۳۱ پروژه گردشگری تا پایان دولت ‌در کهگیلویه و بویراحمد به بهره‌برداری می‌رسد

31 پروژه گردشگری تا پایان دولت ‌در کهگیلویه و بویراحمد به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان آژانس‌‌های گردشگری و مسافرتی بزرگ کشور به استان دعوت خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مجید صفایی مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته گردشگری اظهار داشت: استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یک استان گردشگر پذیر شناخته می‌شود و تحولات خوبی در آینده برای این استان در حوزه گردشگری اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: مقام معظم رهبری سال 99 را به نام سال جهش تولید نامگذاری کردند و در همین راستا، سی طرح در کل استان در دست اجراست، که نه طرح بزرگ مربوط به حوزه گردشگری است، این موضوع نوید تحول عظیمی در استان است.

وی بیان کرد: این پروژه ها علاوه بر ایجاد فرصت اشتغال‌زایی، باعث معرفی ظرفیت‌های استان در بخش گردشگری خواهد شد، شهرستان‌های استان درگیر فعالیت‌های گردشگری هستند.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان افزود: 120 میلیارد تومان در حوزه گردشگری پیش بینی شده است، و 31 پروژه تا دهه فجر و پایان دولت به بهره برداری خواهد رسید که از مهم‌ترین آنها می‌توان به مجتمع ورزشی گردشگری باقری، پارک آبی در یاسوج اشاره کرد.

صفایی خاطر نشان کرد: رویکرد وزارتخانه بر  تحول و توسعه روستایی برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر هست و در تلاش هستیم که با ورود به بخش گردشگری روستایی به توسعه روستایی کمک کنیم.

وی افزود: روستای الگن و المور در کهگیلویه و روستای موگرمون در شهرستان لنده، به عنوان روستاهای شاخص هستند که تحول گردشگری در این روستاها صورت خواهد گرفت.

صفایی در ادامه بیان کرد: شیوع ویروس کرونا آسیب فراوانی به تاسیسات گردشگری ما وارد کرده است، و پیگیر هستیم که با جذب تسهیلات در حد توان به این اصناف کمک شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان از خسارت 25 میلیارد تومانی ویروس کرونا به حوزه گردشگری و صنایع دستی استان خبر داد.

وی افزود: آژانس های بزرگ گردشگری و مسافرتی برای معرفی ظرفیت‌ها به استان دعوت خواهند شد، استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از مناطق بکر و منحصر به فرد در زمینه گردشگری است و برای معرفی و توسعه استان در گردشگری نیازمند همکاری دستگاه‌ها و به ویژه اصحاب رسانه هستیم.

مجید صفایی بیان کرد:میراث فرهنگی به عنوان هویت برای ما شناخته می‌شود و 2500 اثر تاریخی در استان نشان از هویت ما دارند، و قریب به 700 اثر به ثبت رسیده است، و جامعه زمانی در مسیر تحول و توسعه حرکت خواهد کرد که اصحاب رسانه و قلم آن جامعه جلودار باشند.

وی افزود: سدچمشیر گچساران،بلادشاهپور در دهدشت، کاروانسرای دهدشت و موزه نفت گچساران ردیف دار ملی شده اند ردیف دار ملی شده است و موزه نفت گچساران کار مطالعاتی آن صورت گرفته و در آینده به پیمانکار واگذار خواهد شد.

صفایی عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد در دوسال آینده دچار تحول چشمگیر در حوزه گردشگری خواهد شد و سرمایه گذاران  بخش خصوصی  را ایجاد زیر ساخت های مناسب باید حمایت شوند.

وی خاطرنشان کرد: روستای سادات محمودی در شهرستان دنا و سربیشه، بید زرد در شهرستان گچساران در حوزه صنایع دستی به عنوان پایلوت شناخته می‌شود و بازارچه صنایع دستی استان تا هفته آینده افتتاح خواهد شد.

صفایی در ادامه افزود: 35 هزار هنرمند در استان کهگیلویه و بویراحمد داریم که 15 هزار از این تعداد هنرمند، فعال اند و بیش از 50 کارگاه بزرگ در حوزه صنایع دستی فعال در استان داریم.

انتهای پیام/541/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon