آمادگی مجلس برای رفع موانع توسعه گردشگری؛ وزارت میراث فرهنگی نگاه جامعی به گردشگری ندارد

آمادگی مجلس برای رفع موانع توسعه گردشگری؛ وزارت میراث فرهنگی نگاه جامعی به گردشگری ندارد

گروه استان‌ها- نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با تأکید بر اینکه وزارت میراث‌فرهنگی نگاه جامعی به حوزه گردشگری ندارد گفت: مجلس برای رفع موانع توسعه گردشگری آماده است.

خلیل بهروزی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، از آمادگی مجلس برای رفع موانع توسعه گردشگری در کشور سخن گفت و اظهار داشت: وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تاکنون نگاه جامعی به حوزه گردشگری نداشته است و برای همین تحولات زیادی را در این بخش شاهد نبودیم.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس وجود دو مزیت ارزشمند در استان گیلان را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: قطب‌های کشاورزی و گردشگری از مزیت‌های گیلان به شمار می‌روند از طرفی این استان می‌تواند در ایام سال با جذب تعداد بالایی گردشگر صنعت گردشگری خود را تقویت کند.

بهروزی‌فر اهتمام هر چه بیشتر متولیان حوزه گردشگری استان گیلان را برای تقویت جایگاه استان در این بخش خواستار شد و تصریح کرد: احساس می‌شود این اهتمام و اعتقاد برای توسعه گردشگری گیلان هنوز در متولیان امر وجود ندارد و از آن دغدغه لازم در این صنعت مهم خبری نیست.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تبدیل سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور به یک وزارتخانه را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: به عقیده بنده شواهد نشان می‌دهد کارکردهای سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بسیار بیشتر از وزارتخانه فعلی است.

وی با تأکید بر اینکه وقتی سازمانی تبدیل به وزارتخانه می‌شود نگاه وزارتخانه باید چندین برابر از نگاه سازمان دقیق‌تر و کامل‌تر باشد بیان داشت: عملکرد چند وقت اخیر وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری این موضوع را نشان نمی‌دهد در حالی‌که از این وزارتخانه انتظارات بیشتری داریم.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس وابستگی اقتصاد کشورمان به محصول نفت و خام‌فروشی در این زمینه را متذکر شد و خاطرنشان کرد: بدون شک کشوری که بخواهد تمام برنامه‌ریزی‌های خودش را در جهت توسعه و تعالی تدوین و اجرایی کند وابستگی آن به نفت اشتباهی محض است.

بهروزی‌فر در مورد اینکه اساساً چه اتفاقی افتاد که سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری جای خود را به وزارتخانه داد افزود: کشورمان کشوری چهارفصل بوده و این موضوع در ارتباط با گردشگری بسیار حائز اهمیت است و تمام نقاط آن سرشار از مواهب الهی است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه هر منطقه‌ای از کشور به تناسب موقعیت جغرافیایی و اقلیمی خود می‌تواند صنعت گردشگری کشور را تقویت کند ابراز داشت: بدون شک افزایش فعالیت‌های گردشگری در نقاط مختلف آثار مثبتی بر روی رونق اقتصادی کشور به جای می‌گذارد.

وی با انتقاد از رویکردهایی که تاکنون در بخش گردشگری کشور اجرایی شده است از مغفول ماندن این بخش در اقتصاد اظهار گله‌مندی کرد و اظهار داشت: علاوخ بر اصل موضوع یعنی خود گردشگری به زیرساخت‌های مورد نیاز این بخش و فراهم آوردن آن‌ها در کشور نیز توجهی نشده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شرایط جغرافیایی و اقلیمی گیلان را خاص و ویژه تلقی کرد و با اشاره به اینکه ارتقاء فعالیت‌ها مهم‌ترین هدف ایجاد وزارتخانه گردشگری بوده است افزود: ما سازمان را ارتقاء دادیم اما نگاه واقع‌بینانه و برنامه‌ریزی در حوزه گردشگری را در وزارتخانه ندیدیم.

بهروزی‌فر جذب بهترین سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در مناطق گردشگری کشور و استان گیلان را امری که از آن غفلت شده است خواند و گفت: چرا ما باید امروز معضل بیکاری داشته باشیم و از صنعت گردشگری پیشرو بی‌بهره بمانیم در حالی‌که از ثروت خدادادی بسیار زیادی برخورداریم.

وی عدم اعمال برنامه‌ریزی در بخش گردشگری کشور و نبود نگاه واقع‌بینانه در این حوزه را از جمله مشکلاتی که امروزه با آن مواجهیم ذکر کرد و ابراز داشت: مجلس در این دوره وظایف بسیار مهمی بر عهده دارد و نگاهش به دولت تعاملی است بنابرایگ برای رفع موانع گردشگری آماده است.

نماینده مردم فومن و شفت تدوین لوایح مرتبط در حوزه گردشگری توسط دولت و ارسال آن به مجلس را مورد تأکید قرار داد و گفت: مجلس یازدهم آمادگی صد در صدی دارد تا اگر دولت در جایی که احساس می‌کند نمی‌تواند در آن راستا برای گردشگری برنامه‌ریزی کند مسیر را برایش هموار کند.

انتهای پیام/614/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon