کمبود امکانات، ۹۶ درصد دانشآموزان برخی مناطق چهارمحال و بختیاری را به کلاس درس کشاند
گروه استانها - مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در بین مناطق استان بیشترین حضور دانشآموزان در مناطق عشایری، فلارد،کوهرنگ، میانکوه و لردگان با حدود ۹۶درصد بوده است که عمده دلیل حضور زیاد این افراد کمبود امکانات آموزش مجازی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرحناز قائدامینی قبل از ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: در طی بازدید اخیر این مجموعه از مناطق دور افتاده در روستاهای دیناران، شاهد در تنگنا بودن شدید مردم از لحاظ تغذیه، بهداشت و سایر امکانات بودیم که این مردم از هرچیزی محروم بودند بغیر داشتن معلم که این حضور یافتن معلم را در هر شرایط سختی، ثابت میکند.
وی افزود: از 15 شهریورماه مدارس بازگشایی شد و آموزش و پرورش ارتباط خوبی با سایر ادارات و موسسات به جهت برقراری محیطی استاندارد و مناسب در مدارس برقرار کرد که مدارس تقسیم بندی شده و کارشناسان، استاندارد مدارس را زیر نظر دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اطلسی از دانشآموزان تهیه شده است که وضعیت کنونی هر دانشآموز را زیر نظر داریم.
قائدامینی در مورد موضوع تعطیلی مدارس بیان کرد: فعلا مدارس باز هستند اما دستور عملی صادر شده است که اگر دانشآموز، معلم و یا مدیر اجرایی مشکوک به کرونا یا مبتلا به کرونا بودند، بنابر شرایط، آن کلاس یا مدرسه تعطیل شود.
وی در رابطه با مصوبات جلسه شورای آموزش و پرورش قبل بیان داشت: کمیته ای شامل شهرداری، راه و شهرسازی، نوسازی مدارس و آموزش پرورش جهت شناسایی زمینهای اموزشی واقع در طرح تفصیلی تشکیل شده است، همچنین کمیتهای شامل ثبت احوال، اداره بهزیستی ،علوم پزشکی ، مرکز آمار و کمیته امداد نیز تشکیل شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: پویش تهیه 30 هزار تبلت برای دانشآموزان نیازمند با کمک خیرین و سازمانهای حمایتگر، کنترل وزن و چاقی دانشآموزان و غربالگری وزن دانشآموزان با کمک اداره بهداشت و علوم پزشکی و ورزش و جوانان و استفاده از ظرفیت نهادهای استانی برای بازگشایی مطلوب مدارس در 15 شهریور از جمله مصوباتی بودند که اجرا و در حال اجرا هستند.
قائدامینی در خصوص حضور دانشآموزان در مدرسه، گفت: بیشترین حضور دانشآموزان در بین مقاطع تحصیلی در مقطع ابتدایی و در بین مناطق استان بیشترین حضور دانشآموزان در مناطق عشایری، فلارد،کوهرنگ، میانکوه و لردگان با حدود 96درصد بوده است که عمده دلیل حضور زیاد این افراد کمبود امکانات آموزش مجازی است.
وی در پایان با اشاره به کسب رتبه اول و عالی سوادآموزی استان در کشور و پیشرفت زیاد این نهاد نسبت به سال 97، خاطرنشان کرد: در بسیاری از زمینهها رتبهای بالاتر از میانگین کشوری کسب شده است که درخواست میشود از اعضای فعال عرصه سواد اموزی تقدی به عمل آید.
گفتنی است در پایان این جلسه توسط اعضای شورای آموزش و پرورش استان نرخ صدور گواهی تحصیلی المثنی و نرخ شهریه مدارس بزرگسالان، مورد بحث واقع گردید.
انتهای پیام/ 7540/ت