مهدویت «باور مشترک و محور وحدت» در استان کردستان است

مهدویت «باور مشترک و محور وحدت» در استان کردستان است

گروه استان‌ها-مسئول بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کردستان گفت: مهدویت یک باور مشترک و محور وحدت در استان بوده و استقبال خوب جوانان اهل‌سنت از این فرهنگ و مکتب سبب امیدآفرینی شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام سید محمد سادات امشب در جلسه هم‌‌اندیشی و دیدار اعضای هیئت اندیشه‌‌ورز بنیاد مهدویت استان با نماینده ولی فقیه در کردستان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، به اهمیت موضوع مهدویت در گام دوم انقلاب و از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: اگر مهدویت نباشد، همه تلاش‌ها و مجاهدت‌ها بی‌فایده و بی‌اثر خواهد بود.

وی با اشاره به سخنان امام راحل(ره) مبنی بر اینکه باید جهان را برای حضرت مهدی(ع) حاضر کرد تا تمدن‌سازی منجر به حکومت جهانی امام زمان (عج) شود، گفت: نظام سلطه حیثیت و هویت خود را با وجود مکتب امام مهدی(ع) در خطر می‌بیند، بنابراین با تبدیل شدن این تفکر به یک کابوس بزرگ، تمام هم و غم خود را در تفکر مهدویت به کار بسته است.

مسئول بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان کردستان با بیان اینکه هجمه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی علیه تفکر مهدویت شروع شده است، بیان کرد: با ساخت سینمای هالیوود فیلم‌های ضد مهدویت با درآمد میلیاردی پخش شده که هدف از اقداماتشان، ترویج تفکر غربی‌ها است.

وی افزود: دشمنان مباحثی چون جهانی شدن، پایان تاریخ، پلورالیسم فرهنگی و ظهور حضرت مسیح و ترویج تفکر صهیونیست‌ها را مطرح کرده اما متأسفانه ما درباره مقوله مهدویت بسیار کم‌کار هستیم.

سادات خاطرنشان کرد: بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) از سال 1379 حدود 20 سال پیش با پیشنهاد حجت‌الاسلام قرائتی و موافقت مقام معظم رهبری جهت تعمیق باور مهدویت در جامعه، خصوصاً در میان  نسل جوان تشکیل شده و کارهای ارزشمند و فاخری را در سطح کشور انجام داده است.

وی اظهار کرد: تربیت مبلغ، اعزام مبلغ، نگارش آثار و تألیف، تأسیس مهدویت در قم با 10 هزار جلد تخصصی در حوزه مهدویت، تأسیس مرکز یاوران مهدی و تأسیس پرتال مهدویت از کارهای بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) بوده است.

مسئول بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کردستان با بیان اینکه این بنیاد از حدود 7 سال گذشته فعالیت‌های خود را در استان آغاز کرده است، عنوان کرد: با تلاش‌ها و پیگیرهای بسیار، اقدامات، برکات و تفاهم‌نامه‌های خوبی در مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و مراکز نظامی، کمیته امداد و سازمان بهزیستی انجام شده است.

وی بیان کرد: آموزش سبک زندگی مهدوی با حضور بیش از هزار نفر، برگزاری دوره‌های مقدماتی مربیگری مهدوی با ظرفیت 400 نفر با میزبانی دانشگاه کردستان با حضور اساتید بزرگ قم، اعزام دانشجویان به مشهد، قم و جمکران با وجود عدم ساختارها، امکانات و بودجه از جمله اقدامات انجام شده در سطح استان کردستان بوده است.

سادات یادآور شد: باور مهدویت یک باور مشترک و محور وحدت در استان کردستان بوده و خوشبختانه استقبال خوب جوانان اهل‌سنت از این فرهنگ و مکتب باعث امیدآفرینی شده کمااینکه با وجود پژوهشگران علمی مباحث مطلوبی مطرح و این ظرفیت بسیار خوب در کنار هیئت اندیشه‌ورز و شورای سیاست‌گذارها خوشبختانه فعال هستند.

انتهیا پیام/484/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon