گزارش|روایت تلخ بانوی دوچرخهسوار از عدم حمایت مسئولان ورزشی کردستان؛ داشتن امکانات یک رویاست
گروه استانها-«سمیرا رحیمی» بانو دوچرخهسوار سنندجی که سابقه حضور در تیم ملی را دارد، از نبود امکانات و بیتوجهی مسئولان ورزشی استان به ورزشکاران این رشته گلایه میکند.
به گزارش خبرنگار ورزشی تسنیم از سنندج ، دوچرخهسواری یکی از رشتههای مهیج است که همه افراد بدون محدودیت سنی میتوانند آن را دنبال کنند؛ در استان کردستان علاقهمندان زیادی به این رشته وجود دارد اما نبود هیئت قوی در استان و بیتوجهی مدیران ورزش و جوانان استان باعث شده کردستان در سطح کشور حرف زیادی برای گفتن نداشته باشد.
در چند سال اخیر درخشش «سمیرا رحیمی» در مسابقات دوچرخهسواری باعث شد، نام کردستان در این رشته سر زبانها بیفتد اما نبود اسپانسر مالی و عدم حمایت مسئولان، بانو دوچرخهسوار سنندجی را مجبور به حضور در تیمهای عراقی کرده است.
«سمیرا رحیمی» بانو دوچرخهسوار سنندجی که سابقه حضور در تیم ملی را دارد، در گفتوگو با خبرنگار ورزشی تسنیم درباره فعالیت در رشته دوچرخهسواری میگوید: از سال 1389 به صورت حرفهای در رشته دوچرخهسواری حضور دارم و دارای مدرک مربیگری و داوری درجه 2 دوچرخهسواری هستم.
وی افزود: در این مدت مسابقات زیادی شرکت کرده و مقامهای مختلفی هم کسب کردهام که میتوان به مقام قهرمانی در مسابقات بینالمللی عراق که در سال 2019 برگزار شد، اشاره کرد، همچنین هر ساله در مسابقات کشوری جزو سه نفر اول بودهام.
رحیمی که تقریباً در اکثر مادهها در مسابقات شرکت کرده است، بیان کرد: در مسابقات قهرمانی کشور که در سالهای 96 و 97 در بخش کوهستان برگزار شد، مقام دوم سوم را بدست آوردم و در بخش سرعت هم مقام اول تا سوم کشوری را دارم. در مادههای جاده، تایم تریل و دانهیل هم توانسته مقامهای دوم و سوم کشوری را کسب کنم.
وی تصریح کرد: بعد از عملکرد خوبی که در مسابقات قهرمانی کشور داشتم در سالهای 96 و 97 به اردو تیم ملی دعوت شدم.
بانو دوچرخهسوار کردستانی درباره تفاوت مادههای مختلف در رشته دوچرخهسواری گفت: در رشته کوهستان مسابقات به صورت 3 مرحله لیگ و یک مرحله قهرمانی کشور که مسیر حتماً باید تکنیکی و فنی باشد برگزار میشود، در بخش سرعت مسابقات در پیست مخصوص سرعت انجام و در مسابقات جاده، دوچرخهسواران باید روی آسفالت رکاب بزنند.
وی با انتقاد از نبود امکانات در استان اظهار کرد: متاسفانه هیچ امکاناتی در اختیار ورزشکاران قرار نگرفته در حالیکه دوچرخهسواری جزو رشتههای است که باید امکانات مناسب و بهروز در اختیار ورزشکار قرار داشته باشد اما تا به الان نه از سوی هیئت استان و نه شهرستان هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
قهرمان دوچرخهسواری استان کردستان ادامه داد: علاوهبر نبود امکانات با مشکلات زیادی هم دست و پنجه نرم میکنیم که میتوان به مشکلات مالی و نبود اسپانسر اشاره کرد، این در حالی است که برای تمرین کردن نیاز به لوازم و قطعات دوچرخه، مربی تخصصی و تغذیه مناسب داریم که با نبود منابع مالی، فراهم کردن این امکانات و لوازم یک رویا است.
وی با ابراز ناراحتی از عدم حمایت مسئولان استانی عنوان کرد: متولیان ورزشی باید در کنار ورزشکار باشند نه در مقابل آنان، من ورزشکاری هستم که همواره با نتایجی که به دست آوردهام صحبت میکنم و افتخاراتم نشان میدهد چه جایگاهی در دوچرخهسواری ایران دارم.
دوچرخه سوار ملی پوش سنندجی ابراز داشت: از آنجا که تنها سفیر و مدالآور اعزامی استان به مسابقات هستم، از لحاظ حمایتی نه تنها رویکرد بهتر نشده بلکه بدتر هم شده و با اطمینان عرض میکنم نتایجی که کسب کرده، نتیجه تلاشهای مربی عزیزم و خودم بوده و همیشه همه هزینهها را شخصاً پرداخت کردهام.
وی بیان داشت: در حال حاضر هم بهخاطر عدم حمایت مسئولان استانی سال 2019 با یک تیم عراقی قرارداد بستهام و در حال حاضر رایدر تیم آنان هستم.
رحیمی از برنامههای آینده خود سخن به زبان آورد و یادآور شد: «شرکت در تور مسابقات اسپانیا و شرکت در کلاسهای مربیگری بینالمللی» دو هدف و اولویتیست که دنبال میکنم اما متأسفانه مسابقات فعلاً به خاطر شیوع بیماری کرونا تا اطلاع ثانویه لغو شده و امیدوارم بعد از بهبودی شرایط و با کمک مربی دلسوزم که تمام افتخاراتم را مدیون وی هستم، بتوانم دوباره برای استان افتخارآفرینی کنم.
دوچرخه سوار ملی پوش کردستانی مدعی شد: گرچه یک سری از مسئولان همیشه جلوی پای ورزشکاران سنگاندازی کرده و چشم دیدن موفقیت ورزشکاران کردستانی را ندارند اما برای خواستههایم میجنگم.
انتهای پیام/489/ت