وزیر آموزش و پرورش در کرمان: نمیتوانیم تبلت برای همه دانشآموزان تامین کنیم
گروه استانها - وزیر آموزش و پرورش گفت: ۳.۵ میلیون دانش آموزان ما تبلت ندارند و هیچ راهی برای تأمین تبلت برای همه دانش آموزان نداریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش ظهر امروز در شورای آموزش و پرورش استان کرمان با تسلیت و تعزیت ایام اربعین حسینی اظهار داشت: از حمایت های همه مسئولان و نمایندگان مجلس و اولیای دانش آموزان در شکل گیری سال تحصیلی جدید تشکر میکنم.
وی با بیان اینکه اگر تصویر کلی از جامعه ایران امروز داشته باشیم میبینیم تمام آحاد ملت در تلاش و تکاپو هستند ادامه داد: عده ای چرخ تولید را به حرکت میآورند، عده ای در تأمین امنیت کشور تلاش میکنند و در این میان جمعیتی برای انسانسازی کار میکنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه معلمی شغل بزرگی است و تحول در یادگیری جامعه بزرگترین تحول در جامعه است افزود: هر چقدر یادگیری جامعه بیشتر و موثرتر باشد جامعه پیشرفت بهتر و بیشتری در آینده خواهد داشت.
وی با بیان اینکه معلمان در شریف ترین فعالیت قدم گذاشتند و کاری الهی را انجام میدهند؛ لذا باید شکرگزار خداوند باشیم ادامه داد: سال تحصیلی جدید در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور آغاز شده است.
حاجیمیرزایی با اشاره به اینکه 15 میلیون دانش آموز در سراسر کشور وجود دارد که سالهای گذشته یادگیری در مدارس را تجربه کرده بودند و امروز شرایط تغییر کرده است افزود: ما به یکباره وارد این فضا شدیم و قطعاً فرآیند کار اشکالاتی دارد که تلاش میکنیم به مرور برطرف شود.
وی با بیان اینکه هیچ خدمتی در کشور به گستردگی خدمت در شبکه شاد نیست و به نوعی تمام جمعیت کشور به کار مهم و اساسی تعلیم و تربیت گرفته شده است تصریح کرد: پرورش دانش آموزان دغدغه ما است و در شبکه شاد نیز کانال پرورشی نیز فعال شده است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بعضی از برنامههای پرورشی در شبکه شاد بیش از یک میلیون نفر بازدید کننده داشته است گفت: اولویت ما در وزارتخانه محرومیت زدایی است و تلاش میکنیم سرانه فضای آموزشی استان کرمان تا پایان سال به سرانه کشوری برسد.
وی با بیان اینکه جابه جایی جمعیت تعادل را بر هم زده و غالب مشکلات ما در سیستم آموزشی در حاشیه شهرها و در مناطق حاشیه نشینی است ادامه داد: تجهیز هنرستانها جزو اولویت های وزارت آموزش و پرورش است.
حاجیمیرزایی با بیان اینکه هیچ راهی برای تأمین تبلت برای همه دانش آموزان نداریم گفت: حدود سه و نیم میلیون نفر از دانش آموزان ما تبلت ندارند و مدیران مدارس متعهد هستند بر تک تک دانش آموزان حساس باشند و هیچ دانش آموزی نباید از گردونه آموزش به هر دلیلی حذف شود.
وی با اشاره به اینکه پیوند خانه و مدرسه شکل گرفته و این رابطه روز به روز تقویت میشود که یکی از مزیت های کرونا است افزود: شهید سلیمانی یک کلاس درس بزرگ مانند عاشورا است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه همان طور که دانش آموزان کلاس درس حسینی همواره الهام بخش هستند مکتب شهید سلیمانی نیز یک درس جاودانه است گفت: مجموعه ای برای ورود مفاهیم دفاع مقدس و معرفی قهرمانان و ایثارگران در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شده است تا الگوهای بزرگ دینداری و فداکاری به دانش آموزان معرفی شود.
انتهای پیام/511/ی