گزارش| خواب زمستانی ستاد مقابله با کرونا در ‌زنجان / صف‌های شلوغ توزیع "روغن جامد" / مسئول این آشفته بازار ‌کیست؟


گزارش| خواب زمستانی ستاد مقابله با کرونا در ‌زنجان / صف‌های شلوغ توزیع "روغن جامد" / مسئول این آشفته بازار ‌کیست؟

گروه استان‌ها ـ در حالی که استان زنجان شرایط قرمزی را تجربه می‌کند ولی در تعجب همگان و در خواب مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و ستاد کرونای استان یکی از فروشندگان مواد غذایی در خیابان نواب صفوی زنجان اقدام به توزیع "روغن جامد" آن هم با کارت ملی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، چند هفته‌ای است که استان زنجان همانند برخی از نقاط کشور با کمبود روغن و دیگر اقلام اساسی مواجه است. مسئولان سازمان صمت و اعضای ستاد تنظیم بازار استان در راستای کنترل و رفع کمبود بازار سعی داشتند این معضل را حل کنند و در چند روز اخیر اقدام به توزیع برخی از اقلام اساسی همچون قند، شکر، برنج و روغن مایع به قیمت دولتی در برخی از فروشگاه‌های مواد غذایی کردند. آنچیز که مسلم است این روزها روغن جامد در کشور با کمبود جدی مواجه است و مسئولان استانی اعلام می‌کنند فعلا خبری از توزیع روغن جامد در بازار نیست ولی در تعجب همگان یکی از فروشندگان مواد غذایی در خیابان نواب صفوی زنجان در چند روز اخیر اقدام به فروش "روغن جامد" با نرخ 55 هزار تومان می‌کند و همین امر سبب شد صف‌های طولانی و پرتراکمی در مقابل این فروشگاه ایجاد شود و این در حالی است که مسئولان ستاد کرونا و دانشگاه علوم پزشکی هیچ اقدامی در این راستا انجام ندادند.

حال سوال این است اگر روغن جامد در استان زنجان وجود ندارد پس چرا این فروشگاه به صورت خودجوش اقدام به فروش روغن جامد و آن هم به صورت سهمیه‌ای و به ازای هر کارت ملی یک روغن کرده است؟ آن طرف موضوع این است که اگر روغن جامد در استان موجود نمی‌باشد پس این فروشنده مواد غذایی از کجا این روغن‌های جامد را تهیه کرده است؟ اگر روغن جامد در استان وجود دارد پس چرا به یک مغازه برای فروش تحویل داده شده است؟ آیا مسئولان سازمان صمت استان با عواقب آن همچون تراکم جمعیت و صف‌های طولانی باخبر نبودند؟

اگر بخواهیم این موضوع را از بُعد دیگر بررسی کنیم باید مخاطب سوالات خود را دانشگاه علوم پزشکی و ستاد مقابله با کرونای استان قرار دهیم؛ چرا وقتی یک فروشگاه آن هم در مرکز شهر اقدام به توزیع روغن جامد می‌کند و این صف‌های طولانی در مقابل فروشگاه ایجاد می‌شود ناظران بهداشت از این موضوع خبردار نمی‌شوند؟ چرا وقتی استان زنجان جزء استان‌های قرمز کشور قرار دارد مسئولان مربوطه هیچ اقدام بازدارنده‌ای در این راستا انجام نمی‌دهند؟ سوال ما از مسئولان استانی این است که مقصر قرمز شدن وضعیت استان زنجان فقط شهروندان هستند؟ آیا مسئولان در این قرمز شدن وضعیت زنجان نقشی ندارند؟ تا چه زمانی مسئولان زحمتکش و پرتلاش استان مقصر قرمز شدن وضعیت استان را "مردم" معرفی خواهند کرد؟ آیا وقت آن نرسیده که مسئولان استانی به صورت جهادی وارد عمل شوند و اقدامات موثر و بازدارنده‌ای در سطح استان انجام دهند؟ آیا تنها راهکار مسئولان تعطیل کردن برخی از اصناف است؟

در پایان باید گفت انتظار می‌رود استاندار، مسئولان سازمان صمت، دانشگاه علوم پزشکی و ستاد مقابله با کرونای استان به این سوال‌ها و این گزارش پاسخ مناسبی ارائه دهند تا مردم و شهروندان زنجانی در خصوص اقدامات مسئولان مطلع شوند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon