گلستان|بیش از حد به ورزش قهرمانی توجه می‌شود/ ۶۴ درصد بانوان کشور دچار کم تحرکی هستند

گلستان|بیش از حد به ورزش قهرمانی توجه می‌شود/ 64 درصد بانوان کشور دچار کم تحرکی هستند

گروه استان‌ها- رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی گفت: در چند سال گذشته با توجه بیش از حد به ورزش قهرمانی و حرفه‎ای باعث شدیم ورزش همگانی که سلامت جامعه را تأمین می کرد در سایه قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، افشین ملایی ظهر امروز در دیدار با استاندار گلستان اظهار داشت: مانند دوران دفاع مقدس در شرایط کنونی نیز بایستی سردارانی داشته باشیم که بتوانند کشور را از پیچ‌های خطرناک اقتصادی عبور دهند. در این شرایط، اقتصاد ما بدون تولید حرفی برای گفتن نخواهد داشت و تولید هم متناسب با ظرفیت  نیروی انسانی توانمند شکل می‌گیرد.

وی گفت: اگر کشورهای پیشرفته دارای اقتصاد چابک، پویا و با بهره‌وری بالا هستند نقش فعالیت‌های بدنی در این بهره‌وری محرز است. در اغلب کشورهای پیشرفته سرمایه‌گذاری در ورزش را پرسود تلقی می‌کنند و معتقدند خرج کردن در ورزش یک سرمایه‌گذاری است.

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی بیان داشت: متأسفانه آمار کم تحرکی در کشور رو به افزایش است و به شکل میانگین 56 درصد مردم کم تحرک هستند و بانوان با 64  درصد کم تحرکی در معرض آسیب‌های زیادی هستند.

وی خاطرنشان کرد: نقشی که مادران در زمینه فرهنگی دارند این کم توجهی می‌تواند بسیار آسیب‌زا باشد. بنا به دلیل تغییر سبک زندگی و استفاده افراطی از تکنولوژی و غذاهای پرچرب وضعیت سلامت همگانی در معرض خطر قرار گرفته است.

ملایی با اشاره به وضعیت استان گلستان نیز گفت: از نظر ابتلا به فشارخون بالا استان گلستان رتبه سوم، در شاخص توزیع فعالیت بدنی با سطح کم رتبه یازدهم، در دیابت رتبه سوم، چاقی رتبه پنجم و کلسترول بالا رتبه دوم کشور را دارد.

وی اضافه کرد: نه تنها گلستان بلکه همه کشور دچار این فرآیند شده است. هدف ما این است تا به ورزش همگانی و فعالیت‌های بدنی توجه بیشتری شود. ما هم می‌دانیم شرایط اقتصادی مطلوبی بر کشور حاکم نیست اما وقتی استاندار به موضوعی توجه کند همه مدیران هم نسبت به آن حساس می‌شوند.

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی افزود: اگر شورای ورزش همگانی با حضور استاندار تشکیل شود می‌تواند یک آورده و سرمایه اجتماعی باشد.

وی بیان داشت: در چند سال گذشته با توجه بیش از حد به ورزش قهرمانی و حرفه‎ای باعث شدیم ورزش همگانی که سلامت جامعه را تأمین می‌کرد در سایه قرار بگیرد. در سال 2030 ایران وارد کهنسالی می‌شود و این کم تحرکی در دو دهه آینده شرایط بغرنجی را ایجاد می‌کند.

ملایی با اشاره به اجرایی شدن طرح " شفا" در شهرهای مختلف گفت: یک پروژه را 2 ماه و نیم قبل در تهران و 8 شهردار کلان شهر شروع کردیم، براساس مکانیزمی که دارد شهرداران داوطلب وارد این چرخه می‌شوند. شهرهای فعال شهرهایی هستند که برای گروه‌های جمعیتی مختلف برنامه توسعه سلامتی دارند و از ورزش همگانی حمایت می‌کنند. گرگان هم به عنوان چهارمین شهر وارد این چرخه شده است.

هادی حق شناس، استاندار گلستان نیز در این نشست اظهارداشت: این استان با حدود 47 درصد دومین جمعیت روستایی کشور را دارد و روستاییان معمولا پرتحرک هستند، به‌ویژه در گلستان چندین رتبه تک رقمی در زمینه تولیدات کشاورزی داریم.

وی اضافه کرد: رتبه دوم در تولید کننده گندم، جایگاه نخست در تولید دانه‌های روغنی، رتبه دوم در تولید مرغ و غیره جزو مزیت‌های استان هستند که کشاورزان مهم‌ترین نقش را در تولید آنها دارند.

استاندار گلستان گفت: متأسفانه بی توجهی به ورزش به فرزندان به ویژه دختران ما منتقل شده است. در محوطه 4 هکتاری که پشت ساختمان استانداری داریم برای ورزش کارکنان استانداری پیاده‌راه درست خواهیم کرد.

انتهای پیام/581/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon