مکلف به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هستیم
گروه استانها - مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند راهبردی و اصلی است و ما مکلف به اجرای این سند هستیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، عباسعلی دانافر در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند راهبردی و اصلی است و ما مکلف به اجرای این سند هستیم و از آنجا که اجرای این سند، تاکید رهبر معظم انقلاب نیز به شمار می رود، خود را موظف به اجرای آن میدانیم.
وی عنوان کرد: اجرای این سند مهم و اساسی، میثاق همه فرهنگیان است بر همین اساس کمتر برنامهای در آموزش و پرورش اجرا میشود که پیوستی از سند تحول نداشته باشد.
دانافر با اشاره به اقدامات بسیار جدی که ظرف دو سال گذشته در راستای اجرای این سند و رویکردهای مهم آن در استان یزد انجام شده است، افزود: از مهمترین رویکردهای این سند، تعلیم و تربیت تمام ساحتی است یعنی چرخش از تربیت تک بعدی و تک ساحتی دانشآموزان به سمت تعلیم و تربیت تمام ساحتی به این معنا که دانشآموزان در تمامی ابعاد شخصیتی رشد و نمو پیدا کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد تصریح کرد: یکی از ابعاد مهم تربیت شش گانه مدنظر این سند، تربیت اعتقادی و دینی است که به عنوان یک رکن مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دیده شده است.
وی با تاکید بر اینکه خروجی آموزش و پرورش باید انسانهایی در طراز جامعه اسلامی باشد، ادامه داد: رویکرد تکوین هویت متوازن دانشآموزان با تاکید بر شکلگیری هویت دینی و اسلامی دانشآموزان یکی دیگر از رویکردهای مهم این است.
دانافر اظهار داشت: به طور قطع ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه در تحقق و اجرایی شدن دو بخش اصلی این سند یعنی تربیت تمام ساحتی دانش آموزان با تکیه ویژه بر تربیت دینی و اعتقادی همچنین تکوین هویت متوازن دانش آموزان با تاکید بر شکل گیری هویت دینی و اسلامی بسیار اثرگذار میشود.
وی افزود: تعامل بسیار خوب، موثر و عمیقی بین آموزش و پرورش و حوزههای علمیه در این راستا وجود دارد که در یزد این ارتباط بسیار نزدیک است و همانگونه که در سند نیز بارها از حوزههای علمیه به عنوان یکی از شرکای فرهنگی یاد شده، تلاش کردیم حداکثر بهرهبرداری را از ظرفیت حوزه های علمیه برای محقق کردن بخشهای عمدهای از سند که رسالت ما اجرای آن است، داشته باشیم.
1000 لوح فشرده با محتوای تربیت مهدوی در یزد تولید شد
معاون پرورشی آموزش و پرورش استان یزد گفت: با توجه به شیوع کرونا و دسترسی بیشتر دانشآموزان به فضای مجازی، هزار لوح فشرده با محتوای تربیت مهدوی در یزد تولید شد.
حسینعلی ملانوری در دیدار اعضای ستاد ملی و استانی همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: با توجه به ضرورت تحقق تمام ساحتی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، طی دو سال گذشته در استان یزد کارگروههای مختلفی در مسیر تحقق این سند و گفتمان سازی آن با شرکای فرهنگی خود تشکیل دادیم که یکی از شرکای بسیار مهم ما در راستای تربیت اعتقادی است، حوزههای علمیه هستند.
وی افزود: همکاری بسیار خوبی در استان یزد بین آموزش و پرورش و حوزههای علمیه وجود دارد به نحوی که در حوزه پاسخگویی به شبهات دانشآموزان در حوزه های مختلف، درخواستهای بسیاری از سوی مدارس برای اعزام مبلغ داشتهیم و مبلغان نیز با علم، آگاهی و اطلاع وارد مدارس میشوند و به شبهات دانش آموزان پاسخ میدهند.
ملانوری از جذب طلاب در قالب سرباز طلبه به عنوان یک طرح بسیار موفق یاد کرد و از ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش بابت اختصاص سهمیه بسیار خوب به یزد تقدیر کرد.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد، اعزام مبلغان کشوری تخصصی نماز به مناطق مختلف استان را نیز از رویدادهای مهم تربیتی در مدارس یزد دانست و گفت: 540 نفر از طلاب نیز برای اقامه نماز جماعت اول وقت به مدارس اعزام شدند.
ملانوری ادامه داد: 150 طلبه در قالب طرحهای امین، هجرت و روشنا با حضور در مدارس، آموزش و پرورش را در تحقق تربیت دینی و اعتقادی دانشآموزان همراهی کردند.
وی از تولید محتوا ویژه نماز توسط طلاب خواهر حوزه های علمیه یزد خبر داد و تصریح کرد: با توجه به اینکه دسترسی دانشآموزان به فضای مجازی به دلیل شیوع کرونا افزایش یافته است، در زمینه تولید محتوا اتفاقات خوبی رقم خورده به نحوی که سال گذشته هزار سیدی با محتوای طرح تربیت مهدوی در اختیار مدارس قرار گرفت.
ملانوری عنوان کرد: با توسعه و تقویت ارتباط شرکای فرهنگی به ویژه حوزههای علمیه با آموزش و پرورش بتوانیم گامی جدی در مسیر تربیت تمام ساحتی دانشآموزان و تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برداریم.
انتهای پیام/781/ش