لیگ برتر والیبال، محله برو و بیای تیمهای بدهکار
فدراسیون والیبال و سازمان لیگ باید حساسیت بیشتری روی برگزاری لیگ داشته باشند تا لیگ برتر به محلی برای رفت و آمد تیمها در یک فصل تبدیل نشود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لیگ برتر والیبال 14 تیمی شد. پیش بینی این اتفاق، کار سختی نبود. تیمی که در اواسط مراحل قرعه کشی لیگ برتر، مامور خود را به بانک فرستاده تا مبلغ ورودیه لیگ را واریز کند، بودجه و فرصتی برای یارگیری نداشته و هنوز از سال 1396 به بازیکنان و کادر فنی بدهکار است، بیش از این نمیتواند در لیگ برتر دوام بیاورد.
شهرام عظیمی، سرپرست کمیته برگزاری رویدادها و مسابقات لیگ برتر والیبال با بیان این که تیم شهروند اراک به تعهدات خود عمل نکرده است، گفت: این تصمیم بنا به درخواست مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی گرفته شده و تیم شهروند اراک از لیگ برتر سال 99 حذف میشود.
عظیمی ادامه داد: اگر تیمها به تعهدات خود به موقع عمل نکنند، از حضور آنها در دور برگشت مرحله مقدماتی این رقابتها جلوگیری خواهد شد.
تیم ملی و لیگ برتر، ویترین توانایی فدراسیون هر کشور در سازماندهی و کسب افتخار است. ما اینکه برگزاری لیگ را امری مهمتر و حیاتیتر در نظر میگیرند تا محلی برای کشف استعدادها و حفظ آمادگی بازیکنان برای تزریق شدن به تیم ملی باشد. به همین دلیل، فدراسیون و سازمان لیگ باید حساسیت بیشتری روی برگزاری لیگ داشته باشند تا لیگ برتر به محلی برای رفت و آمد تیمها در یک فصل تبدیل نشود. قوانین و شرایط برگزاری لیگ باید طوری باشد که نمادی از ثبات و قدرت به نظر برسد و این پیام را به تیمها بدهد که در صورت داشتن این دو فاکتور، شایسته حضور در لیگ برتر هستند.
سختگیری فدراسیون والیبال اما در این سالها محدود به مسائل مالی شده است که قطعاً وظیفه و پیش نیاز هر تیمی است ولی در این بین باید یک کمیته حداقل بدوی، شاهد پیشرفت فنی و مالی تیمها پیش از حضور در لیگ برتر باشد و تضمینهای لازم را از تیم مورد بگیرد. تیمی که سرمربی جدیدش، فقط 2 روز در اردوی آن دوام می آورد حتی در هفته نخست لیگ، کارت بازی ندارد، قطعا نمیتواند در لیگ برتر، نتایج خوبی بگیرد.
قاطعیت و سختگیری سازمان لیگ، پیش از شروع مسابقات، تاثیر بهتری خواهد داشت و چهره بهتری از لیگ به نمایش خواهد گذاشت.
انتهای پیام/