نیازی: اتحادیه اروپا به جای دخالت در امور ایران پاسخگوی حقوق اقلیت ها در اروپا باشد

نیازی: اتحادیه اروپا به جای دخالت در امور ایران پاسخگوی حقوق اقلیت ها در اروپا باشد

معاون بین الملل موسسه بین المللی و حقوق بشری صلح زیبا ایران گفت: اتحادیه اروپا به جای دخالت در امور ایران پاسخگوی وضعیت حقوق اقلیت ها در اروپا باشد.

سامان نیازی، معاون بین الملل موسسه بین المللی و حقوق بشری صلح زیبا جمهوری اسلامی ایران و کارشناس مسائل بین الملل، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم در واکنش به بیانیه اتحادیه اروپایی در شورای حقوق بشر اظهار داشت: شورای فرمایشی حقوق بشر، محل و فرصتی برای تحمیل خواسته‌های غیر معقول و فرا قانونی بعضی از دولت ها بر کشورهای مستقل شده است.

وی افزود: انحراف از اهداف شورای حقوق بشر و نیز سایر ارکان سازمان ملل، پشت پرده لابی های منفعت طلبانه و فاقد استاندارد بودن شاخص ها و معیارهای فرسوده و در خدمت نظام سلطه را نمایان می کند.
 
این کارشناس بین الملل افزود: همان قدر که امیدی به انتفاع این شورا به انسانیت نیست، بازی‌های سیاسی این چنینی شورا و اتحادیه اروپا نیز خللی در مسیر مستقل و توام با عزت ملت و نظام اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

وی تاکید کرد: شورا و اتحادیه اروپایی که با استاندارهای چندگانه و بیگانه با فلسفه وجودی خود، هنوز نتوانسته حقوق تضییع شده متمادی و مستمر و علنی روماها را در اروپای بزک شده و در واقع کریه منظر را به رسمیت بشناسد و درد تاریخی رو ماها (کولیهای سرگردان خانه به دوش اروپا) را کم کند شورایی که در مقابل نماینده دانشجویی مسلمان فرانسه، دست بسته نقض حقوق اقلیت ها را تماشا می‌کند، رنگین پوست های آفریقایی را هنوز خارج از حقوق انسانی تعریف می کند، اساسا صلاحیتی در میزبانی برای مفهومی به نام حقوق بشر ندارد.

وی ادامه داد: حقوق صامت، بی روح، خشن و بی بشری که کشتار و قتل کودکان یمن را تحت حمایت خودش قرار نمی دهد و دولت کودک کش عربستان را بالای مجلس می نشاند، بیشتر شبیه سیرکی است که قلدرهای عالم آن را به سلیقه غیر انسانی خود اداره می کنند.

نیازی با اشاره به اینکه استقلال سیستم قضایی در همه نظام های حقوقی، اصلی برای صیانت از عدالت است، خطاب به سران اروپایی گفت: آقایان بیانیه نویس اتحادیه اروپا در شورای ضد حقوق بشر، سیستم قضایی حتی‌ در درون حاکمیت سیاسی و ملی هم دارای استقلال است و زمانه قوانین کاپیتالیسم گذشته است.کشور بزرگ و مقتدر ایران اسلامی هزینه هنگفتی برای عزت و استقلال خود داده است، بهتر است ببینید چه دلیلی دارد تعدادی از کشورهای امضا کننده بیانیه حتی هنوز عضو کنوانسیون حمایت از حقوق مهاجرین و خانواده های آن ها نیستند؟

وی با اشاره به سکوت کشورهای اروپایی در قبال تحریم هایی ایران در حوزه پزشکی گفت: چرا این کشورها در مقابل تحریم دارو و سایر تحریم های ظالمانه علیه کل و بیش از 80 میلیون ایرانی فاقد موضع هستند. اندیشمندان خیر خواه عالم می دانند که در خصوص منع اعدام، اجماع بین المللی وجود ندارد و اسناد بین‌المللی نظیر میثاقین نیز هرگز موید خواسته ها و ادعاهای شما نیست، چرا که این ادعا دور از منطق نظام حقوقی کیفری کشورها است.

معاون بین الملل موسسه بین المللی و حقوق بشری صلح زیبا جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نیت غرب از ادعاهای صورت گرفته در قبال ایران تصریح کرد: این اقدام اروپا در واقع مخدوش کردن امنیت درون کشورها با نقض سیاست های بازدارنده کیفری آن هااست. شاید پشت پرده این اجماع  اصالت دادن به جرم و آشوب به منظور فروش سلاح های این کشورها برای نجات اقتصادشان است. ادعایی که با تجارت های میلیاردی سلاح برای کشتن کودکان یمن به واقعیت نزدیک می شود.

وی در پایان تاکید کرد: اگر سازو کارهای فرسوده حقوق بشری به سرعت ترمیم و تصحیح نشوند، سلاح‌های خطرناکی علیه بشریت خواهند شد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon