روایت جهادگر سمنان از خدمت به مناطق محروم/ لبخند رضایت روستاییان شوق خدمت به محرومان را دوچندان میکند
گروه استانها- «لبخند رضایت روستاییان شوق خدمت به محرومان و رسیدگی و حلوفصل مشکلاتشان را در اردوهای جهادی برایم دوچندان میکند» این جمله را یک جهادگر سمنانی میگوید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، توجه بسیج سازندگی به محرومین و مستضعفین و حل مشکلات آنها بهعنوان یک تکلیف انقلابی و یک راهبرد استراتژیک در گسترش و صدور انقلاب است که این خدمت چنان شیرین و گوارا است که مردم دعای خیرشان بدرقه راه این بسیجیان است.
امیرحسین سلیمی دانشجوی رشته مهندسی برق در دانشگاه سمنان است و از سال 95 فعالیت خود را در گروه جهادی مهاجر آغاز کرده است.
وی میگوید: فعالیت در حوزه اردوهای جهادی را بهصورت داوطلبانه آغاز کردم و نخستین اردویی نیز که در آن شرکت کردم اردوی جهادی خارج از استان به مقصد منطقه محروم چهارمحال و بختیاری بود که واقعاً نیز جزو بهترین تجربیات و سفرهای من بوده است.
این جهادگر بسیجی اضافه میکند: درباره اردوهای جهادی از دوستان و رسانه شنیده بودم و همین شنیدهها مرا ترغیب به حضور در این اردوها کرد تا خودم شخصاً آن را تجربه کنم.
سلیمی از حس خوب خود بهواسطه حضورش در مناطق محروم اینگونه میگوید: اردوهای جهادی و حضور در این مناطق سختیهای خاص خود را نیز دارد؛ اما همه این سختیها با لبخند رضایتی که بر لبان مردم مناطق محروم مینشیند؛ از بین میرود و همینها تاکنون سبب شده است که هرسال در انتظار شرکت در این اردوها باشم.
وی میگوید: آنقدر حس و حالم در زمان حضور در مناطق محروم و بودن در کنار مردم این مناطق خوب است که وقتی زمان اردوها به پایان میرسد، از ته دل غمگین میشوم.
ظرفیتهای موجود در مناطق روستایی مغفول مانده است
این جهادگر بسیجی میگوید: بنده وقتی در مناطق محروم روستایی حضور پیدا میکنم و پتانسیلها و ظرفیتهای آن مناطق را میبینم واقعاً به این نتیجه میرسم که آنطور که بایدوشاید از ظرفیتهای موجود در مناطق روستایی استفادهنشده است و همین نادیده گرفتنها سبب مهاجرت مردم روستا به مناطق شهری شده است.
سلیمی عنوان میکند: اشتغالزایی در مناطق روستایی محروم و توجه به ظرفیتهای بسیار خوب این مناطق راهی برای حل بسیاری از مشکلات موجود در این روستاها است.
وی جهادگران بسیجی را تلاشگران در عرصه کار و تلاش و جهاد درصحنههای مختلف دانست و اضافه کرد: حضور در اردوهای جهادی فرصتی برای خودسازی در فرد جهادگر است که باید این فرصت را غنیمت شمرد.
این جهادگر بسیجی میگوید: افتخار حضور در رزمایش کمک مؤمنانه نیز بهعنوان یک جهادگر تجربهای شیرین بود که شامل حالم شد و امیدوارم افتخار خدمترسانی به مردم هیچگاه از من سلب نشود.
یکی از روستاییان ساکن در لاسجرد از توابع شهرستان سرخه میگوید: وقتی جوانان بسیجی در روستاها حضور مییابند و بیل و کلنگ بر دست میگیرند؛ اگر خانهای خراب باشد و یا سقف خانهای چکه کند و یا مدرسهای نیاز به تعمیر داشته باشد لباس کارگری بر تن کرده و به یاری مردم ساکن در روستاها میشتابند.
این روستایی میگوید این خدمات برای ساکنان روستا انگیزهای میشود که خودشان نیز آستین همت را بالا بزنند و تا جایی که از دستشان برمیآید مشکلشان را رفع کنند.
مسئولان با ارائه خدمات زمینه ماندن جوانان در روستاها را فراهم کنند
یکی دیگر اهالی این روستا میگوید: روستای ما ظرفیتهای خوبی برای ایجاد اشتغال دارد و ما از مسئولان میخواهیم کاری کنند تا جوانان روستایی در روستاها بمانند و موجب رشد و پیشرفت روستا شوند.
این بانوی تحصیلکرده روستایی با بیان اینکه روستاها ظرفیت بسیار مناسبی برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و نیز تحقق شعار سال دارند تصریح میکند: امروز کمک به توسعه روستاها درواقع کمک به رونق اقتصاد کشور است و مسئولان باید به این مهم توجه کنند.
وی با اشاره به اهمیت حضور جهادگران بسیجی در میدانهای خدمترسانی و آبادانی روستاها، این خدمات را بسیار اثربخش و امیدآفرین دانسته و بیان میکند که حضور جهادگران بسیجی برای خدمترسانی به روستاها سبب ایجاد انگیزه در روستائیان برای ماندن در زادگاهشان میشود.
جهادگران بسیجی احادیث دینی را آنجا که در آیه 2 سوره مائده میفرماید «باید در نیکوکاری و تقوا کمک کنید نه بر گناه و ستمکاری را» در پیشانی کارهای خدماترسانی و محرومیتزدایی و کمک به مردم ساکن در مناطق محروم قرار دادهاند و هیچ مانعی و مشکلی آنها را از ادامه جهادشان در این راه بیپایان بازنمیدارد.
راهتان پر رهرو باد.
گزارش از محترم امامی
انتهای پیام/363/ی