لزوم رفع خلأهای آموزشی و تربیتی دانش‌آموزان با تمرکز بر استارت‌آپها/ استارت‌آپها می‌توانند یاری‌گر سامانه شاد باشند

لزوم رفع خلأهای آموزشی و تربیتی دانش‌آموزان با تمرکز بر استارت‌آپها/ استارت‌آپها می‌توانند یاری‌گر سامانه شاد باشند

معاون آموزش دوره متوسطه وزارت آموزش و پرورش به خلأهای آموزشی و تربیتی در کشور اشاره کرد و گفت: باید خلأهای آموزشی و به خصوص تربیتی دانش‌آموزان با تمرکز بر استارت‌آپها فعال در این حوزه مرتفع شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم رویداد جذب سرمایه در حوزه آموزش با هدف توسعه سرمایه‌گذاری خطرپذیر در طرح‌های دانش‌بنیان و فناورانه با حضور 6 استارتاپ حوزه آموزش برگزار شد.

علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با حضور در این نشست بر لزوم افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد و گفت: این صندوق به تأمین مالی شرکتهای دانش‌بنیان و استارت‌آپها همت گماشته و برای تحقق بهتر اهدافش نیاز به سرمایه دارد که دولت باید به این موضوع توجه بیشتری کند.

وی افزود: در زمان شیوع ویروس کرونا دسترسی ما به منابع خارجی بسیار کم بود و هر کشور تلاش داشت نیازهای خود را مرتفع کند، در همین زمان استارت‌آپها بودند که برای رفع نیازهای کشور همت کردند و مشخص شد در زمان نیاز می‌توان به آنها رجوع کرد. در حوزه آموزش هم اگر حمایتهای لازم صورت پذیرد این توانمندی وجود دارد اما متأسفانه این حمایتها تاکنون صورت نگرفته است.

منادی سفیدان خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی کشور که آموزش مجازی محور فعالیتهای آموزشی کشور قرار گرفته است باید دوباره به توان این استارت‌‌آپها تکیه کرد. افزایش کیفیت آموزشی کشور به توان و خلاقیت استارت‌‌آپها وابسته است چرا که آموزش در کشور دیگر آموزش غیرحضوری خواهد بود.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس توضیح داد: استارت‌‌آپها می‌توانند یاری‌گر سامانه شاد باشند که 15 میلیون دانش‌آموز را پوشش می‌دهد و همچنین به حوزه آموزش عالی با 4 میلیون دانشجو کمک کند.

استارت‌‌آپها  ایده های خود را با اسناد نظام آموزشی منطبق کنند

در ادامه برنامه علیرضا کمره‌ای، معاون آموزش دوره متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: استارت‌‌آپها  می‌توانند ایده‌های خود را با اسناد نظام آموزشی منطبق کنند و بر همین اسناد برای طراحی ایده‌های خود تأکید داشته باشند، چرا که موضوع آموزش در آموزش و پرورش کشور قانونهای خاص خود را دارد. اگر این هماهنگی آموزه‌ها در استارت‌آپها و آموزه‌ها و اسناد آموزش و پرورش وجود نداشته باشد امکان بکارگیری آنها در این سیستم وجود ندارد.

وی افزود: اگر این تطابق راهبرد بین آموزش و پرورش و استارت‌‌آپهای فعال در حوزه آموزش وجود داشته باشد امکان همکاری فراهم شده و آموزش و پرورش می‌تواند بخشی از خلأهای آموزشی را توسط آنها مرتفع کند.

معاون آموزش دوره متوسطه وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: باید خلأهای آموزشی در کشور مرتفع شود و استارتاپها می توانند گزینه مناسبی برای این موضوع باشند. استارتاپهایی که تا کنون در این عرصه فعالیت کردند بر موضوعات آموزشی تأکید داشته اند تا موضوعات تربیتی، در صورتی که موضوع تربیت اهمیت بسیار زیادی دارد.

کمره‌ای نیازهای آموزش و پرورش کشور را به این شرح ذکر کرد: توسعه پلتفرم مدیریت یادگیری، تسهیل‌کنندگی ارتباط معلم و دانش‌آموز، سیستم‌های فعال کننده یادگیرنده، یادگیری با بازی و در نهایت چگونگی یادگیری و یادگیری مهارت نیازهای اصلی ما هستند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon