لرستان|ضرورت استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای معرفی ظهور و مهدویت؛ دشمن از ما جلوتر است

لرستان|ضرورت استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای معرفی ظهور و مهدویت؛ دشمن از ما جلوتر است

گروه استان‌ها- مدیر حوزه‌های علمیه لرستان با بیان اینکه کاربران فضای مجازی بهتر است به بحث مهدویت ورود پیدا کنند گفت: فعالان فضای مجازی زبان قوم را می‌دانند و می‌توانند با استفاده از این ظرفیت مردم را با آموزه‌های مهدویت آشنا کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد حجت الاسلام احد عبدالهی عصر امروز در جلسه مجازی صفحه اینستاگرامی دورهمی لرستان که با موضوع «وظایف فعالان فضای مجازی در قبال مهدویت و ظهور» برگزار شد اظهار داشت: همواره تفاسیر ناروا در تمام موارد از جمله موضوعات دینی آسیب‌زاست که بحث انتظار و نهم ربیع الاول نیز از این قاعدع مستثنی نیست.

وی افزود: نهم ربیع الاول آغاز امامت حضرت مهدی(عج) است اما برخی این روز را به عنوان روز کشته شدن خلیفه دوم تلقی می‌کنند که این مسئله سبب اختلافات بین تشیع و اهل سنت شده است.

مدیر حوزه‌های علمیه لرستان عنوان کرد: گاهی نگاه ما به مهدویت سطحی است و آن را آخرالزمانی می‌دانیم که حضرت ولیعصر (عج) ظهور خواهد کرد اما نگاه عمیق به مهدویت است که می‌تواند جامعه ساز و تمدن ساز باشد.

وی با بیان اینکه مهدویت چنان ظرفیتی دارد که می‌تواند فرهنگ ساز باشد، خاطرنشان کرد: گاهی تلقی ما از ظهور به گونه‌ایست که گویا ظهور یک امر معجزه آسایی است که باید منتظر باشیم تا حاصل شود اما ظهور یک امری حصولی نیست بلکه تحصیلی است یعنی باید آن را به دست آورد.

عبدالهی تصریح کرد: باید شرایط و مقدماتی ظهور ایجاد شود نه اینکه خداوند ظهور را ایجاد کند؛ اگر بنا بود به صورت معجزه آسایی ظهور اتفاق بیفتد پس قطعاً این اتفاق تاکنون رخ داده بود؛  متاسفانه برخی افراد با نگاه سطحی به مهدویت می‌نگرند در حالی که در آیات قرآن نیز خداوند فرموده است: «خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی‌دهد تا خودشان نخواهند».

وی با بیان اینکه منتظران 2 وظیفه عام و خاص دارند، گفت: وظیفه عام این است که همه از نوجوان و جوان گرفته تا دانشجو، دانش‌آموز، استاد دانشگاه، طلبه، مرجع تقلید، هیئت دولت و مجلس به وظایف عمومی خود یعنی معرفت امام، دعا برای وجود امام است و صدقه دادن بپردازند.

مدیر حوزه‌های علمیه لرستان بیان کرد: اما صنوف مختلف وظایف خاصی نیز به عهده دارند که باید به آن عمل کنند مثلا هیئت دولت، مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه، طلاب، اساتید دانشگاه صرف دعا کردن کار بزرگی انجام نداده اند، به عنوان مثال مجلس و دولت لوایحی ارائه دهند که فقر زدایی از جامعه را در دستور کار خود قرار دهند، همانطور که در دولت مهدوی پیدا کردن فقیر مشکل است ما نیز باید این برنامه اقتصادی دولت مهدوی را دنبال کنیم.

وی افزود: در برنامه فرهنگی مجلس باید بحث احیای کتاب و سنت مورد توجه قرار بگیرد چون دولت و مسئولان با گذشت 40 سال از انقلاب نباید به بحث‌های پیش پا افتاده مثل حلال یا حرام بودن تک خوانی برای زنان، ورود خانم‌ها به ورزشگاه یا مسائل این چنینی بپردازند بلکه باید موضوعات تخصصی را دنبال کنیم.

عبدالهی عنوان کرد: در انجام همه مسائل باید ببینیم که آیا با زمینه سازی برای ظهور سازگاری دارند یا خیر، حتی دیپلماسی و هیأت دولت ما نیز در اموری مانند برجام باید بیاندیشد که آیا اقدامات و تصمیمات آنها با آموزه‌های دینی و مهدوی سازگاری دارد یا نه؟

وی با اشاره به اینکه کاربران فضای مجازی نیز بهتر است به بحث مهدویت ورود پیدا کنند، تصریح کرد: در آیاتی از قرآن آمده است «ما برای هیچ قومی پیغمبری نفرستادیم مگر اینکه به زبان خودشان سخن بگوید»  اکنون با وجود بیماری کرونا  آیا فضای مجازی زبان قوم ما نیست، فعالان فضای مجازی زبان قوم را می‌دانند  و باید از این ظرفیت استفاده می‌کنند تا مردم را با آموزه‌های مهدویت آشنا کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه لرستان با بیان اینکه باید بتوانیم فضایی را که دشمن ایجاد کرده مدیریت کنیم، خاطرنشان کرد: مدیران فرهنگی ما باید مدیرانی آگاه، بصیر، مذهبی و آشنا به علم روز باشند تا بتوانیم به خوبی در مقابل دشمن بایستیم، دانشجویان با نوشتن پایان نامه مهدوی و طلبه با پژوهشی در زمینه ظهور می‌تواند زمینه ساز ظهور باشند، حتی نیروی نظامی ما می‌تواند از آموزه‌های مهدویت برای ایجاد امنیت در جامعه استفاده کنند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم به این موضوع اشاره کرده که با علم و پژوهش می‌توانیم به دولت مهدوی برسیم، تصریح کرد: اگر ما به سمت ساخت موشک و تسهیلات نظامی رفتیم در واقع گامی برای ظهور برداشتیم، چون هدف ما امنیت بوده است  و حکومت انقلاب اسلامی داعیه این را دارد که بتواند زمینه ساز ظهور باشد.

عبدالهی بیان کرد: مهمترین وظیفه اندیشمندان شیعه این است که در موضوعات زیربنایی کار کنند و زمینه سازی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را داشته باشند چون تا این مقدمات فراهم نشود نمی‌توانیم به ظهور برسیم و آنچه که ما را به ظهور می‌رساند برنامه‌ریزی است.

وی با اشاره به ضرورت اجرای آموزه‌های مهدوی در آموزش و پرورش، گفت: باید در مقاطع ابتدایی، متوسطه و حتی مهد‌های کودک آموزش‌هایی را بگنجانیم تا بتوانیم منتظران حضرت را تربیت کنیم و خانواده‌ها نیر سبک زندگی ائمه را الگوی خود قرار دهند.

عبداللهی افزود: فضای مجازی فرصتی برای ما ایجاد کرده که می‌توانیم با تنوع و جذابیتی که دارد و ارتباط های دو سویه‌ و چند سویه‌ای بهترین نتیجه را دریافت کنیم؛ گسترش فضای مجازی این فرصت را برای ما ایجاد کرده که بتوانیم با سرعت تمام با تمام دنیا تبادل نظر داشته باشیم.

وی عنوان کرد: در واقع این بستر فرصتی ایجاد کرده تا با راه‌اندازی لشکر سایبری زمینه ظهور را فراهم کنیم اما متاسفانه تاکنون از این بستر به نحو احسن نتوانسته‌ایم استفاده کنیم در حالی که مقام معظم رهبری چندین سال است بر بحث فضای مجازی تاکید دارند.

مدیر حوزه‌های علمیه لرستان با بیان اینکه ما گاهی در مقابل فضای مجازی تسلیم شدیم، تصریح کرد: موضوعی که در زمینه فضای مجازی باید به آن توجه کنیم بحث دشمن شناسی است؛ هالیوود فیلم‌های زیادی در رابطه با آخرالزمان ساخته و از هر زاویه به آن پرداخته و حتی منجی مسلمانان را در فیلم‌های خود خونریز و خشونت طلب به دنیا معرفی می‌کند اما ما چقدر توانسته ایم در مقابل این موضوع وجود بقیه الله العظم را نشان دهیم؟

وی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف ما در بحث فضای مجازی معرفی و تبیین درست شخصیت، ولی عصر(عج) و شاخصها، اقتصاد، فرهنگ و دستاورد‌های جامعه مهدوی است.

انتهای پیام/648/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon