گره کور حمل سوخت در مرز پرویزخان/ رایزنی برای رفع مشکل توقف تانکرهای سوخت در مرز ادامه دارد

گره کور حمل سوخت در مرز پرویزخان/ رایزنی برای رفع مشکل توقف تانکرهای سوخت در مرز ادامه دارد

گروه استان‌ها- چند روزی است که موضوع توقف طولانی‌مدت تانکرهای سوخت در مرز پرویزخان از سوی رانندگان مطرح شده و با وجود صحبت مسئولان مبنی بر رفع مشکل هنوز رانندگان از وضعیت گلایه دارند و ظاهرا رایزنی‌ها همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، با شیوع کرونا و تغییر در روش حمل سوخت در مرز طرف عراقی روزانه بیشتر از 50 تانکر را پذیرش نمی‌کند که همین موضوع سبب شده سایر تانکرهای سوخت در مرز معطل بمانند.

در پی رایزنی مسئولان کشور با مقامات کردستان عراق قرار بر این شده برای تسریع در صادرات روزانه 50 درصد از حمل سوخت به صورت یکسره و 50 درصد دیگر نیز از طریق تانکر به تانکر در مرز انجام شود.

توقف طولانی‌مدت تانکرهای سوخت در مرز پرویزخان کذب است

مرادعلی تاتار فرماندار قصرشیرین درباره وضعیت ترافیک در مرز پرویزخان گفت: چند روزی است در فضای مجازی کلیپی منتشر شده که تعداد خیلی زیادی تانکر سوخت حدود یک ماه تا 40 روز در مرز پرویزخان متوقف شده‌اند و کسی پاسخگوی آن‌ها نیست در حالی که این موضوع کذب است.

وی با اشاره به اینکه اکنون در مرز پرویزخان بیشتر از 50 تانکر سوخت وجود ندارد عنوان کرد: در این مدت ناهماهنگی‌‌هایی بین شرکت‌های سوختی صادرکننده ما و عراق وجود داشت.

تاتار افزود: استاندار و معاون اقتصادی این موضوع را پیگیری کردند و با کنسولگری ایران در عراق هماهنگ و در نتیجه این ناهماهنگی‌ها رفع شد.

فرماندار قصرشیرین گفت: اکنون تمامی تانکرهای سوخت می‌توانند به مرز مراجعه کنند و گمرک نیز برنامه‌ریزی می‌کند و هر شب به تعداد مورد توافق اعزام می‌شوند که برای تخلیه بارگیری آماده شوند.

وی افزود: مقرر شده 50 درصد سوخت در مرز و 50 درصد دیگر در شرکت‌ها بارگیری می‌شوند.

تاتار بیان کرد: اکنون هیچگونه مشکلی در مرز وجود ندارد و به هیچ عنوان تانکری وجود ندارد که 40 روز بلاتکلیف مانده باشد.

بلاتکلیفی کامیون‌های حامل سوخت در مرز ایران و عراق تنها مربوط به راهداری نیست

فریبرز کرمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: موضوع بلاتکلیفی کامیون‌های حامل سوخت در مرز ایران و عراق تنها مربوط به راهداری نیست بلکه گمرک و شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و دستگاه‌های نظارتی نیز متولی هستند.

وی عنوان کرد: بر اساس قانون دیگر ترانشیپ و تخلیه در مرز انجام نمی‌شود بلکه از مبدأ تا مقصد که خاک عراق است، حمل یکسره مواد سوختی انجام خواهد شد.

کرمی با بیان اینکه یکی دو ماه هم ترانشیپ انجام شد افزود: در حال حاضر طرف عراقی و البته ما نیز معتقدیم که ترانشیپ در نقطه مرزی خطرناک و غیر اصولی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: با این حال رانندگان راضی نمی‌شوند به خاک عراق بروند زیرا از طرفی نگران تأمین امنیت هستند و از سوی دیگر برای آنها تخلیه در مرز منافع مالی به دنبال دارد بر همین مبنا با سفارت ایران در عراق رایزنی شده تا مشکلات رانندگان حل شود از جمله اینکه کرایه از مرز تا مقصد عراق به دلار خواهد بود.

وی افزود: امروز نیز هماهنگی لازم با شرکت‌های حمل و نقل صادر کننده مجوز حمل انجام گرفته تا قبل از صدور مجوز حمل با رانندگان صحبت کنند ترانشیپ نخواهد بود زیرا بحث تعرفه در مرز برداشت شده و حمل یکسره از ایران به عنوان مبدا تا عراق به عنوان مقصد خواهد بود و در مرز تخلیه و توقف وجود ندارد.

کرمی با بیان اینکه مسئولیت این کار بر عهده شرکت‌های حمل و نقل است گفت: رانندگان نیز باید طبق اسناد حمل به عراق بروند و اگر نمی‌خواهند به جایی که بار آورده رجوع کنند.

انتهای پیام/832/ی

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon