آتش به اختیار بانوان بسیجی در "زنجان"؛ از تهیه ماسک و لوازم بهداشتی تا کمک به زنان بی‌سرپرست

آتش به اختیار بانوان بسیجی در "زنجان"؛ از تهیه ماسک و لوازم بهداشتی تا کمک به زنان بی‌سرپرست

گروه استان‌ها- مسئول بسیج جامعه زنان استان زنجان با اشاره به وجود صندوق‌های قرض‌الحسنه در پایگاه‌های بسیج استان گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف ایجاد این صندوق‌ها کمک به کارآفرینی سه قشر زنان بی‌سرپرست، خود‌ سرپرست و بد سرپرست بوده است.

لیلا رمضانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به این‌که بعد از شیوع ویروس کرونا بسیج جامعه زنان بلافاصله در راستای خدمت رسانی فعالیت‌های خود را در تهیه ماسک، گان، شیلد، ملافه و لباس بیمارستان در کارگاه‌های خانگی و مساجد در ابعاد گسترده آغاز کرد اظهار داشت: 259 کارگاه گروهی و خانگی در این راستا در حال فعالیت بودند اما بعد از مدیریت تهیه و تولید ماسک در استان، کارگاه‌های خانگی مذکور جمع‌آوری شد.

وی افزود: در حال حاضر در 22 حوزه موجود، یک کارگاه تبدیل به مکانی برای کارآفرینی شده به طوری که تنها در دوخت ماسک تمرکز کرده و با هماهنگی فنی و حرفه‌ای استان این اقدام در حال انجام است که در نهایت این امر عاملی در توانمندی اقتصادی بانوان بسیجی فعال در این کارگاه‌ها نیز شده است.

مسئول بسیج جامعه زنان استان زنجان با اشاره به این‌که 504 گروه جهادی از بانوان در حال فعالیت در راستای جمع‌آوری کمک‌های مردمی، توزیع بسته‌های معیشتی، بهداشتی و لوازم التحریر، تهیه و دوخت ماسک و سایر ملزومات مورد نیاز بود عنوان کرد: برخی مشاوران نیز در گروه جهادی حضور داشتند تا افرادی را که دارای مشکلات روحی و روانی بودند مورد مشاوره رایگان قرار دهند.

وی با بیان این‌که صندوق‌های قرض‌الحسنه در پایگاه‌ها وجود دارند که گاها گره گشا از مشکلات بانوان بسیجی هستند عنوان کرد: نخستین هدف تشکیل این صندوق‌ها کمک در راستای ایجاد شغل است و بر اساس نیازمندی افراد نیز این کمک به نوبت در اختیار بانوان قرار می‌گیرد و از همین کارگاه‌ها نیز کارآفرینی‌هایی نیز برای زنان بی سرپرست، بد سرپرست و خود سرپرست انجام گرفته است.

رمضانی تصریح کرد: سه گروه مذکور بعد از شناسایی در اولویت دریافت بسته‌های معیشتی نیز قرار داده شده‌اند. با این حال در این راستا یک هزار و 522 نفر مورد شناسایی و تحت پوشش قرار گرفته‌اند. با این وجود کارآفرینی به این قشر از جمله مهم‌ترین اهداف بسیج جامعه زنان بوده است.

 

این مسئول با اشاره به این‌که قبل از کرونا هماهنگی‌های لازم با جهاد دانشگاهی استان انجام گرفته بود تا آموزش‌های تخصصی در راستای خیاطی به قشر مذکور در پایگاه‌ها داده شود گفت: کرونا سبب شد تا با تاخیر این آموزش‌ها انجام گیرد با این حال آموزش‌ها در فضای مجازی هر چند محدود در حال انجام است، با این وجود در برخی از روستاها که دارای وضعیت سفید به لحاظ شیوع ویروس کرونا هستند با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی به کمک فنی و حرفه‌ای در حال آموزش خیاطی، قالی بافی، گلیم بافی هستیم.

مسئول بسیج جامعه زنان استان زنجان خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی از بانوان روستایی در تهیه اقلامی بسیار فعالیت داشته و سبب شده‌اند تا روستای محل سکونت را به عنوان قطب تولید محصولی خاص تبدیل نمایند، بنابراین بیش‌تر سعی می‌شود بر اساس ظرفیت‌های موجود در مناطق کارآفرینی انجام گیرد و با این حال مقدمات برخی امور در حال انجام است اما به دلیل نیاز هماهنگی‌های گسترده فعلا به نتیجه کامل در امر کارآفرینی نرسیده‌ایم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon