دادگستری استان مرکزی به روند خصوصی‌سازی پالایشگاه شازند معترض است

دادگستری استان مرکزی به روند خصوصی‌سازی پالایشگاه شازند معترض است

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی با اشاره به اعتراض دادگستری استان مرکزی نسبت به خصوصی‌سازی پالایشگاه شازند گفت: استان پس از واگذاری‌ها در تهران از اتفاقات مطلع می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، عباس قاسمی بعدازظهر امروز در حاشیه بازدید از پروژه شهید صیدی در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع توجه به حقوق عامه اظهار داشت: یکی از موضوعات در حقوق عامه، پروژه‌هایی است که به صورت نیمه‌کاره چندین سال رها شدند و خواسته مردم اتمام پروژه‌ها است؛ زیرا اموال بیت‌المال در این پروژه‌ها هزینه می‌شود و دستگاه قضایی تقاضای تسریع در اجرای پروژه‌های شهری را دارد.

وی افزود: پروژه پل شهید صیدی به زودی افتتاح می‌شود که قبل از افتتاح آن با بازدید از این پروژه ایمنی و امنیت، پیشگیری و حقوق عامه مورد بررسی قرار گرفت و پروژه در وضعیت مطلوبی قرار گرفته البته نواقص آن از جمله روشنایی پل باید به زودی برطرف ‌شود.

دادستان اراک تصریح کرد: اجرای پروژه محور پل مقاومت به آرامستان باید تسریع می‌شود چراکه با تحقق آن، تردد نسبت به گذشته به راحتی انجام و پیشگیری در حوزه تصادفات مخقق می‌شود به طوری که یکی از مشکلات تصادفات در میدان امام حسین(ع) بود که با افتتاح پل شهید صیدی میزان تصادفات منجر به فوت و جرح به شدت کاهش می‌یابد.

استان مرکزی جزو امن‌ترین استان‌های کشور است

قاسمی عنوان کرد: اگر تنها نیم‌درصد سود صنایع به اراک برسد این شهرستان پیشرفته و بسیار زیبا می‌شود اما متاسفانه منافع پتروشیمی و پالایشگاه بیشتر به تهران منتقل می‌شود بنابراین باید نمایندگان استان در مجلس، استاندار و سایر مسئولان مربوطه پیگیر این دست موضوعات و بودجه لازم باشند زیرا این کار جزو وظایف ما نیست و بیشتر در حوزه جرم و جنایت ورود پیدا می‌کنیم؛ اینها برعهده نمایندگان استان، استاندار، شهردار، شورای شهر و غیره است؛ متاسفانه بعضی اوقات در برخی از این حوزه‌ها شاهد ضعف عملکرد هستیم و می‌توان گفت نیروی قوی و فعال برای پیگیری این موضوعات نبوده و تقصیرکار هستیم.

دادستان اراک ادامه داد: در حوزه قضایی و امنیتی استان مرکزی با همه مشکلات جزو امن‌ترین استان‌های کشور است و در حوزه حقوق عامه جزو چهارمین استان کشور هستیم و مشکلات در حوزه قضایی و امنیتی کم است اما نیاز به مساعدت و همکاری همه در جهت توسعه شهری داریم که این اقدام به سبب ظاهر زیبا، امکانات رفاهی مورد نیاز از جمله کتابخانه، بیمارستان و غیره باید انجام شود و بسیاری از آنها در حوزه وظایف سیاستگذاران است که برای برخی موارد از جمله موضوع واگذاری هپکو متاسفانه در تهران قرارداد منعقد می‌شود و پس از مراحل نهایی کار دستگاه قضایی باخبر می‌شود.

قاسمی اضافه کرد: در زمینه پالایشگاه هم برای عدم خصوصی شدن آن اعتراض کردیم تا در اختیار عموم مردم قرار گیرد و دولت حمایت کند.

دادستان اراک عنوان کرد: در حوزه عمرانی در چند سال گذشته اقدامات خوبی انجام شده بنابراین دستگاه قضا نسبت به هیچ موضوعی بی‌تفاوت نیست و با تمام توان همکاری می‌کند، در بعضی از اقدامات پایه‌های نادرستی وجود داشت که در کار گره ایجاد کرد به طوری که از ابتدای کار ساختمان ساخته نشود یا طراحی و برنامه‌ریزی شهر درست انجام شود.

وی بیان کرد: شهر اراک شرایط خوبی برای توسعه دارد و وضعیت مطلوبی داریم که باید همدلی، هم‌فکری و هم‌گرایی و همت در اجرای برنامه‌ها داشته باشیم و همه به صورت منطقی مطالبه‌گر و با ارائه راهکار همکاری و هم‌فکری داشته باشیم به طوری که در افتتاح پروژه پارک بانوان گروهی از افراد اعتراض کردند درصورتیکه این پارک برای شهر اراک لازم بود و در مجموع وضعیت مطلوب است، از این پروژه حمایت کردیم بنابراین این اقداماتی که در راستای توسعه و رفاه مردم انجام می‌شود باید همکاری و همت در اجرای آنها وجود داشته باشد.

دادستان اراک افزود: با پیگیری‌های شهرداری و بعضی از اعضای شورا و دستگاه قضا با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) با همت بالا پروژه‌های نیمه‌تمام از جمله پروژه آزادگان، بلوار شهید جهان‌پناه، بلوار شهید صیدی و غیره را کامل کردند، در گذشته قراردادهایی که نوشته شده بود همه ابعاد رعایت نشده بود به طوری ضمانت اجرایی ضعیفی داشتند و در قراردادها به این نکات توجه نشده بود اما قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به تعهدات خود عمل کرد و شهرداری نیز پیگیری کرد که باید مورد تقدیر قرار گیرند.

متاسفانه مشکل عمده در طولانی‌شدن پروژه‌ها نوشتن قرارداد است

قاسمی تصریح کرد: اگر پروژه‌ها زودتر از موعد به نتیجه رسیدند باید تشویق شوند و اگر دیرتر از موعد مقرر ادامه پیدا کردند باید با ضمانت اجرایی قوی جریمه شوند که اتفاقا متاسفانه مشکل عمده در طولانی‌شدن پروژه‌ها نوشتن قرارداد است که امیدواریم این مشکلات در نوشتن قراردادها وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: دستگاه قضایی در اجرای پروژه‌ها پیگیری کرد به طوری که به شهردار اعلام شد تا پروژه‌ها با کیفیت و زود به اتمام برسانند زیرا نباید پروژه‌ها طولانی و تا 10 سال طول بکشند و به هیچ عنوان پذیرفته نیست زیرا مصالح  و حقوق عامه از بین می‌رود و به بیت‌المال صدمه وارد می‌شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: یکی از خواسته‌ها از شهرداری در پروژه آزادگان، شهید صیدی، جهانپناه و سایر موارد درختکاری اطراف پروژه‌ پس از اتمام آن است که انجام شد و تاکید شده تا درخت متنوع از جمله چنار، توت و سایر موارد که مفید و موثر باشند در پروژه‌ها کاشته شود.

نظارت دستگاه قضا برپروژه شهری پیاده‌راه مرکز شهر اراک

وی با اشاره به موضوع پروژه پیاده‌راه‌سازی اراک گفت: این پروژه‌ها حوزه تخصصی و فنی است اما هرزمان که حقوق مردم تضییع شود دستگاه قضایی برخورد می‌کند، هر تغییری به صورت طبیعی با چالش‌هایی همراه است و سختی‌هایی ایجاد می‌کند اما در نهایت باید منافع اصلی شهر در نظر گرفته شود به طوری که آیا جمع‌کردن پل خیبر و پیاده‌راه شدن به نفع شهر است که در مواردی به نفع است و باید مانند استان‌هایی از جمله اصفهان، یزد، شیراز و مشهد این موضوع فرهنگسازی شود که در منطقه‌ای خودرو وارد نشود و از پیاده‌راه استفاده کرد.

قاسمی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات در اراک این است که مردم برای برطرف شدن مشکلات و کارهای خود در مرکز شهر میدان شهدا حضور پیدا می‌کنند بنابراین اگر اقدامات برای منافع شهر مفید باشد از آن حمایت می‌کنیم و اگر مضر باشد جلوگیری می‌کنیم.

دادستان اراک بیان کرد: نگاه کسانی که به دنبال این پروژه هستند در راستای بهتر شدن شهر است اما بعضی افراد به سبب به خطر افتادن منافع شخصی به تحریک دیگران و اعتراض و غیره می‌پردازند بنابراین باید از دید فنی و کارشناسی افراد متخصص بررسی کنند البته دستگاه قضا نظارت می‌کند.

هر پروژه‌ای باید پیوست پیشگیری و فرهنگی داشته باشد

قاسمی با اشاره به موضوع فرهنگی سه شنبه‌های بدون خودرو گفت: به این موضوع انتقاد داریم و ورزش باید در زمان مناسب و رعایت شئون اسلامی انجام شود و توجه به این نکته ضروری است که هیچ کس با ورزش و دوچرخه‌سواری مخالف نیست اما باید با پوشش مناسب انجام شود به طوری که در قبل از انقلاب اگر فردی با پوشش نامناسب وارد خیابان می‌شد جرم محسوب بود و 7 روز زندان داشت درصورتیکه از نظر شرعی مشکلی ندارد اما قواعد شهری ضوابطی را حاکم می‌کند که نباید براساس میل شخصی با هر پوششی وارد خیابان و اداره و غیره شد.

دادستان اراک اضافه کرد: آداب اجتماعی از زمان‌های گذشته در کشور مرسوم بوده و پوشش مردم باید متناسب با شان آنها باشد بنابراین با دوچرخه‌سواری در خیابان با پوشش بسیار نامناسب خانم و آقا مخالف هستیم و متولیان امر باید همکاری داشته باشند، ورزش و دوچرخه‌سواری شادابی دارد که نباید این شادی همراه با کار حرام باشد.

وی افزود: هر پروژه‌ای که ساخته می‌شود باید پیوست پیشگیری و فرهنگی داشته باشد و از پروژه‌ها باید حداکثر استفاده کرد به طوری که در خیابان شریعتی کمترین استفاده شد و پیشنهاد شد تا برای زیرپل تمهیداتی اندیشیده شود تا فضا بیشتر و بار ترافیک منطقه کاهش یابد بنابراین در همه امور عمرانی باید پیوست پیشگیری و فرهنگی داشته باشند.

پیمانکار توانایی اجرای پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) را ندارد

دادستان اراک با اشاره به پروژه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) گفت: استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و نماینده ولی فقیه در استان نامه‌هایی نوشتند که پیمانکار توانایی اجرای پروژه را ندارد، قرارداد از ابتدا مشکل داشته است زیرا ساخت بیمارستان آداب و اصول ویژه دارد که به عنوان مثال در بیمارستان لوله‌های گاز طبیعی وجود دارد که باید رنگ زرد و جوش نقره خورده باشند و که متاسفانه به این موضوع توجهی نشده بود.

قاسمی تصریح کرد: درباره این بیمارستان دستگاه قضایی پیگیری می‌کند؛ قرار شده تا پیمانکار تغییر کند زیرا توانایی لازم ندارد.

انتهای پیام/713/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران