وضعیت کرونا در شهرهای غربی مازندران حادتر از سایر مناطق است

وضعیت کرونا در شهرهای غربی مازندران حادتر از سایر مناطق است

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه محدودیت‌های کرونایی در استان بیشتر می‌شود، گفت: وضعیت کرونا در شهرهای غربی مازندران حادتر از سایر مناطق است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید عباس موسوی امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در استانداری، اظهار داشت: تلاش داریم با اطلاع رسانی و آموزش درست و اصولی از تلفات جانی زیاد در  ورود به موج سوم  پیشگیری کنیم.

وی افزود: در حوزه عملیاتی، نظارت را تغییر می‌دهیم و قرنطینه مصوب داریم یک کار ماهیتی نظامی است که دستگاه نظامی امنیتی انجام دهند و در بحث حمایتی از بیماران، کمک‌های  ممعیشتی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: سیستم الکترونیکی شناسایی بیمار فعال بوده و در اختیار سپاه شهرستان‌ها قرار دارد.

موسوی با تاکید بر استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمعات و فاصله‌گذاری اجتماعی، افزود: اگر تالارهای پذیرایی برای عروسی تعطیل می‌شود این اجتماع دیگر در باغ برگزار نشود که برای نظارت بیشتر بسیج ورود پیدا کند.

وی گفت: با توجه به وضعیت قرمز در شهرهای تنکابن و رامسر از برگزاری مسابقه دوچرخه سواری در رامسر جلوگیری شد. مدارس و مراکز آموزشی همکاری خوبی داریم و در 82 درصد مدارس استان آموزش به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: اکنون در بحث استفاده از ماسک دراستان 80 درصد داشته اما در این زمینه مهم‌ترین مشکل ما در بحث استفاده از ماسک در  اصناف و مراکز خرید است.

وی بیان کرد: طبق نمودار ارائه شده توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا استان  با روند کندتری در حال رشد است. استعمال قلیان کاری غیر قانونی است که در شرایط کنونی استفاده از آن ممنوع شود و اگر مرکزی به ارائه آن شد پلمپ شود. دربحث نظارت‌ها تلاش کردیم با ارائه اپلیکشن سرعت کار  را افزایش دهیم.

فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز گفت: یک ماموریت به سپاه واگذار شد تا در کنار کادر بهداشت و درمان در بحث قرنطینه کمک کند که جای قدردانی دارد.

وی افزود: تست‌ها هزینه‌های بالایی دارد از ظرفیت پایگاه‌های بسیج  برای اجرای تست به کار گیریم. فوتی‌ها را  علت یابی کنیم و یکی از مهمترین مسائل فوتی مربوط به سالمندان و بیماری زمینه ای دارند و در میان قشر جوان کم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی بابل 600 کودک مبتلا و مشکوک به کرونا  بستری شدند  که از این تعداد  هفته گذشته یک کودک جان خود را از دست داد.

جلالی ادامه داد: افراد مسن قبل از اینکه مبتلا شوند از پیش قرنطینه شوند و از منزل خارج نشوند که سپاه و بسیج می‌تواند کمک کنند.

وی گفت: دو مشکل اصلی ما مسافرت و اصناف هستند اکنون بحث ابتلا استان شیب تدریجی دارد. فرصت خوبی است تا کارهای پیشگیرانه را انجام دهیم.

انتهای پیام/ 681/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon