارای آلودگی زیست محیطی بسیار هستند و تلاش‌های زیادی برای جلوگیری از افزایش آلودگی در این استان و شهر شده ولی متاسفانه عدم همراهی  مسئولان و دستگاه‌های مربوطه ذیربط مانع این موضوع شده است.

انتهای پیام/711/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon