کاهش ازدواج در اردستان نگران‌کننده است

کاهش ازدواج در اردستان نگران‌کننده است

گروه استان‌ها - رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردستان ضمن اشاره به تجرد ۶۰ درصد بانوان در سن ازدواج اردستانی گفت: با توجه به اینکه کاهش جمعیت را در اردستان شاهد نبود‌ایم اما کاهش ازدواج را شاهد هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، رضا اشرفی ظهر امروز در جلسه ساماندهی امور جوانان اردستان با موضوع تشکیل کمیته ازدواج اظهار داشت: طبق آماری که از سامانه مرکز بهداشت شهرستان اردستان استخرا ج شده در سال گذشته 61 درصد در شهر اردستان مجرد خواهر 18 تا 25 ساله داشته‌ایم و این آمار امسال 65 درصد شده است.

وی افزود: افراد مجرد خواهر در منطقه شهر زواره 64 درصد بوده که به 55 درصد کاهش پیدا کرده است و افرادی که در مهاباد  هستند از 68 درصد خانم مجرد 18 تا 25 سالی که سن جوانی ازدواج هستند تعداد آنها از 68 درصد به 77 درصد رسیده است که مجموع شهرستان اردستان در حال حاضر 60 درصد خانم‌های سن ازدواج وجود دارد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردستان گفت: خانم‌ها و آقایان مجرد در گروه 18 تا 25 سال که 60 درصد آن‌ها در سن ازدواج هستند 91 درصد هم از اقایان هستند که مجرد هستند و در گروه‌های سنی بالاتر برعکس بوده و خانم‌ها 21 درصد و آقایان 62 درصد در سن ازدواج قرار گرفته‌اند.

وی ابراز داشت: یکی از سیاست‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی این است که موانع ازدواج را برداریم و تشکیل خانواده را متعادل کنیم و خانواده‌های سالم و پایدار داشته باشیم و موردی که مهم است باید موانع ازدواج و تسهیل‌گری برای ازدواج در جلسه انجام شود و تامین و هزینه‌های زندگی برای آنان پیش‌بینی شود.

اشرفی بیان کرد: عدم ازدواج موجب کاهش جمعیت می‌شود و سالیانه طبق برآورد کشوری سالی 140 هزار فرصت فرزندآوری از بین می‌رود که همه باید دنبال این باشیم که  تحکیم بنیان خانواده با فرزند آوری محکمتر می‌شود که با تسهیلاتی می‌توانیم این نقیصه را برطرف کنیم.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردستان با بیان اینکه ازدواج‌ها در شهرستان اردستان کم شده تاکید کرد: در سال 90 تعداد 600 زوج ازدواجی در شهرستان اردستان داشتیم و این آمار در سال گذشته به 215 مورد رسیده  و با توجه به اینکه کاهش جمعیت را هم شاهد نبوده‌ایم اما کاهش ازدواج را شاهد هستیم و با مشکلاتی که وجود دارد این اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: مرکز بهداشت و درمان اردستان توسط مربیان خود آمادگی دارند و هر ساله آموزش‌ها را به افراد می‌دهند و  همکاران بهورز و سلامت  جاهایی که نیاز به مشاوره باشد این کار را انجام می‌دهند و همه دستگاه‌هایی که جزء این کارگروه هستند باید همکاری کنند.

اشرفی افزود: مخالفانی هم هستند که مشاوره‌های استباه می دهند و با موضوع غیر مرتبط هستند و نباید بگذاریم مشاوره بدهند چرا که جلوی ازدواج را می‌گیرد و موضوع فضای مجازی و اطلاع‌رسانی هم برای آگاهی مردم خوب است اما آنچه خوب است مهارت است که باید حضوری آموزش داده شود و در فضای مجازی خروجی ندارد.

انتهای پیام/802/ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon