۲۵ درصد بیمارستانهای کشور وقفی هستند
گروه استانها- مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی گفت: از محل موقوفات درمانی یک دستگاه هولتر فشار به بیمارستان رازی و یک دستگاه الکتروشوک به بیمارستان ولی عصر(عج) بیرجند اهدا شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجتالاسلام پرویز بخشیپور ظهر امروز در مراسم اهدای تجهیزات به بیمارستانهای خط مقدم کرونا در بیرجند با بیان اینکه 25 درصد از بیمارستانهای کشور وقفی هستند اظهار داشت: خراسان جنوبی نیز از این موضوع مستثنی نیست و قسمت اعظمی از بخشهای درمانی استان وقفی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه عمل به نیات واقفین وظیفه شرعی است ادامه داد: زمانی که سلامتی در جامعه حاکم باشد میتوانیم به قدرت و پیشرفت دست پیدا کنیم.
226 میلیون تومان هزینه دستگاههای وقفی درمانی به بیمارستانهای بیرجند
وی گفت: امروز اوقاف با توجه به شیوع ویروس کرونا برنامههای در راستای کمک به مدافعان سلامت را در سرلوحه کار خود دارد.
بخشیپور خاطرنشان کرد: این دستگاهها 226 میلیون تومان هزینه در برداشته و در آینده نزدیک با شارژ موقوفات، تأمین دیگر کالاهای درمانی نیز برای کمک به جامعه پزشکی و درمانی انجام میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با بیان اینکه دستگاههای الکتروشوک و هولتر فشار از محل درآمد موقوفات خریداری شده است افزود: اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 150 میلیون ریال برای این موضوع هزینه شده و امروز به مناسبت دهه وقف اهدا کردیم.
بخشیپور ابراز امیدواری کرد: با اهدای این تجهیزات روح واقفین حوزه درمان شاد شود و توانسته باشیم اندکی به بهبود حال بیماران استان کمک کرده باشیم.
فرهنگ سازی وقف با نیت درمان و سلامت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این جلسه گفت: تجهیزات پزشکی هزینه بر بوده و لازم است به صورت مداوم به روز شود و خرسندیم که وقف در این قضیه ورود پیدا کرده است.
محمد دهقانی فیروزآبادی افزود: با توجه به اینکه کمکهای درمانی پاسخگوی همه هزینههای درمانی در شرایط کنونی نیست وقف با نیت درمان و سلامت جامعه میتواند به سلامت جامعه کمک کند.
وی با بیان اینکه دستگاه الکتروشوک برای بیمارانی که به صورت حاد دچار ایست قلبی یا مشکلات نامنظمی شدید قلبی میشوند به صورت اورژانسی مورد استفاده قرار میگیرد افزود: دستگاه هولتر فشار پس از اتصال به بیمار 24 ساعت فشار خون بیمار را خودکار چک میکند تا بر اساس اطلاعات آن، درمان برای بیمار انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه اکنون که به دلیل شیوع ویروس کرونا باید نگاه ویژهای به بحث درمان در جامعه شود خاطرنشان کرد: امسال هیئتهای مذهبی استان نیز نذروات خود را برای حوزه سلامت و درمان هزینه کردند و مردم و سایر تشکلها به اهمیت سرمایه گذاری در حوزه درمان و سلامت پی بردهاند.
دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: حوزه سلامت از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که کشور ما به دلیل تحریمها از موقعیت خاصی برخوردار است.
وی اظهار داشت: قطعا حوزه درمان به تنهایی و بدون حضور و کمک نهادها و خیرین نمیتواند نیازهای حوزه سلامت و درمان را تامین کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: بسیاری از دستگاههای پزشکی قیمتهای بالایی دارند که برای تامین آنان نیازمند به ورود خیرین و سایر نهادها هستیم.
دهقانی با بیان اینکه دستگاه شوک حدود 150 میلیون تومان قیمت دارد تاکید کرد: باید در هر بخش از بیمارستان این دستگاه وجود داشته باشد و برای بیماران قلبی مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام/ 257/ش