هفدهمین یادواره عارف نامی کُرد بدون حضور مردم در سنندج برگزار می‌شود

هفدهمین یادواره عارف نامی کُرد بدون حضور مردم در سنندج برگزار می‌شود

گروه استان‌ها ـ هفدهمین یادواره عارف نامی کُرد سید بهاء الدین شمس قریشی امشب از ساعت ‌۲۱:۴۵ در صحن قدیم ‌مسجد جامع سنندج بدون حضور مخاطب برگزار و به صورت مستقیم از شبکه ملی، سیمای مرکز کردستان و شبکه‌های مجازی پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هفدهمین یادواره عارف نامی کُرد سید بهاء الدین شمس قریشی امروز مصادف با 12 ربیع‌الاول 1441 از ساعت ‌21:45 در صحن قدیم ‌مسجد جامع سنندج بدون حضور مخاطب برگزار و به صورت مستقیم از شبکه ملی، سیمای مرکز کردستان و شبکه‌های مجازی پخش می‌شود.

امین مرادی، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره شیوه برگزاری این مراسم اظهار داشت: یادواره خالق مولودنامه مرحوم سید بهاء الدین شمس قریشی محوری‌ترین برنامه هفته وحدت بوده که از سال 84 تا کنون هرساله در این ایام در استان برگزار می‌شود.

وی افزود: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و در جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی این مراسم عرفانی بدون حضور مخاطب و با حضور گروه‌های برجسته مولودی‌خوانی در مسجد جامع سنندج برگزار و به‌صورت مستقیم از شبکه استانی مرکز کردستان، شبکه شما و نسیم و شبکه‌های مجازی پخش می‌شود.

مرادی، کردستان را مهد عرفان و مردم این دیار را از عاشقان و اردتمندان پیامبر اعظم اسلام(ص) و اهل بیت(ع) عنوان کرد و افزود: این برنامه در راستای تقویت وحدت و همگرایی، محکوم کردن اهانت شیطنت‌های کشورهای استکباری به رهبری رئیس جمهور فرانسه به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشأن اسلام و به تصویر در آوردن عمق ارادت کردستانی‌ها به حضرت محمد المصطفی(ص) برگزار می‌شود.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان گفت: در این برنامه، مولودنامه مرحوم سید بهاءالدین شمس قریشی با حضور گروه‌های برتر مولودی‌خوان قرائت و مراسم با دعای ختم و پایانی به اتمام می‌رسد.

مرحوم سید بهاء الدین شمس قریشی از عارفان نامی کُرد بوده که در 1293 هجری قمری مصادف با 1250 هجری شمسی در روستای «سه ردی» شهرستان پاوه متولد شده است. وی از همان کودکی با حضور در مکتب اساتید در پاوه، بیاره و سنندج تلمذ کرده و سپس در سنندج به عنوان امام جماعت مسجد «هه ژاره» به امر آموزش و تربیت طلاب علوم دینی مشغول بوده است. وی به فارسی و کُردی تألیفات متعددی از جمله معراجنامه، مولودنامه، شمس العقائد و دیوان شعر سروده‌اند.

شمس قریشی در سال 1365 هجری قمری مصادف با 1322 هجری شمسی درسن 72 سالگی در سنندج به لقاء ا... پیوسته و در آرامستان‌ «تایله» این شهر به خاک سپرده می‌شوند. آرامگاه آن مرحوم در محوطه سالن ورزشی شهید کاظمی سنندج واقع در خیابان طالقانی (فیض‌آباد) واقع شده است‌.

انتهای پیام/483/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon