لوکاشنکو: هیچ محموله نظامی از بلاروس به آذربایجان منتقل نشده است
رئیسجمهوری بلاروس که پیشتر با نخستوزیر ارمنستان و رئیسجمهوری آذربایجان گفتوگو کرده بود، اطلاعات برخی رسانهها درباره انتقال تجهیزات نظامی از این کشور به جمهوری آذربایجان را تکذیب کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، " الکساندر لوکاشنکو" رئیسجمهوری بلاروس در گفتوگوی تلفنی روز یکشنبه خود با "آرمن سارکیسیان" رئیسجمهوری ارمنستان، به وی اطمینان داد که حداقل شش ماه است که طرف بلاروسی هیچ نوع تجهیزات نظامی، نه تنها به جمهوری آذربایجان، بلکه به ارمنستان هم ارسال نکرده است.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
رؤسایجمهوری بلاروس و ارمنستان در جریان این مکالمه تلفنی که به ابتکار عمل طرف ارمنی صورت گرفت، درباره مسائل مربوط به روابط دوجانبه و اوضاع اقتصادی - اجتماعی و سیاسی در بلاروس و ارمنستان صحبت کردند. سرکیسیان همچنین بهطور مفصل روند اوضاع کنونی در منطقه قره باغ کوهستانی را به اطلاع لوکاشنکو رساند.
طبق اطلاعات رسانه های گروهی بلاروسی، دو طرف همچنین بهطور جداگانه، در رابطه با انتشار اطلاعاتی در برخی از نشریات درباره تحویل اخیر برخی تجهیزات و ادوات نظامی از بلاروس به آذربایجان، بحث و گفتوگو کردند.
در جریان این مذاکرات، لوکاشنکو پاسخ واضحی به این اطلاعات جعلی داد و یادآور شد که طی شش ماه گذشته هیچ تجهیزات نظامی از طرف مجتمع صنایع نظامی بلاروس به آذربایجان یا ارمنستان تحویل داده نشده است.
لازم به یادآوری است که لوکاشنکو چند روز قبل نیز با "نیکول پاشینیان" نخستوزیر ارمنستان و "الهام علیاف" رئیسجمهوری آذربایجان در رابطه با وخیمتر شدن اوضاع در منطقه قره باغ کوهستانی، گفتوگوهای تلفنی انجام داد.
درگیری های نظامی بین نیروهای ارمنستان و آذربایجان در منطقه قرهباغ کوهستانی در تاریخ 27 سپتامبر(6مهر ماه) بار دیگر از سر گرفته شد؛ دو طرف یکدیگر را به تیراندازی و استفاده از سلاح های سنگین متهم کردند که منجر به برجای ماندن تلفاتی در میان نظامیان و حتی غیرنظامیان ساکن مناطق مرزی شده است.
رؤسایجمهوری روسیه، فرانسه و آمریکا و همچنین دبیرکل سازمان ملل، از طرفین این مناقشه خواسته اند تا سریعاً به برقراری آتش بس در منطقه درگیری و انجام مذاکرات مسالمت آمیز روی آورند؛ این در حالی است که مقامات باکو و ایروان، شروطی را برای توقف درگیری ها عنوان میکنند که برای طرف مقابل، غیرقابل پذیرش است.
انتهای پیام/