استفاده بیش از حد از فضای مجازی افزایش آسیبهای اجتماعی را در پی دارد
گروه استانها- معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: غیرحضوری شدن کلاسها و تعطیلی مدارس سبب شده تا دانشآموزان بیشتری به سمت فضای مجازی روی آورند و این عامل موجب افزایش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در جامعه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، منوچهر حبیبی در کمیته مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد که پیش از ظهر امروز در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: اگر مراقبت و نظارت والدین بر فعالیتهای مجازی کودکان و نوجوانان وجود نداشته باشد در آینده دچار مشکلات فرهنگی و اعتقادی خواهیم شد لذا ضروری است نظارتها در این حوزه افزایش یابد.
حبیبی ادامه داد: به سبب گسترده بودن فضای مجازی، امکان کنترل آن در اکثر موارد وجود ندارد؛ لذا والدین دانش آموزان باید عمده توجه و مراقبت خود را صرف نظارت و کنترل فرزندانشان تاییدنمایند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین افزود: فرهنگ مردم قزوین از اخلاق و اعتقادات مذهبی نشأت گرفته و با توجه به هجمههای اعتقادی و دینی از سوی دشمنان لازم است بیش از پیش به موضوعات فرهنگی در استان توجه شود.
حبیبی با بیان اینکه دشمنان از طریق فضای مجازی و شبکههای اجتماعی به اذهان عمومی جامعه ورود یافته و دین، اخلاق و اعتقادات ما را نشانه گرفتهاند گفت: پیش از این تلاشها بر این بود تا از فضای مجازی تنها در زمان پیشرفت و توسعه کشور استفاده شود اما در شرایط فعلی استفاده از این فضا صد برابر شده است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: 6.5 درصد از جمعیت استان قزوین تحت پوشش نهادهای حمایتی و مراقبتی قرار دارند و حدود 2 درصد از این میزان نیز تحت حمایت بهزیستی هستند.
حبیبی با بیان اینکه این اقشار به شدت آسیب پذیر بوده و درصورت عدم مراقبت دستگاههای حمایتی و نظارتی با مشکلات فروانی روبرو خواهند شد، خاطرنشان کرد: ضروری است این افراد به طور مستمر توسط این دستگاهها حمایت شوند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین با اشاره به اینکه این استان تعداد مددجویان کمی نسبت به میانگین کشوری دارد، افزود: قزوین قابلیتها و ظرفیتهای فراوانی دارد که میتوان با استفاده از آنها باز هم این میزان حداقلی را کاهش داد.
وی با بیان اینکه معتادان، بیشترین آمار زندانیان استان را به خود اختصاص میدهند گفت: مقابله مستقیم با اعتیاد، پرهزینهترین بخش جلوگیری از این آسیب اجتماعی است در حالی که باید به آخرین راه تبدیل شود.
حبیبی همچنین با بیان اینکه باید از اعتیاد جوانان با فرهنگسازی در این حوزه و ارائه آموزشهای لازم به آنها جلوگیری نماییم، ادامه داد: اگر موفق شویم زمینه گرایش به اعتیاد را در استان کاهش دهیم بسیاری از مشکلات موجود در جامعه نیز حل خواهد شد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین با بیان اینکه بیش از 160 هزار نفر کارگر در استان قزوین فعالیت میکنند تصریح کرد: باید تلاش کنیم برای ایجاد جامعهای پاک، فعال، پویا و کارآمد، در کنار تولید، به مسائل تربیتی و آموزشی کارگران نیز توجه شود.
حبیبی با بیان اینکه حوزه کارمندی نسبت به کارگری بیشتر مورد توجه قرار میگیرد در حالی که این مسئله نباید موجب غفلت از این قشر آسیب پذیر باشد، تصریح کرد: باید از ظرفیت تمامی ارگانها از جمله سازمان صمت، کار، تعاون و رفاه اجتماعی، بسیج، ستاد اقامه نماز و کلیه دستگاههای متولی امر فرهنگ و اقتصاد برای تحقق جامعهای دور از اعتیاد استفاده شود.
انتهای پیام/ح