آموزش‌های مهارتی بستری برای افزایش اشتغالزایی در کردستان

آموزش‌های مهارتی بستری برای افزایش اشتغالزایی در کردستان

گروه استان‌ها ـ آموزش‌های مهارتی بستری برای افزایش اشتغالزایی و توسعه سرمایه انسانی در مسیر رشد و تولید مستلزم توسعه و گسترش آموزش‌های مهارتی در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سروآباد، یوسف باشی صبح امروز در نشست بررسی چالش‌ها و راهکارهای موثر برای تقویت آموزش‌های مهارتی؛ بر اهمیت توسعه این آموزش‌ها در میان جوانان تاکید کرد و اظهار داشت: آموزش‌های مهارتی بستری برای افزایش اشتغالزایی و توسعه سرمایه انسانی در مسیر رشد و تولید مستلزم توسعه و گسترش آموزش‌های مهارتی در جامعه است.

وی نقش و تأثیر سرمایه انسانی بر رشد و توسعه اقتصادی را بیانگر اهمیت سرمایه انسانی در رشد و توسعه اقتصادی دانست و گفت: انسجام و استحکام این تأثیرات در مطالعات مختلف بسیار متغیر بوده، چراکه با توجه به مدل و اطلاعات مورد استفاده، دستخوش تغییراتی می‌شوند که ابعاد سرمایه انسانی اعم از آموزش، شرایط اقتصادی، اجتماعی و بهداشت بر رشد اقتصادی تاثیرگذار هستند.

فرماندار شهرستان سروآباد با بیان اینکه مهاجرت یکی از عوامل اصلی تغییر و تحول جمعیت بوده که دارای اثرات مثبت و منفی، کوتاه مدت و بلند مدت بسیاری است، افزود: این اثرات، تغییراتی در ساختار اجتماعی و اقتصادی مناطق مهاجرفرست و مهاجرپذیر ایجاد می‌کند.

سید جمیل احمدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه امروزه دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی از خواسته‌های همه مردم به شمار می‌رود، اظهار داشت: تجربه‌های شکست و موفقیت کشورهای در حال توسعه پس از گذشت سه صده از وقوع انقلاب صنعتی، نشان می‌دهد که دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی، نیازمند ایجاد برخی سازوکارهای خاص در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است.

وی بازارهای مالی قدرتمند که قادر به استفاده از منابع سرمایه‌داری جهت پیشبرد اهداف اقتصادی باشند، را از جمله سازوکارهای خاص در عرصه اقتصادی عنوان کرد و افزود: داشتن بازارهای مالی قدرتمند به نوبه خود، وجود نهادهای مالی قدرتمند را در این عرصه می‌طلبد.

وی گفت: نظام‌های مالی با کارکردهایی از قبیل کسب اطلاعات درمورد فرصت‌های سرمایه‌گذاری، نظارت بر سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، توزیع ریسک، تجمیع پس‌اندازها و تسهیل مبادله کالاها و خدمات، باعث کاهش هزینه‌های معاملاتی و بهبود تخصیص منابع و درنهایت رشد اقتصادی می‌شوند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان در خصوص توسعه پایدار یادآور شد: توسعه پایدار فرآیندی است که آینده‌ای مطلوب را برای جوامع بشری متصور می‌شود که در آن شرایط زندگی و استفاده از منابع، بدون آسیب رساندن به یکپارچگی، زیبایی و ثبات نظام‌های حیاتی، نیازهای انسان را برطرف می‌سازد.

انتهای پیام/493/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon