مشاغل خُرد با مهارت آموزی برای دوران پسا کرونا آماده می‌شوند

مشاغل خُرد با مهارت آموزی برای دوران پسا کرونا آماده می‌شوند

گروه استان‌ها - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم مشاغل خُرد را با مهارت آموزی برای دوران پسا کرونا آماده کنیم، گفت: مشاغل خانگی گذشته جوابگوی نیازهای روز نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حسین فتحی در نشست خبری آغاز اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم مشاغل خُرد را با مهارت آموزی برای دوران پسا کرونا آماده کنیم، اظهار داشت: مشاغل خانگی گذشته جوابگوی نیازهای روز نیست و جهاد دانشگاهی قرار است با یک کار علمی برای بروز کردن این مشاغل، بازار کسب و کارهای کوچک را رونق دهد.

وی ظرفیت سنجی مناطق، توانمندسازی افراد و اتصال محصولات به بازار فروش را از اهداف این طرح دانست و گفت: در سایر کشورها، توسعه مشاغل خانگی یکی از کارهای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در سال 99 در قالب طرح ملی مشاغل خانگی در استان ما 3 هزار نفر آموزش و توانمند می‌شوند، ابراز داشت: تلاش می کنیم در اخذ تسهیلات هم این افراد در اولویت قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه این طرح با اولویت زنان سرپرست خانوار اجرا می‌شود، تصریح کرد: جوانان نیز در توانمند شده و با مهارت لازم وارد بازار کار می‌شوند.

فتحی با اشاره به اینکه محصولات و خدمات باید به بازار متصل شوند، ابراز داشت: با فروشگاه های مجازی و نمایشگاه های فصلی با این شاغلان همکاری می شود تا محصولات تولیدی مستقیما به دست مصرف کننده برسد.

وی افزود: در این مرحله و فاز اول طرح، برای مشاغل قالیبافی، بافتدگی تابلو فرش، خیاطی لباس، تولیدات چرم، کیف و کفش، رودوزی سنتی، حکاکی روی فلز، کیف‌سازی مدرن، گلیم بافی، جاجیم بافی، عروسک سازی، بافتدگی سنتی و ملحفه‌دوزی مهارت آموزی و توانمند سازی صورت می‌گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه 350 رشته مشاغل خانگی تعریف شده داریم تاکید کرد: پس از اتمام فاز اول طرح و شناسایی مزیت‌های نسبی جدید، مشاغل و کسب و کارهای اینترنتی را هم به لیست مهارت آموزی اضافه خواهد کرد.

وی در پاسخ به تسنیم، با بیان اینکه در مشاعل خانگی اجباری برای بیمه شدن وجود ندارد، ابراز داشت: مشاغل خانگی به دلیل اینکه تابع قانون کار محسوب نمی‌شود، لزومی برای بیمه شدن ندارد. اگر اجباری برای بیمه کردن افراد تحت پوشش باشد، افراد از جذب و آموزش اجتناب می کنند.

فتحی با اشاره به اینکه متقاضیان می‌توانند در بیش از یک رشته مهارت آموزی کنند، خاطر نشان کرد: با انتخاب اولویت توسط متقاضی، در صورت وجود ظرفیت، افراد می‌توانند برای آموزش و مهارت آموزی از دو رشته استفاده کنند.

انتهای پیام /111/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon