طرح بخشودگی جرائم بیمهای کارفرمایان استان لرستان مصوب و ابلاغ شود
گروه استانها- مدیرکل تأمین اجتماعی استان لرستان با اشاره به لزوم مصوب و ابلاغ طرح بخشودگی جرائم بیمهای کارفرمایان گفت: کارفرمایان استان حدود ۸۰۰ میلیارد تومان بدهی معوق دارند که یک چهارم این بدهی مربوط به شهرداریهای استان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد علی جهانی ظهر امروز در جلسه مشترک شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که در سالن جلسات اتاق بازرگانی خرمآباد برگزار شد با بیان اینکه جهش تولید را به سه شاخص سرمایهگذاری، حمایت، معافیت و همچنین تسهیلات و بخشودگی میتوان به نتیجه رساند اظهار داشت: پوشش بیمهای استان در حوزه کارگران ساختمانی 25 هزار نفر است ولی نیاز استان 80 هزار نفر است، در حوزه قالیبافان 4 هزار پوشش بیمهای شهری داریم در حالی که نیاز استان 30 هزار نفر است.
وی با بیان اینکه ضریب وابستگی بین کارگران و شاغلان در استان 4 به یک است به این معنی که 4 نفر شاغل و یک نفر مستمری بگیر و بازنشسته است افزود: 86 درصد پوشش اشتغال استان در حوزه سازمان تامین اجتماعی است که پیشنهاد میشود مصوبهای در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری جهت نظارت براشتغال و کنترل آن در سطح ملی مورد توجه قرار گیرد که انحرافات اشتغال و تسهیلات کاملا بررسی و سنجش شود.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان عنوان کرد: از سال 97 تا 99 حدود سه تا 10 درصد متغیر رشد اشتغال بیمه شدگان را داشتهایم و همچنین امسال سازمان تامین اجتماعی 60 میلیارد تومان بیمه بیکاری برای 14 هزار نفر بیکاری که در 11گروه کارگاهی متاثر از کرونا بیکار شده بودند پرداخت کرده است.
وی بیان کرد: پیشنهاد میشود در شرایط موجود طرح بخشودگی جرائم بیمهای کارفرمایان مصوب و ابلاغ شود که تنها در استان لرستان کارفرمایان حدود 800 میلیارد تومان بدهی معوق دارند و شهرداریهای استان تقریبا یک چهارم این بدهی را به خود اختصاص دادهاند.
جهانی گفت: طرح معافیت بیمهای برای 20 هزار راننده درون شهری و برون شهری که هنوز پوشش بیمه ندارند از جمله موضوعات مورد نظر است و همچنین 10 شرکت و کارخانه مهم استان با بیش از 200 نفر کارگر امکان پرداخت هزینه جاری را ندارند که نیازمند معافیتهای بیمهای برای حفظ اشتغال هستند.
وی تصریح کرد: بر اساس بند "و" تبصره 5 برنامه بودجه تهاتر بدهیها در حوزه سازمان تامین اجتماعی استان عملیاتی نشده و همچنین معافیت بیمهای زنان خانهدار مورد توجه قرار نگرفته است.
لرستان به عنوان پایلوت طرح مطالعات توسعه اقتصادی روستا انتخاب میشود
سمانه حسن پور معاون برنامهریزی و بودجه استان لرستان نیز در این جلسه در جلسه با اشاره به ماده 27 قانون برنامه ششم توسعه اظهار داشت: بر اساس این قانون باید مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغال 5 هزار روستا در کشور انجام شود.
وی افزود: در استان لرستان 2 هزار و 985 روستا دارای سکنه وجود دارد که از این تعداد هزار و 500 روستای بالای 20 خانوار هستند که تاکنون مطالعات اقتصادی 600روستا انجام شده است.
معاون برنامهریزی و بودجه استان لرستان عنوان کرد : تا پایان امسال طرح مطالعات اقتصادی 200 روستای دیگر استان انجام میشود.
وی بیان کرد: استان لرستان به دعوت سازمان برنامهریزی و بودجه کشور هفته آینده به عنوان پایلوت طرح مطالعات توسعه اقتصادی روستا انتخاب که در همین راستا فرآیند اجرای مطالعات کشور بر اساس نظرات استان شکل بگیرد که امیدواریم همکاری بین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامهریزی و بودجه جهت اجرای ماده 27 بیشتر شود.
انتهای پیام/645/س