گزارش| چه افرادی نباید واکسن آنفلوآنزا دریافت کنند؟
گروه استانها ـ در گزارشات قبلى گفته شد که افراد در گروه خطر نظیر سالمندان، زنان باردار، کادر بهداشت و درمان، افراد داراى بیمارى زمینهاى و کودکان، باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؛ در این بین برخى افراد نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.
به گزارش خبرگزارى تسنیم از بندرعباس، در گزارشات قبلى گفته شد که افراد در گروه خطر نظیر سالمندان، زنان باردار، کادر بهداشت و درمان، افراد داراى بیمارى زمینهاى و کودکان، باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؛ در این بین برخى افراد نباید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.
در این رابطه متخصص بیمارىهاى عفونى و گرمسیرى دانشگاه علوم پزشکى هرمزگان در گفتوگو با تسنیم گفت: بدلیل همزمانی اپیدمى کرونا با شروع فصل پاییز و بیمارى آنفلوآنزا، تزریق واکسن آنفلوآنزا نسبت به سالهاى گذشته اهمیت بیشترى دارد این در حالى است که همه نمیتوانند این واکسن را تزریق کنند.
دکتر پریوش داوودیان ادامه داد: افرادى که سابقه واکنش هاى آلرژیک دارند یا به اجزاى این واکسن حساسیت داشته باشند، نباید واکسن را تزریق کنند همچنین تزریق واکسن آنفلوآنزا براى نوزادان زیر شش ماه نیز ممنوع است.
چه کسانى باید واکسن را با احتیاط تزریق کنند؟
در این خصوص رئیس مرکز بیمارىهاى عفونى و گرمسیرى هرمزگان، اظهار کرد: افرادى که به تخم مرغ حساسیت دارند باید زیر نظر پزشک، اقدام به دریافت واکسن آنفلوآنزا کنند و نیم ساعت بعد از تزریق، تحت نظر باشند.
دکتر داوودیان خاطرنشان کرد: همچنین افرادى که به هر نوع بیمارى مقطعى نظیر سرماخوردگى، آنفلوآنزا و مسمومیت مبتلا هستند باید تا پایان دوره بیمارى خود و پایان علائم آن صبر کرده و سپس به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.
وی تاکید کرد: حساسیت به تخم مرغ در موارد شدید، باعث بروز کهیر شدید، مشکل در تنفس، بروز علائم گوارشى، مشکلات قلبى و عروقى و افت فشار خون میشود که فرد باید سریعا به اورژانس مراجعه کرده و تحت نظر درمان لازم قرار بگیرد.
انتهای پیام/868/ش