اشغال ۷۳ ساله کشمیر و مرگ بیش از ۴۰۰ هزار نفر در این منطقه
همزمان با فرا رسیدن روز سیاه کشمیر آمارهای منتشر شده از وضعیت وخیم این منطقه در پانزدهیمن ماه لغو خودمختاری آن توسط هند خبر میدهد.
به گزارش دفتر منطقه ای خبرگزاری تسنیم به نقل از کشمیر مدیا سرویس، نزاع بر سر کشمیر از تاریخ 27 اکتبر سال 1947 آغاز شد و از آن زمان تا کنون 400 هزار نفر جان خود را از دست داده اند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
سازمان ملل کشمیر را یک منطقه تعیین تکلیف نشده می داند که باید با رای ساکنان آن آینده اش روشن شود ولی دولت هند سال ها است با استقرار حدود 900 هزار نظامی در این منطقه کوچک از برگزاری همه پرسی جلوگیری می کند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
دهلی نو از سال گذشته با لغو خودمختاری کشمیر تلاش خود برای الحاق این منطقه به نقشه هند را افزایش داده ولی اعتراضات شدید مردمی و مقاومت های موجود مانع تحقق این نقشه شده است.
یکی از مشکلاتی که گریبان مردم کشمیر را طی این مدت گرفته است مجبور شدن آنها به مهاجرت بوده زیرا تحمل شرایط طاقت فرسای اشغال برای آنها مشکل شده است. طی این مدت بیش از 3 میلیون و 500 هزار کشمیری مهاجرت کرده اند که با توجه به جمعیت 9میلیون نفری کشمیر رقم بسیار قابل توجهی به نظر می رسد.
بازداشت های مکرر، ربوده شدن جوانان، شکنجه توسط نظامیان هندی، تعرض به بانوان، مصونیت قضایی نیروهای نظامی هند، حکومت های نظامی طولانی و نابینا شدن توسط شلیک تفنگ های ساچمه ای از جمله مسائلی است که گریبان مردم کشمیر را گرفته است.
علی رغم اینکه شورای حقوق بشر سازمان ملل بارها از نقض آشکار حقوق انسانی در کشمیر خبر داده ولی دولت های جهان به دلیل اینکه منافع خود را در خطر می بینند حاضر نیستند نسبت به رفتار نظامیان هندی واکنشی داشته باشند.
اخیرا و پس از لغو خودمختاری کشمیر حتی برخی سیاستمداران کشمیری که در گذشته از هند حمایت می کردند نیز به جمع مخالفین سیاست های دهلی نو پیوسته اند.
انتهای پیام/.