فرمانده سپاه مازندران: مدافعان سلامت ایثارگرانه در صحنه مبارزه با کرونا ماندند
گروه استانها - فرمانده سپاه کربلای مازندران با اشاره به اینکه شان و منزلت مدافعان سلامت باید حفظ شود، گفت: مدافعان سلامت ایثارگرانه در صحنه مبارزه با کرونا ماندند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساریبه نقل از روابط عمومی سپاه کربلای مازندران، سرهنگ پاسدار سیاوش مسلمی در مراسم تجلیل از کادر درمانی و مدافعان سلامت بیمارستان ولایت مازندران با اشاره به اینکه به عنوان یک خدمتگزار در محضر کسانی هستیم که در جبهه مقابله با پدیدهای به نام ویروس کرونا هستند، اظهار داشت: ویروس کرونا مردم را دچار مشکل کرده و مدافعان سلامت با همان نیت، سبک و سیاق دفاع مقدس ، در برخی اماکن سختتر از گذشته با روحیه ایثارگری به همنوعان خود کمک میکنند.
وی با بیان اینکه شاید بخشهایی از کار در هشت سال دفاع مقدس شبیه کار در حوزه سلامت باشد، اما در برخی از بخشها متفاوتتر است، افزود: وقتی رزمندگان از جبهههای مقاومت برمی گشتند با آرامش در کنار خانواده بودند، اما مدافعان سلامت باید نگران ابتلا به کرونا برای خود و خانواده خود باشند.
مسلمی با اشاره به اینکه استرس و فشاری که در فضای بیمارستانی وجود دارد، سبب نگرانی خانوادههای مدافعان سلامت میشود، تصریح کرد: این فضای استرس و این شرایط روانی ابتلا به بیماری، در جبهه نبود، اما با همه این وجود، مدافعان سلامت ایثارگرانه در صحنه مبارزه با کرونا ماندند.
فرمانده سپاه کربلا با تاکید بر اینکه باید طبق شان و منزلت مدافعان سلامت از آنها تقدیر کرد، افزود: امروز سپاه کربلا با 14 کلینیک شهری، سه کلینیک پادگانی و یک بیمارستان، کمکهای بسیار خوبی به مردم ارائه میدهد.
مسلمی، مردم را سرمایههای اجتماعی نظام دانست و خاطرنشان کرد: برای کمک به نظام نیاز به سرمایههای اجتماعی یعنی مردم داریم لذا باید برای برای تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب به این سرمایههای اجتماعی توجه ویژه داشته باشیم.
فرمانده سپاه کربلا، مردم یاری، مردم داری و مردم نوازی را رسالت سپاه برشمرد و تاکید کرد: این رسالت بسیار بزرگی است و مجموعه کادر درمانی در راستای این رسالت در حال خدمات رسانی به مردم است.
مسلمی با تصریح بر اینکه سپاه هر آنچه را که دارد متعلق به مردم است، یادآور شد: دشمن همه تلاش خود را برای ناامید کردن مردم نسبت به نظام انجام میدهد لذا ما وظیفه داریم نقشه دشمن را خنثی و مردم را نسبت به نظام امیدوار کنیم.
فرمانده سپاه کربلا با تقدی کادر درمانی و حضور حوزه نمایندگی و حفاظت سپاه کربلا در آئین تجلیل، خاطرنشان کرد: بهترین دعا، دعای عاقبت بخیری است چرا که برخیها سال ها در این نظام کار کردند، اما عاقبت بخیر نشدند، لذا دعا کنیم که ختم زندگی ما با شهادت همراه باشد.
تقدیر از مدافعان سلامت
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسن تسخیری نیز در این آئین با اشاره به زحمات مخلصانه کادر درمانی گفت: در طول ایام کرونا کادر درمانی مخلصانه وارد عرصه شدند و تلاشهای گستردهای برای حفظ سلامت مردم داشتند.
وی افزود: فرمانده سپاه کربلا در حوزه درمان و پیشگیری، پیشرفت اعتلای معنوی کادردرمانی را لازم و ضروری دانستند و پیگیر این موضوع بودند.
مهران جعفری، رئیس بیمارستان ولایت شهرستان ساری نیز با اشاره به ایثارگری کادر درمانی و مدافعان سلامت در مقابله با کرونا، گفت: کارکنان بیمارستان ولایت در کنترل و پیگیری و درمان کرونا زحمات بی شائبه و خالصانه داشتند.
وی با بیان اینکه اوایل اسفندماه سال گذشته همهگیری ویروس کرونا دنیا را تحت تاثیر خود قرار داده است، افزود: کرونا عواقب فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی را در دنیا بویژه در ایران به وجود آورد.
رئیس بیمارستان ولایت ساری با اشاره به اینکه استان مازندران به لحاظ موقعیت جغرافیایی و گردشگری درگیر کرونا شده و بیماری کووید 19 همچنان ادامه دارد، بیان کرد: وضعیت در اغلب اوقات در استان قرمز است لذا خدمات دهی بیمارستانهای مازندران ضروری بود.
جعفری به خدمات دهی بیمارستان ولایت ساری در دو پیک بیماری کرونا پرداخت و افزود: بیمارستان زیر نظر علوم پزشکی مازندران در عرصه درمان و پیشگیری به مردم خدمات دهی میکرد.
انتهای پیام/ 681/ ت