عاشورزاده: آزاردهنده‌تر از وضع وخیم ورزش در ایران، بی‌احترامی مسئولان است/ «تمجید» صدای قهرمانان را بشنود


عاشورزاده: آزاردهنده‌تر از وضع وخیم ورزش در ایران، بی‌احترامی مسئولان است/ «تمجید» صدای قهرمانان را بشنود

قهرمان پیشین تکواندو جهان گفت: وضع ورزش حرفه‌ای در ایران وخیم و وحشتناک است، اما آزار دهنده‌تر از آن، بی‌احترامی مسئولان به ورزشکاران است.

فرزان عاشورزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص واکنشش به پرداخت پاداش سال 97 از سوی مسئولان وزارت ورزش اظهار داشت: بعد از واریز جایزه سال گذشته، دلنوشته‌ای در صفحه اجتماعی‌ام منتشر کردم. این  دلنوشته دروغ نبود و برآمده از واقعیت‌ها و برخوردهایی بود که پس از کسب مدال‌هایی که با دل و جان از مسابقات جهانی و آسیایی توسط ورزشکاران کسب می‌شود، صورت گرفت.

وی افزود: در این مدت پیگیر جوایز سال 97 بودم، اما واقعا محاسبه سکه به قیمت 2 میلیون تومان ظلم بود؛ سکه‌ای که در بازار آزاد 15 میلیون است، اما مسئولان در برخورد با قهرمانان ملی ورزش ایران اینگونه برخورد کردند. مسئولانی که برای پرداخت پاداش قهرمانان هر گونه دلشان می‌خواهد رفتار می‌کنند. پس از این اتفاق وظیفه خود دانستم همانگونه که همیشه از خوبی‌های ورزش گفتم، این بار برای دفاع از قهرمانان، هم رشته‌ای‌ها و همکاران  از معایب آن نیز صحبت کنم.

قهرمان سابق مسابقات جهانی تکواندو تاکید کرد: همه ما می‌دانیم اوضاع اقتصادی کشور خراب است و آن را درک می‌کنیم. از معضلات و مشکلات تمامی اقشار جامعه به غیر از کسانی که در راس کار هستند نیز خبر داریم، اما واقعا وضع ورزش حرفه‌ای در ایران خراب، وخیم و وحشتاک بد است. آزار دهنده‌تر از این مشکلات رفتار و اعمال مسئولانی‌ است که به ورزشکاران بی‌احترامی می‌کنند.

عاشورزاده گفت: واقعاً می‌خواهم بدانم استدلال مسئولی که به جای پرداخت سکه، مبلغ 2 میلیون را در نظر گرفته، چه چیزی بوده است. چه معیاری در نظر گرفته شده که به جای پرداخت سکه به قهرمانان ملی مبلغ 2 میلیون پرداخت کردند.  این مسئله خیلی حائز اهمیت و مهم است که بدانیم استدلال مسئولان برای این تصمیم چه چیزی بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه پرداخت این مبالغ در قبال تلاش‌های چند ساله ورزشکاران برای کسب مدال در مسابقات آسیایی و جهانی پاسخگوی زندگی آنها نیست، گفت: من در دل مردم، جامعه و ورزشکاران هستم و اصلا و ابداً با این مبالغ امکان زندگی برای ورزشکاران وجود ندارد. متاسفانه به قدری شرایط زندگی در کشورمان سخت شده که بعید می‌دانم با بالاتر از این مبالغ نیز یک قهرمان ملی بتواند زندگی خود را بگذراند.

قهرمان بازی‌های آسیایی خاطرنشان کرد: با مبلغ 40 میلیونی که برای جایزه یک مدال آسیایی پرداخت شده حتی امکان خرید گوشی در حد یک قهرمان جهان و المپیک نیست. به هیچ عنوان قصد توهین  و بی‌احترامی به افرادی که گوشی‌های معمولی دارند را ندارم، اما همانطور که یک قهرمان جهان از خوبی ورزش می‌گوید، موظف است در خصوص رفتارهای نادرستی که در پرداخت جوایز و پاسخ دادن به تلاش‌هایش شده نیز حرف بزند.

عاشورزاده با اشاره به مشکلات تکواندکاران برای حضور در لیگ، عنوان کرد: امسال قصدی برای مبارزه در لیگ تکواندو ندارم، اما می‌خواهم با تمجید، سرپرست سازمان لیگ صحبت کنم. بعد از سالیان سال حضور کریمی، شاهد تغییرات در راس سازمان لیگ بودیم. در این مدت بسیاری از قهرمان ملی فعال در لیگ مصاحبه کردند و باید رئیس سازمان لیگ صدای این قهرمانان را بشنود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی افزود: قهرمانان و تکواندوکارانی که در لیگ حضور دارند، سرمایه‌های ایران هستند و باید به حرف‌های آنها گوش داده شود.  تمجید به عنوان کسی که سکاندار لیگ تکواندو شده، موظف است صدای قهرمانان و تکواندوکاران حاضر در لیگ را بشنود و با ایجاد قانونی در قراردادها به اعتراض ورزشکاران در خصوص رقم قراردادها واکنش نشان دهد. 

ملی‌پوش تکواندو ایران در المپیک ریو گفت: رقم قراردادهای لیگ تکواندو از 10 سال پیش تا امروز تفاوتی نکرده و سازمان لیگ موظف است به ورزشکاران حاضر در لیگ پاسخگو باشد. در رسانه‌ها بارها شنیده‌ایم که سرمایه فدراسیون تکواندو، قهرمانان و ورزشکارانی هستند که در لیگ فعالیت می‌کند. صدای این ورزشکاران را که به عنوان سرمایه از آنها یاد می‌کنیم را چه کسی باید بشنود؟ اگر صدای ورزشکاران شنیده نشود و صرفا به دنبال برگزاری لیگ باشیم هیچ فایده‌ای نخواهد داشت و باید برای سرمایه‌های تکواندو قدمی نیز برداشته شود.
 


انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon