طرحهای محرومیتزدایی در اشتغالزایی سازگار با منابع طبیعی در چهارمحال و بختیاری اجرا میشود
گروه استانها - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: طرحهای محرومیتزدایی در اشتغالزایی سازگار با منابع طبیعی از قبیل کشت گیاهان دارویی، جنگلکاری اقتصادی و... در استان اجرا میشود.
اسماعیل صالحی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: همزمان با هفته پدافند غیرعامل، رزمایش خودحفاظتی از سوی منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری همزمان با سراسر کشور در استان برگزار شد.
وی افزود: افزایش آمادگی برای حفاظت فیزیکی و برقراری امنیت در برابر تاکتیکهای احتمالی معاندان و فریبخوردگان در سطح شهرها و محلات از اهداف برگزاری این رزمایش سراسری بود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات این دستگاه اجرایی عنوان داشت: بند سنگی ملاتی شماره یک درهدراز در حوضه آبخیز بن با ارتفاع 6 متر و حجم سازه 9٤0 مترمکعب با حجم آبگیر 6 هزار مترمکعب با هزینه 260 میلیون تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال 98 اجرا شد.
صالحی بیان داشت: بند شماره 2 درهدراز در حوضه آبخیز بن به ارتفاع چهار متر و طول تاج سازه 32 متر و حجم آبگیر 3 هزار متر نیز اجرا میشود. بندهای شماره 3 و 4 بر روی آبراهههای فرعی درهدراز حوضه آبخیز بن پیشبینی شده که بند شماره 4 به دلیل اتمام اعتبار قرارداد سال 99 اجرا نمیشود و پروژه بند شماره 3 در حال اجرا است و این احجام از بندهای خاکی در چند نوبت اجرا و موجب کنترل و نگهداشت سیل میشود.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت در طرحهای منابع طبیعی و آبخیزداری، تصریح کرد: تفاهمنامه دوسویهای بین منابع طبیعی و آبخیزداری استان و بسیج سازندگی چهارمحال و بختیاری به منظور همکاری و مشارکت در اجرای طرحهای منابع طبیعی و آبخیزداری از جمله جنگل، مرتع، آموزش بهرهبرداران و کمک به محرومیتزدایی از طریق بهبود معیشت و اشتغالزایی پایدار و سازگار با منابع طبیعی در روستاها منعقد شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: این تفاهمنامه با هدف تحقق فرمان مقام معظم رهبری در ارتباط با ضرورت حفظ جنگلها، مراتع، اطفای حریق و اجرای طرحهای منابع طبیعی و آبخیزداری و مشارکت در اطلاعرسانی و همافزایی در محرومیتزدایی اجرا میشود.
وی اضافه کرد: مشارکت مالی و نیروی انسانی، استفاده از منابع اعتباری و حمایتی محرومیتزدایی در اشتغالزایی سازگار با منابع طبیعی از قبیل کشت گیاهان دارویی، جنگلکاری اقتصادی، زراعت چوب و... از دیگر رویکردهای مهم این تفاهمنامه است.
صالحی خاطرنشان کرد: همکاری در نهادسازی و سازماندهی نیروهای واکنشسریع بسیجی جهت مشارکت در دیدهبانی و اطفای حریق در مناطق پرخطر وقوع حریق و نظارت و ارزیابی قبل، حین و بعد از اجرای طرحها و بهکارگیری امکانات و ظرفیتهای آموزشی و ترویجی و توانافزایی نیروهای بسیجی و اعضای تشکلها و صندوقهای قرضالحسنه اشتغالزایی مردمدار و مردمیار از اهداف دیگر این تفاهمنامه است.
انتهای پیام/7540/ت