اتمام گازرسانی به ۲۰۰ روستای خوزستان تا پایان سال/ ماجرای کمبود کپسول گاز در استان چیست؟

اتمام گازرسانی به 200 روستای خوزستان تا پایان سال/ ماجرای کمبود کپسول گاز در استان چیست؟

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان از اتمام گازرسانی به ۲۰۰ روستا تا پایان سال خبر داد و گفت: امیدواریم جشن گازرسانی به ۴۰۰ روستای دیگر را در سال ۱۴۰۰ بگیریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عبدالله ابول‌پور امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: شرکت گاز استان خوزستان با 18 میلیارد مترمکعب گاز، سومین مصرف کننده گاز کشور است.

وی افزود: در استان خوزستان 95.5 درصد مصرف گاز در بخش صنعت است و تنها 4.5 درصد در بخش خانگی است که در بخش خانگی میزان گازرسانی به شهرها 94 درصد و در روستاهای 87 درصد است.

مدیر عامل شرکت گاز استان خوزستان علت عدم دسترسی برخی از مردم شهری همچون مردم آبادان و خرمشهر به گاز شهری را عدم درخواست خود مردم آن دانست و گفت: با وجود رسیدن انشعاب‌های گاز تا درب منزل برخی از این شهروندان اما خود آنها درخواست اشتراک نمی‌دهند که علت آن می‌تواند مشکلات مالی و عدم توانایی لوله‌کشی گاز توسط آنها باشد.

ابول‌پور در تشریح وضعیت گازرسانی به روستا نیز بیان کرد: به طور کلی 600 روستای بالای 20 خانوار در استان از نعمت گاز لوله کشی بی‌بهره هستند که در تلاشیم تا پایان سال جاری 200 تا از آنها را گازرسانی کنیم و امیدواریم تا پایان سال 1400 جشن پایان گازرسانی به تمامی روستاهای استان را برپا کنیم.

وی عنوان کرد: با وجود برنامه‌های شرکت برای توسعه گازرسانی از سال 97 اولویت شرکت را مسئله برندینگ، و کیفیت خدمت رسانی قرار دادیم تا شهروندان از کیفیت بهتری برخوردار باشند.

مدیر عامل شرکت گاز استان خوزستان در زمینه حوادث و انفجار گاز در دو هفته اخیر گفت: یکشنبه این هفته در منطقه کوی ملت اهواز در طبقه چهارم یک ساختمان چهار طبقه انفجار گاز رخ داد که به نظر می‌رسد در اثر نشت گاز در داخل خانه مصرف کننده رخ داده باشد. اما درباره حادثه منطقه عامری اهواز که در یک واحد مسکونی 2 طبقه رخ داد و منجر به فوت پنج نفر شد نمی‌توان نظر دقیقی داد و باید منتظر نتایج تحقیقات کارشناسان مربوطه شد.

ابول پور تاکید کرد: وظیفه اصلی شرکت گاز در لحظه وقوع حادثه بستن گاز منطقه و تخلیه لوله‌ها از گاز دور از محل وقوع حادثه است و در مرحله بعد باید انشعابی که در آن حادثه رخ داد را قطع کنیم تا بتوانیم گاز منطقه را مجددا متصل کنیم که این مهم به منظور جلوگیری از بروز حوادث ناگوارتر در محل حادثه است.

وی درباره جبران خسارت ناشی از انفجار گاز در بخش خانگی اظهار داشت: در صورت بروز حوادثی اینچنین مقصر چه شرکت گاز باشد، چه سایر دستگاه‌ها و ارگان‌ها باید مسئولیت کامل را برعهده بگیرند و در حالت کلی اگر مقصر مصرف‌کننده گاز باشد، تمام مصرف‌کنندگان بیمه هستند و شرکت بیمه تا سقف معینی ملزم به جبران خسارت هستند.

مدیر عامل شرکت گاز استان خوزستان همچنین درباره وضعیت گاز LPG و کپسول های گاز مطرح کرد: ما سالیانه موظف هستیم 800 تن گاز LPG برای شهروندان استان تهیه کنیم که چند برابر آن را نیز همواره عرضه کرده‌ایم و می‌کنیم اما وجود صف‌های طولانی برای تهیه کپسول گاز و افزایش بالای تقاضا بیشتر توسط مالکان خودروهای با مصرف سوخت LPG رخ داده است.

ابول پور با تأیید خبر صادرات گاز LPG به افغانستان و پاکستان عنوان کرد: برای حل مشکل کمبود کپسول گاز اولویت ما این است تا همه مردم را به تهیه گاز شهری ترغیب کنیم تا نسبت به کپسول گاز بی‌نیاز شوند و در وهله دوم خودروهای مصرف کننده LPG را ترغیب کنیم تا سوخت خودروی خود را با CNG تغییر دهند.

وی درباره بوی بد گاز گفت: برای بخش خانگی از سال 46 تا حالا الزام داریم بوی بدی به گاز اضافه کنیم و میزان آن یک مترمکعب در یک میلیون مترمکعب است که هدف آن نیز جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار است.

انتهای پیام/331/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران