گزارش| روزهای طاقت‌فرسای کادر درمان در مقابله با کرونا/ سهل‌انگاری‌ها زحمات جهادگران را دوبرابر می‌کند

گزارش| روزهای طاقت‌فرسای کادر درمان در مقابله با کرونا/ سهل‌انگاری‌ها زحمات جهادگران را دوبرابر می‌کند

گروه استان‌ها- کادر درمان در شهرستان‌های خراسان رضوی همانند سایر کشور روزهای سختی را پشت سر می‌گذارد؛ روزهایی که چشم امیدش فقط به رعایت مردمی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، این روزها فکر مردم بیشتر درگیر مسائل اقتصادی شده و فقط دیگر در رسانه‌ها اخبار تعداد مبتلایان و فوتی‌های کرونا را می‌شنوند. روزهایی که ما با عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی کار را برای کادر درمان  سخت می‌کنیم اما مدافعان سلامت 7 ماه است که با این ویروس در حال مبارزه هستند و می‌توان گفت به مانند روزهای جنگ تحمیلی در خط مقدم می‌جنگند.

به سراغ چند تن از مسئولین گناباد می‌رویم تا در زمینه کرونا و وضعیت مدافعان سلامت در این روزهای سخت و طاقت فرسا و البته فرسایشی شده گفت‌وگویی داشته باشیم.

جواد باذلی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد درباره آخرین وضعیت کرونا در گناباد در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: با وجود اینکه میانگین سنی جمعیت ما در گناباد و بجستان، بالاتر از میانگین کشوری است و بیماری کرونا بیشترین تأثیر را در افراد مسن و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای می‌گذارد؛ ولی با افتخار می‌گویم که زحمات مدافعان عزیز سلامت سبب شده تا میزان مرگ و میر در این دو شهرستان به نسبت موارد مثبت، حدود نصف نرخ کشوری باشد که نشان‌دهنده تلاش‌ها و ایثارگری‌های این عزیزان در این شرایط سخت است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره رشادت‌ها و ایثار شهدا و ایثارگران سال‌های دفاع مقدس و مدافعان امنیت بیان کرد: این روزها نمونه‌هایی از این رشادت‌ها و ایثار را می‌توان در مدافعان سلامت دید که ایثارگرانه در حال مقابله با کووید 19 هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان کرد: بیمارانی که در بیمارستان بستری می‌شوند، مراقبت‌های ویژه و مراقبت‌های پرستاری خاص نیاز دارند که تمام این تلاش‌ها و زحمات بر دوش همکاران عزیز ما در حوزه درمان است.

باذلی اظهار داشت: در مدت هفت ماه شیوع ویروس کرونا در کشور، کادر درمان در شیفت‌های 12 ساعته، با پوشش‌ها، لباس‌ها و ماسک‌هایی که شاید برای من و شما حتی در شرایط عادی هم طاقت فرسا است، در حال تلاش و مراقبت و مداوای بیماران هستند.

وی با اشاره به اینکه ازخودگذشتگی و زحمات مدافعان سلامت قابل جبران نیست گفت: تلاش کردیم تا مطالبات این عزیزان را به روز پرداخت کنیم و در حال حاضر فقط دو ماه از کارانه پرسنل و پزشکان باقی مانده که امیدواریم در یکی دو روز آینده، این مطالبات هم پرداخت شود که با این اقدام از نظر پرداخت مطالبات همکاران، یکی از دانشگاه‌های سرآمد کشور خواهیم بود.

حجت الاسلام حسن صادقی نسب امام جمعه گناباد نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: همان طور که در هجوم وحشیانه عراق، کسانی همانند شهدا، جانبازان و آزادگان و رزمندگان مقابل آنها ایستادند و استقلال، تمامیت ارضی و عزت کشور را حفظ کردند و نام ایران را در جهان سربلند کردند، در هجوم بلای کرونا هم قهرمانانی مانند پزشکان، پرستاران، کارکنان بیمارستان و دیگر عزیزان کادرهای بهداشتی و درمانی به صحنه آمدند.

وی تأکید کرد: همه این عزیزان با تلاش خود، سلامت مردم و جامعه را حفظ کردند و لذا ما برای سلامتی و موفقیت این عزیزان همواره دعا می‌کنیم.

حامد قربانی فرماندار گناباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد در خصوص تلاش های مدافعان سلامت اظهار داشت: تشکرها به تنهایی کفایت نمی‌کند و اگر می‌خواهیم از این عزیزان که در خط مقدم سلامت هستند، تقدیر کنیم باید به صورت عملی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی هم این موضوع را نشان دهیم چرا که با عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، سبب افزایش بیماران در بیمارستان و افزایش زحمات کادر درمان نیز می‌شویم.

وی افزود: با توجه به کمبود امکانات لازم در ابتدای ورود کرونا، کادر بهداشت و درمان، سختی‌های زیادی را متحمل شدند و صدمات روحی متعددی برای این عزیزان و خانواده‌هایشان به وجود آمد.

فرماندار گناباد تصریح کرد: برای درمان هر فرد حدود 10 تا 15 میلیون تومان هزینه می‌شود، اما خسارت‌های معنوی وارد شده که غیر بررسی و حسابرسی هستند، بسیار بیشتر است. 

رئیس ستاد مقابله با کرونا در شهرستان گناباد بیان کرد: هر کس باید خودش را موظف بداند تا در حوزه کاری و زندگی فردی خود، طوری رفتار کند که زحمات بیشتری بر این پرسنل خدوم متحمل نشود و باید با پیشگیری درست، مانع از بروز مشکلات شویم.

انتهای پیام/282/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon