۵ پایگاه اورژانس اجتماعی در استان کهگیلویه و بویراحمد راهاندازی میشود
گروه استانها- سازمان بهزیستی به عنوان سازمان محوری در راستای مبارزه با آسیبهای اجتماعی نیازمند همکاری سایر دستگاههای اجرایی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مقابله با آسیبهای اجتماعی اعم از طلاق، اعتیاد، سرقت، کودکان خیابانی، دختران فراری، روسپیگری یکی از دغدغههای مهم دولتها در جوامع مختلف به شمار میرود.
هر چه تعداد افراد درگیر با آسیبهای اجتماعی کمتر باشد، ناهنجاریهای اجتماعی کمتر و به تبع آن دولت با فراغ بال بهتری در مسیر توسعه گام برمیدارد، چرا که یکی از الزامات توسعه و پیشرفت در هر جامعهای برخورداری از نیروی انسانی سالم و فضایی امن و آرام است.
هدایت عظیمیفر معاون بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: در موضوع کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی به تنهایی قادر به فعالیت آنچنانی و موفقی در این زمینه نخواهد بود.
وی افزود: سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان محوری در راستای کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی انجام وظیفه میکند، و برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیازمند همکاری سایر دستگاهها و نهادها با محوریت وزارت کشور و استانداریها هست.
عظیمیفر خاطرنشان کرد: نجات افراد از آسیبهای اجتماعی به معنای نجات و تقویت نیروی انسانی جامعه است، و باید همه دستگاهها به سازمان بهزیستی کمک کنند و در مسیر آگاهسازی و فرهنگسازی از بروز و گسترش آسیبهای اجتماعی جلوگیری شود.
وی در ادامه افزود: پنج مرکز اورژانس اجتماعی در شهرهای مادوان، پاتاوه، چرام، بهمئی و لنده در حال راه اندازی هستند، که برای تکمیل شدن و بهرهبرداری نیازمند حمایت مالی هستیم.
این مسئول با اشاره به مشکلات مالی در سازمان بهزیستی بیان کرد: سازمان بهزیستی از نظر اعتبارات دارای مشکلات متعدد است، و هم اکنون اورژانس اجتماعی شهر پاتاوه راه آن شده اما هنوز بصورت کامل تجهیز نشدهاست و اورژانس اجتماعی شهر مادوان نیز مشکل خودرو و خط تلفن ویژه را دارد.
عظیمیفر ابراز امیدواری کرد تا پایان سال، با مشارکت خیرین جذب اعتبارات لازم دو مرکز اورژانس اجتماعی در شهرستانهای بهمئی و چرام راه اندازی شوند.
انتهای پیام/541/ ع