بانکهای عامل کردستان در پرداخت تسهیلات کرونا سختگیری نکنند/ ۴۱۸۲ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد
معاون استاندار کردستان گفت: بانکهای عامل استان در پرداخت تسهیلات کرونا آسانکاری کرده و سختگیری نکنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، خالد جعفری بعدازظهر امروز در سیوهشتمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور مسئولان در استانداری کردستان برگزار شد، با تاکید بر ضرورت تشکیل ستاد حمایت از واحدهای آسیبدیده از کرونا در اتاق بازرگانی اظهار داشت: باید مشکلات واحدهای تعطیلشده در این ستاد بررسی و جهت رفع مشکل، به کارگروه رفع موانع تولید ارجاع داده شود.
وی با تاکید بر اینکه باید از واحدهای تولیدی فعال در استان حمایت شود، گفت: واحدهای نیمه فعال و راکد بخش کشاورزی و صنعت کردستان شناسایی و برنامههایی همچون تأمین منابع مالی برای حمایت از آنان در نظر گرفته شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان ضمن قدردانی از اقدامات انجامشده در این دوران کرونایی خاطرنشان کرد: خوشبختانه کردستان در بخش پرداخت تسهیلات کرونایی جزو 4 استان برتر موفق کشور است.
وی با اشاره به اینکه از 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات کرونایی، 75 هزار میلیارد تومان برای پرداخت تأمین اعتبار شد، افزود: از این میزان 26 هزار میلیارد تومان میان اقشار آسیبدیده توزیع شده و از 49 هزار میلیارد تومان دیگر نیز، 11 هزار میلیارد تومان بین شرکتهای حمل و نقل هوایی و زمینی بهصورت متمرکز توزیع و مابقی سهم استانها بود.
جعفری با ذکر اینکه 209 میلیارد تومان تسهیلات کرونایی برای پرداخت به مشاغل و واحدهای آسیبدیده از کرونا در کردستان ابلاغ شده است، تصریح کرد: کسانیکه که بر اثر کرونا بیکار شده و 14 رسته و واحدهایی که علیرغم سختی، نیروهای خود را حفظ کرده، به ازای هرنفر 12 تا 16 میلیون تومان تسهیلات دریافت میکنند.
وی از پرداخت تسهیلات 6 میلیون تومانی به واحدهای فاقد بیمه آسیبدیده از کرونا در استان خبر داد و در پاسخ به مدیر امور شعب بانک ملی استان که متقاضیان برای دریافت تسهیلات به بانکها مراجعه نمیکنند، عنوان کرد: افراد بیکار و کارگاههای آسیبدیده 120 میلیارد تومان درخواست تسهیلات به بانکها داده که تابحال 60 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با تاکید بر اینکه بانکهای عامل استان در پرداخت تسهیلات کرونا آسانکاری کرده و سختگیری نکنند، خاطرنشان کرد: بانکهای کردستان در پرداخت تسهیلات این بخش رتبه نهم کشور را کسب کردهاند.
وی با بیان اینکه افزایش تسهیلات پرداختی و درصد منابع بانکهای استان همواره جزو دغدغههایمان است، اذعان کرد: متأسفانه در حال حاضر کردستان 6 دهم درصد سپرده و رتبه 26 کشور را داشته، در حالیکه هرچقدر درصد سپرده افزایش پیدا کند، میزان پرداختیها نیز بیشتر خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان ادامه داد: در سال گذشته 5 دهم درصد از منابع کشور استفاده کرده و انتظار میرود اعتمادسازی بیشتری صورت گیرد تا مردم در بانکها سپردهگذاری کنند.
وی از پرداخت 5 هزار و 916 میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته در استان خبر داد و افزود: این آمار نسبت به سال 97، 38 درصد افزایش پیدا کرده است.
جعفری اعلام کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون نیز 4 هزار و 182 میلیارد تومان تسهیلات در کردستان پرداخت شده که خوشبختانه روند نسبت به سالیان گذشته افزایشی بوده است.
انتهای پیام/481/ ز